De missie van Well-Fair

Sinds 1992 dé specialist voor langer thuis wonen. Geniet van onze maatwerk-oplossingen voor slaap- en zitcomfort.

Sinds 1992 dé specialist voor langer thuis wonen. Geniet van onze maatwerk-oplossingen voor slaap- en zitcomfort.

De missie van Well-Fair

Zelfstandig en comfortabel ouder worden

Well-Fair gelooft in de kracht van senioren en vindt dat zij zo lang mogelijk zelfstandig van het leven moeten kunnen genieten. Met de maatwerkmeubels en –diensten van Well-Fair wordt de zelfstandigheid van senioren gecreëerd en ondersteund.

Zo lang mogelijk zelfstandig thuis

Nederland telt begin 2020 3,4 miljoen 65-plussers, waarvan ruim 0,8 miljoen 80 plussers. Dit aantal zal de komende jaren snel stijgen. Naar verwachting zal in 2050 een kwart van de Nederlanders 50+ zijn. Tegelijkertijd verandert er veel voor senioren, bijvoorbeeld in de zorg. Het is steeds minder vanzelfsprekend dat u straks in een zorg- of verpleeghuis terecht kunt óf wilt. Dit betekent dat u langer en vaak tot op hogere leeftijd zelfstandig thuis moet blijven wonen.

Kwaliteit en vertrouwen van én voor onze klanten

Well-Fair bestaat sinds 1992 en is dé specialist op het gebied van zelfstandig en comfortabel ouder worden. Wij weten als geen ander welke behoeften senioren hebben. Daarom maken en leveren wij comfort- en gemaksproducten die volledig op maat gemaakt worden.

In 2015 heeft Well-Fair de Well-Fair Belevingswereld geopend. Een uniek concept in Nederland om de keuze voor het langer thuis blijven wonen makkelijker te maken. Deze Belevingswereld bestaat uit 30 unieke hotelkamers met allerlei oplossingen en mogelijkheden en biedt de mogelijkheid om Well-Fair producten uitgebreid te ervaren.

Landelijk vertegenwoordigd

Sinds 1992 bouwt Well-Fair aan een netwerk van klanten. Onze klanten zijn onze ambassadeurs. Het netwerk wordt steeds omvangrijker. Met inmiddels meer dan 35.000 klanten in Nederland is er altijd een ambassadeur bij u in de buurt te vinden. Wanneer u voor uzelf investeert in een maatwerkproduct en het comfort en gemak van Well-Fair producten ervaart, zijn wij ervan overtuigd dat u ook ambasadeur zal worden.