Onze_missie
Zelfstandig_ouder_worden

De missie van Well-Fair:

Zelfstandig en comfortabel ouder worden

Well-Fair gelooft in de kracht van senioren en vindt dat zij, zo lang mogelijk, zelfstandig van het leven moeten kunnen genieten. Met onze maatwerkoplossingen dragen wij bij in een hoge mate van comfort en zelfredzaamheid.

Zo lang mogelijk zelfstandig thuis

Met onze slimme oplossingen

Nederland telt begin 2023 ruim 3,6 miljoen 65-plussers, waarvan ruim 0,8 miljoen 80 plussers.¹ Volgens de bevolkingsprognose zal dit de komende jaren verder toenemen tot 50%.² Het is steeds minder vanzelfsprekend dat u straks in een zorg- of verpleeghuis terecht kunt óf wilt. Dit betekent dat u, tot op hogere leeftijd, zelfstandig thuis moet blijven wonen.

Zo_lang_mogelijk_zelfstandig
Vakspecialisten_staan_voor_u_klaar

Kwaliteit en vertrouwen voor onze klanten

Onze vakspecialisten staan voor u klaar

Well-Fair bestaat sinds 1992 en is dé specialist op het gebied van zelfstandig en comfortabel ouder worden. U krijgt altijd betrouwbaar, persoonlijk advies op maat. Al onze maatwerkoplossingen worden met de hand gemaakt, in ons eigen atelier, hierdoor kunnen we het hoogste niveau van kwaliteit garanderen.

Ontdek onze unieke werkwijze

Service tot in de puntjes

Bij Well-Fair hanteren we al jarenlang een zeer unieke werkwijze. We vertellen u alles over hoe u in 7 stappen een Well-Fair oplossing bij u thuis krijgt. 

Lees meer
Unieke_Werkwijze
Duizenden_Ambassadeurs

Landelijk vertegenwoordigd

Duizenden ambassadeurs

Onze klanten zijn onze ambassadeurs. Met inmiddels meer dan 35.000 klanten in Nederland, is er altijd een ambassadeur bij u in de buurt te vinden. Wanneer u in uzelf investeert en het comfort en gemak van de Well-Fair producten ervaart, zijn wij ervan overtuigd dat u ook ambassadeur zult worden!

Klantervaringen

Ontdek onze unieke belevingswereld

Neem de tijd om alles zelf te ervaren

In 2015 heeft Well-Fair de Well-Fair Belevingswereld geopend. Een uniek concept in Nederland om de keuze voor het langer thuis blijven wonen makkelijker te maken. Deze Belevingswereld bestaat uit 30 unieke hotelkamers met allerlei oplossingen en mogelijkheden en biedt de mogelijkheid om Well-Fair producten uitgebreid te ervaren.

Belevingswereld

¹ Bron: Centraal Bureau voor de Statistiek 2023. https://www.cbs.nl/nl-nl/visualisaties/dashboard-bevolking/leeftijd/ouderen 

² Bron: Centraal Bureau voor de Statistiek 2023. https://www.cbs.nl/nl-nl/visualisaties/dashboard-bevolking/leeftijd/ouderen