9.1 9 9 op basis van 509 beoordelingen Lees ervaringen

Well-Fair biedt volledige maatwerk op gebied van zitten. Wij maken uw persoonlijk zitcomfort.

U bevindt zich hier: Zitten

Ons unieke aanbod

Well Fair heeft een ruim assortiment aan stoelen en fauteuils. Maar geen enkele stoel is dezelfde stoel, uzelf bent namelijk het uitgangspunt voor een optimaal zitcomfort. Met behulp van een speciale inmeetstoel wordt de stoel volledig op maat gemaakt. Vervolgens kiest u zelf het model, kleur en materiaal, zo ontvangt u een product dat voldoet aan de hoogste eisen.
​​​​​​​

Seniorenstoel

Voor nu en later

Een goede seniorenstoel behoed u van de nodige fysieke klachten. Uw zithouding is namelijk heel belangrijk. Met de seniorenstoel op maat neemt u vanzelf de juiste zithouding aan.

Sta op stoel

Opstaan zonder moeite

Komt u lastig uit uw stoel? Dan biedt deze sta op stoel de oplossing. De stoel helpt u eenvoudig opstaan of plaatsnemen. Met 1 druk op de knop verandert uw stoel gemakkelijk van positie.

Relaxfauteuils

Pure ontspanning

Iedereen heeft een eigen smaak, niemand is hetzelfde. Daarom maken wij onze relaxfauteuils volledig op maat. Er zijn meerdere soorten, modellen, bekleding en accessoires mogelijk.

Seniorenbank

Ervaar en beleef het zelf

De Well-Fair Belevingswereld biedt u de unieke mogelijkheid om alle producten en diensten zelf te beleven en ervaren. Plan een bezoek en ontdek 30 unieke sfeerkamers met slimme oplossingen.

Bijzetstoelen

Maak uw zithoek compleet

Passen u stoelen niet meer bij uw Well-Fair fauteuils? Onze bijzetstoelen kunnen volledig in uw stijl ontworpen en geproduceerd worden. Zo genieten ook uw gasten van het Well-Fair comfort.

Maatwerk fauteuil

Zo uniek als uw vingerafdruk

Kies voor persoonlijk comfort. Een maatwerk fauteuil van Well-Fair wordt ingemeten op 12 verschillende punten. Zo wordt de fauteuil volledig naar uw behoefte aangepast voor maximale ondersteuning van uw lichaam.

Beleef zitten

Ervaar en beleef het zelf

De Well-Fair Belevingswereld biedt u de unieke mogelijkheid om alle producten en diensten zelf te beleven en ervaren. Plan een bezoek en maak kennis met onze technieken, comfort en maatwerk.

Thuisafspraak

Persoonlijk advies aan huis

Wilt u graag een persoonlijk thuis advies in uw vertrouwde omgeving? Dat is heel begrijpelijk, daarom kunnen wij u aan huis bezoeken om uw te voorzien van een duidelijk en goed advies.

Wat is de juiste zithouding?

​​​​​​​

  1. Zet uw voeten naast elkaar op de grond bij het gaan zitten
  2. Zit met uw benen in een hoek van 90 graden
  3. Schuif uw bekken tegen de achterkant van de stoel
  4. Laat uw armen rusten op de armleuning
  5. Let erop dat u uw schouders niet optrekt
  6. Zorg ervoor dat uw hoofd kan rusten
  7. Leg uw benen eventueel op een been-steun