Sta-op stoel voor senioren

Het is belangrijk dat u in een goede houding zit. Op die manier vermindert u rugklachten en gewrichtsproblemen. Bovendien komt u met een sta-op stoel van Well-Fair zonder moeite uit uw stoel. De stoel helpt u eenvoudig opstaan of plaatsnemen. Met een druk op de knop verandert uw stoel van positie.

De sta-op functie maakt u het leven makkelijker

Uitstekende keuze

Fam. Vriezema

Het kopen van een sta-op stoel bij Well Fair is een hele goede beslissing geweest. De kwaliteit en de uitstekende service zijn buitengewoon goed. Na ieder jaar wordt er contact opgenomen hoe het product bevalt. Ik kan het aan iedereen aanbevelen.

Een aanrader

Dhr. Jelsma

Wij hebben een stoel aangeschaft welke aan al onze eisen voldoet. De begeleiding tijdens de aanschaf en nazorg is ons uitstekend bevallen. Sindsdien kan mijn vrouw weer een avond rustig in een stoel lezen of tv kijken.

Demonstratie van mogelijkheden sta-op stoel in huiselijke sfeer.

Makkelijk opstaan

Met de sta-op stoel van Well-Fair komt u zonder moeite uit uw stoel. Nooit meer vervelende klachten, maar heerlijk genieten.

Heerlijk ontspannen in zitmeubilair van Well-Fair.

Juiste zithouding

Door een juiste zithouding wordt de wervelkolom goed ondersteund. Hierdoor komt er minder belasting op uw rug.

Bedieningspaneel seniorenstoel

Maatwerk

Onze maatspecialist helpt u graag met een op maat gemaakte fauteuil. De 7 kenmerken voor goed en gezond zitten staan hierbij centraal.

De Well-Fair Stelvio seniorenstoel in huiselijke sfeer.

Handgemaakte sta-op stoelen

Uw sta-op stoel wordt door Well-Fair ontworpen en ambachtelijk in het eigen atelier geproduceerd. De sta-op stoelen van Well-Fair zijn voorzien van een elektrisch mechanisme. Dankzij dit speciale mechanisme zet u de stoel eenvoudig in de juiste stand. Bovendien is uw stoel gemaakt van natuurlijke materialen, daardoor biedt Well-Fair u een kwalitatief hoogwaardige stoel.

Dankzij de natuurlijke materialen is uw sta-op stoel eenvoudig in het onderhoud. Door de wieltjes onder uw stoel, is uw fauteuil eenvoudig verrijdbaar. Dit is handig wanneer u onder uw stoel wilt schoonmaken.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u de sta-op stoel zelf uitproberen? U kunt een afspraak maken om langs komen in de showroom.

Foto onderaan_11zon (1)