Well-Fair biedt maatwerk op het gebied van zitten. Wij maken uw persoonlijk zitcomfort.

U bevindt zich hier: Zitten

Ons unieke aanbod
Een ruim assortiment aan stoelen en fauteuils
​​​​​​​

Geen enkele stoel is dezelfde stoel. Uzelf bent namelijk het uitgangspunt voor een optimaal zitcomfort. Met behulp van een speciale inmeetstoel wordt u op verschillende punten van uw lichaam opgemeten, zodat de stoel volledig op maat gemaakt kan worden. Vervolgens kiest u zelf het model, kleur en materiaal, zo ontvangt u een product dat voldoet aan de hoogste eisen.

Seniorenstoel

Voor nu en later

Een goede seniorenstoel behoedt u van mogelijke fysieke klachten. Uw zithouding is namelijk erg belangrijk. Met de seniorenstoel op maat neemt u vanzelf de juiste zithouding aan.

Sta-op stoel

Opstaan zonder moeite

Komt u lastig uit uw stoel? Dan biedt deze sta-op stoel de oplossing. De stoel helpt u eenvoudig opstaan of plaatsnemen. Met 1 druk op de knop verandert uw stoel van positie. ​​​​​​​

Relaxfauteuils

Pure ontspanning

Iedereen heeft een eigen smaak, niemand is hetzelfde. Daarom maken wij onze relaxfauteuils volledig op maat. Er zijn meerdere soorten, modellen, bekleding en accessoires mogelijk.

Seniorenbank

Ervaar en beleef het zelf

De Well-Fair Belevingswereld biedt u de unieke mogelijkheid om alle producten en diensten zelf te beleven. Plan een bezoek en ontdek 30 unieke sfeerkamers met slimme oplossingen.

Bijzetstoelen

Maak uw zithoek compleet

Passen uw stoelen niet meer bij de Well-Fair fauteuils? Onze bijzetstoelen kunnen naar wens gemaakt worden. Zo genieten ook uw gasten van het Well-Fair comfort.

Maatwerk fauteuil

Zo uniek als uw vingerafdruk

Kies voor persoonlijk comfort. Een maatwerk fauteuil van Well-Fair wordt ingemeten op 12 verschillende punten. Zo geeft uw persoonlijke fauteuil maximale ondersteuning aan uw lichaam.

Beleef zitten

Ervaar en beleef het zelf

Wilt u eerst de stoelen zelf ervaren en beleven? Kom dan langs in onze showroom en maak kennis met de comfort en gemak van onze stoelen.


Thuisafspraak

Persoonlijk advies aan huis

Wilt u graag een persoonlijk advies in uw vertrouwde omgeving? Dat is heel begrijpelijk, daarom kunnen wij u aan huis bezoeken om u te voorzien van een duidelijk en goed advies.

Wat is de juiste zithouding?

​​​​​​​

  1. Zet uw voeten naast elkaar op de grond als u gaat zitten
  2. Zit met uw benen in een hoek van 90 graden
  3. Schuif uw bekken tegen de achterkant van de stoel
  4. Laat uw armen rusten op de armleuning
  5. Let erop dat u uw schouders niet optrekt
  6. Zorg ervoor dat uw hoofd kan rusten
  7. Leg uw benen eventueel op een been-steun