Zitcomfort_Well-Fair

De open dagen van Well-Fair

Wees welkom en laat u inspireren

Kom langs en ervaar onze gastvrijheid! Onder het genot van een lekker hapje en drankje, kunt u proefzitten in onze gehele collectie zitcomfort. Vergelijk de verschillende verstelmogelijkheden en slimme oplossingen. 

lees Meer

Zitcomfort op maat

Goed en gezond zitten met Well-Fair

Al ruim 32 jaar zijn wij gespecialiseerd in het creëren van oplossingen voor senioren die het comfort en de zelfredzaamheid vergroten. Inmiddels hebben wij vele duizenden tevreden klanten mogen helpen. Lees meer over hun ervaringen. 

Veel senioren hebben verouderd zitmeubilair dat hen inmiddels niet meer de juiste ondersteuning biedt. Vaak moeten verzitten, onrustige benen en stijve spieren, zijn enkele veelgehoorde klachten. Met een Well-Fair maatwerkoplossing krijgt uw lichaam exact de juiste ondersteuning.

Ervaar ergonomie en comfort tot in detail!

7_kenmerken

Goed en gezond zitten

De 7 kenmerken

 • Correcte zithoogte
 • Aangename zitdiepte
 • Fijne rugondersteuning
 • Comfortabele zithoek
 • De juiste lendenondersteuning
 • Prettige nekondersteuning
 • Veel verstelmogelijkheden

Unieke werkwijze

Service tot in de puntjes

Bij Well-Fair hanteren wij een zeer unieke werkwijze. U krijgt persoonlijke begeleiding vanaf het eerste moment. We nemen alles voor u uit handen en ontzorgen u tijdens het gehele proces. Zo weet u precies waar u aan toe bent en krijgt u in 7 stappen een Well-Fair maatwerk oplossing bij u thuis. 

Lees meer

Relaxfauteuil

Speciaal voor u gemaakt

Een verkeerde zithouding veroorzaakt vaak klachten als: een pijnlijke rug, stijve nek, pijn in de gewrichten of tintelende voeten. Bij Well-Fair maken we iedere relaxfauteuil speciaal op maat. Hierdoor zit u altijd optimaal comfortabel en verdwijnen deze klachten: uw doorbloeding verbetert en uw spieren worden soepeler. 

Lees meer

Sta-op stoel

Moeiteloos opstaan

Is het voor u soms lastig om overeind te komen uit uw stoel? Met een elektrische sta-op stoel van Well-Fair staat u altijd moeiteloos op. Iedere stoel is persoonlijk aangepast en biedt u comfort als nooit tevoren. Vergroot uw zelfredzaamheid en kies voor een levensloopbestendige stoel. 

Lees meer

Seniorenbank

Ergonomisch comfort

De seniorenbanken van Well-Fair zijn uniek in hun soort. Het ergonomische comfort is speciaal aangepast aan uw lichaam. Met de precies juiste zitdiepte en hoogte. De kwalitatieve kussens geven u de juiste ondersteuning, waardoor u urenlang comfortabel kunt zitten.

De banken zijn zelf naar wens samen te stellen en worden gekenmerkt door een zeer hoog afwerkingsniveau. 

lees Meer

Eetkamer meubilair

Luxe, stijl en comfort

We beginnen er de dag met een heerlijk ontbijt, rond de middag eten we er onze lunch en ‘s avonds sluiten we er de dag af met een diner. Wanneer we bezoek krijgen, is het de ideale plek om urenlang te tafelen. Het eetgedeelte is vaak de meest centrale plek van het huis. Kies voor luxe, stijl en comfort met onze uiteenlopende collectie eetkamer meubilair!

Eetkamercomfort

Accessoires

volledig naar eigen smaak

Maak uw zithoek compleet en richt naar eigen smaak in met onze accessoires.  U kunt alle meubels persoonlijk samenstellen voor een complete uitstraling. Kies het gewenste model, de gewenste stoffering, afwerking, (draai)voet of poten en eventuele extra accessoires.

 • Uw eigen meubels configureren
 • Bepaal zelf uw opties 
 • Kies de gewenste stoffering
 • Bijzetfauteuils
 • Poefen 
 • Neksteunkussens
Accessoires