9 2 op basis van 672 beoordelingen Lees ervaringen
Mevrouw in sta-op stoel

In de sta-op stoel van Well-Fair kunt u weer opstaan zonder moeite.

U bevindt zich hier: ZittenSta-op stoel

Sta-op stoel voor senioren

Het is belangrijk dat u in een goede houding zit. Op die manier vermindert u rugklachten en gewrichtsproblemen. Bovendien komt u met een sta-op stoel van Well-Fair zonder moeite uit uw stoel. De stoel helpt u eenvoudig opstaan of plaatsnemen. Met een druk op de knop verandert uw stoel van positie.

Grijze sta-op stoel met chromen leuningen

Wat klanten over ons zeggen

Uitstekende keuze

Fam. Vriezema

Het kopen van een sta-op stoel bij Well Fair is een hele goede beslissing geweest. De kwaliteit en de uitstekende service zijn buitengewoon goed. Na ieder jaar wordt er contact opgenomen hoe het product bevalt. Ik kan het aan iedereen aanbevelen.

Een aanrader

Dhr. Jelsma

Wij hebben een stoel aangeschaft welke aan al onze eisen voldoet. De begeleiding tijdens de aanschaf en nazorg is ons uitstekend bevallen. Sindsdien kan mijn vrouw weer een avond rustig in een stoel lezen of tv kijken.


Voordelen van een sta-op stoel

Gele sta-op stoel in sta-op stand

Makkelijk opstaan

Met de sta-op stoel van Well-Fair komt u zonder moeite uit uw stoel. Nooit meer vervelende klachten, maar heerlijk genieten.

Meneer in een comfortabele sta-op stoel

Juiste zithouding

Door een juiste zithouding wordt de wervelkolom goed ondersteund. Hierdoor komt er minder belasting op uw rug.

Detail maatwerk van sta-op stoel

Maatwerk

Onze maatspecialist helpt u graag met een op maat gemaakte fauteuil. De 7 kenmerken voor goed en gezond zitten staan hierbij voor ons centraal.

Herkent u onderstaande punten?


  • Problemen bij het opstaan?
  • Ervaart u rugklachten?
  • Last van spieren en gewrichten?

De sta-op stoel van Well-Fair biedt de oplossing. Een gemiddeld mens bestaat niet, iedereen heeft behoefte aan iets anders. Maatvoering, vorm en hardheid zijn belangrijk om voor elk individu de juiste ondesteuning te krijgen. Wanneer dit het geval is, zullen de klachten voorkomen of verminderd worden en kunt u weer heerlijk genieten in de stoel.

Handgemaakte sta-op stoelen

Uw sta-op stoel wordt door Well-Fair ontworpen en ambachtelijk in het eigen atelier geproduceerd. De sta-op stoelen van Well-Fair zijn voorzien van een elektrisch mechanisme. Dankzij dit speciale mechanisme zet u de stoel eenvoudig in de juiste stand. Bovendien is uw stoel gemaakt van natuurlijke materialen, daardoor biedt Well-Fair u een kwalitatief hoogwaardige stoel.


Gemak in het onderhoud

Dankzij de natuurlijke materialen is uw sta-op stoel eenvoudig in het onderhoud. Door de wieltjes onder uw stoel, is uw fauteuil eenvoudig verrijdbaar. Dit is handig wanneer u onder uw stoel wilt schoonmaken.

Groene sta-op stoel

Wilt u de sta-op stoel komen bekijken, uitproberen en ervaren? Plan dan een afspraak in onze showroom.

Meneer en mevrouw comfortabel op twee sta-op stoelen