Sta-op stoel

Vergroot uw zelfredzaamheid met een maatwerk sta-op stoel van Well-Fair.

Meer informatie

Vergroot uw zelfredzaamheid met een maatwerk sta-op stoel van Well-Fair.

Open dagen van Well-Fair

Wees welkom en laat u inspireren

De perfecte gelegenheid om, op een laagdrempelige manier, kennis te maken met ons bedrijf en onze slimme oplossingen. Kom proefzitten in al onze sta-op stoelen en vergelijk de verschillende modellen. Wij zorgen voor gezellige live-muziek en heerlijke live-cooking. 

lees Meer

Waarom een sta-op stoel?

Naarmate we ouder worden, kosten dagelijkse handelingen meer moeite. We worden wat stroever en onze spieren worden wat stijver. Daarnaast ontwikkelen we soms andere fysieke klachten, zoals rug- of nekpijn. Het is dus belangrijk dat u een gezonde manier zit, maar minstens zo belangrijk dat u veilig kunt opstaan. Met de sta-op stoel van Well-Fair ervaart u de ondersteuning die opstaan vergemakkelijkt. Het biedt u steun en veiligheid waardoor u de kans op ongelukken verkleint en u langer zelfredzaam bent.

Opstaan wordt eenvoudig met een sta-op stoel van Well-Fair

Voor wie is de sta-op stoel geschikt?

Een gezonde zithouding zorgt ervoor dat u geen druk op spieren of bloedvaten ervaart, waardoor u minder klachten ontwikkeld. Een passende maatwerk stoel biedt u de juiste steun op de juiste plaatsen. Met een sta-op stoel ontvangt u ook steun met opstaan. U verkleint hiermee de kans op vallen, vergroot hiermee uw zelfredzaamheid en het werkt ook preventief. De sta-op stoel is dus geschikt voor mensen die gezond willen zitten. Hierdoor kunt u langer en veilig zelfstandig wonen. Lees alles in onze gratis brochure!

Ik wil een brochure
Elke sta-op stoel van Well-Fair heeft een handige afstandsbediening

Hoe werkt een sta-op stoel?

De sta-op stoel van Well-Fair is uitgerust met een elektrisch mechanisme dat wordt aangestuurd door middel van een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel of draadloze afstandsbediening. Met een druk op de knop zal de zitting langzaam omhooggaan en subtiel kantelen, waardoor u op een natuurlijke manier kunt opstaan en weglopen. De zitting sluit precies aan bij uw lengte en lichaamsbouw. U kiest zelf bij het samenstellen de functionaliteiten waarmee u de stoel uitrust. Dankzij de sta-op functie kunt u nu gezond gaan zitten en weer veilig opstaan. Kom dit ervaren in onze showroom!

Lees meer

Voordelen sta-op stoel

  • Levensloopbestendig
  • Vergroot uw zelfstandigheid
  • Gezond opstaan
  • Verkleint de kans op ongelukken
  • Ergonomisch ontspannen
  • Gepersonaliseerd design
  • Ondersteuning op maat

Lees alles over de voordelen, vraag onze 84 pagina's dikke brochure zitcomfort aan.

Handgemaakte sta-op stoel

Onze sta-op stoelen worden op uw lichaam afgestemd. Door middel van onze unieke inmeetmethode wordt de stoel zo nauwkeurig mogelijk op uw lengte- en lichaamsbouw vervaardigd. Omdat wij elke sta-op stoel met zorg inmeten, ontwerpen en maken, kunt u deze zo samenstellen dat deze helemaal naar uw wens en voorkeur is. Doordat wij zelf alle materialen kiezen waarmee wij werken, wordt uw stoel gemaakt van hoogwaardige materialen.

Sta-op stoelen gesitueerd in de Well-Fair showroom te Nunspeet

Assortiment sta-op stoelen

Doordat onze stoelen volledig naar wens zijn samen te stellen, zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Naast het kiezen van de functionaliteiten kiest u zelf hoe uw sta-op stoel eruit komt te zien. Het model, de voet, de armleuningen en de bekleding kunnen naar wens worden gekozen. Houdt u van een bekleding met een print of kiest u voor een lederen afwerking? Geen enkel probleem!

Assortiment relaxfauteuils in de Well-Fair showroom

Showroom bezoeken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze sta-op stoelen? Wilt u ze eens zelf ervaren? In onze ruime showrooms in Nunspeet en Capelle aan den IJssel vindt u ons hele assortiment en kunt u de sta-op stoelen bekijken en beleven. We willen u vragen om vooraf een afspraak te maken zodat de adviseur alle tijd voor u heeft. We zien u graag, de koffie staat klaar!