Waarom een sta-op stoel?

Naarmate we ouder worden, kosten dagelijkse handelingen meer moeite. We worden wat stroever en onze spieren worden wat stijver. Daarnaast ontwikkelen we soms andere fysieke klachten, zoals rug- of nekpijn. Het is dus belangrijk dat u een gezonde manier zit, maar minstens zo belangrijk dat u veilig kunt opstaan. Met de sta-op stoel van Well-Fair ervaart u de ondersteuning die opstaan vergemakkelijkt. Het biedt u steun en veiligheid waardoor u de kans op ongelukken verkleint en u langer zelfredzaam bent.

Waarom een sta-op stoel
Hoe werkt een sta-op stoel

Hoe werkt een sta-op stoel?

De sta-op stoel van Well-Fair is uitgerust met een elektrisch mechanisme dat wordt aangestuurd door middel van een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel of draadloze afstandsbediening. Met een druk op de knop zal de zitting langzaam omhooggaan en subtiel kantelen, waardoor u op een natuurlijke manier kunt opstaan en weglopen. De zitting sluit precies aan bij uw lengte en lichaamsbouw. U kiest zelf bij het samenstellen de functionaliteiten waarmee u de stoel uitrust. Dankzij de sta-op functie kunt u nu gezond gaan zitten en weer veilig opstaan. Kom dit ervaren in onze showroom!

Maak een afspraak

Voordelen sta-op stoel

  • Levensloopbestendig
  • Vergroot uw zelfstandigheid
  • Gezond opstaan
  • Verkleint de kant op ongelukken
  • Ergonomisch ontspannen
  • Gepersonaliseerd design
  • Ondersteuning op maat

Lees alles over de voordelen, vraag onze 84 pagina's dikke brochure zitcomfort aan.

Handgemaakte sta-op stoel

Onze sta-op stoelen zijn volledig maatwerk. Door middel van onze unieke inmeetmethode wordt de stoel precies voor uw lengte en lichaamsbouw vervaardigd. Omdat wij elke sta-op stoel met zorg inmeten, ontwerpen en maken kunt u deze zo samenstellen dat deze helemaal naar uw wens en voorkeur is. Doordat wij zelf alle materialen kiezen waarmee wij werken wordt u stoel gemaakt van hoogwaardige materialen.

Ons assortiment sta-op stoelen

Assortiment sta-op stoelen

Doordat onze stoelen volledig naar wens zijn samen te stellen, zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Naast het kiezen van de functionaliteiten kiest u zelf hoe uw sta-op stoel eruit komt te zien. Het model, de voet, de armleuningen en de bekleding kunnen naar wens worden gekozen. Houdt u van een bekleding met een print of kiest u voor een lederen afwerking?

Bezoek onze showroom

Showroom bezoeken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze sta-op stoelen? Wilt u ze eens zelf ervaren? Dat kan! In onze ruime showroom in Nunspeet vindt u onze hele assortiment en kunt u alle sta-op stoelen bekijken en beleven. We willen u vragen om vooraf een afspraak te maken zodat onze adviseurs alle tijd voor u hebben. We zien u graag in Nunspeet, de koffie staat klaar!