0 0 op basis van beoordelingen Lees ervaringen 9 2 op basis van 689 beoordelingen Lees ervaringen
Foto van een mooie badkamer met douchetoilet

Douchetoilet, fris en schoon met één druk op de knop.

U bevindt zich hier: WellnessDouchetoilet

​​​​​​​Wat is een douchetoilet?

Een douchetoilet ziet er in eerste instantie uit zoals ieder ander toilet. Maar dit toilet heeft veel extra voordelen. De douchearm is de belangrijkste, hiermee wordt uw onderlichaam met een zachte en luchtige douchestraal gereinigd. Hiermee ervaart u een absoluut gevoel van frisheid en hygiëne. Als u het douchetoilet ervaren hebt, wilt u nooit meer anders.

Douchetoilet met werkende douchearm

Voordelen van een douchetoilet


Zelfredzaamheid

Met de vele voordelen van een douchetoilet is dit product voor iedereen een toegevoegde waarde. Maar zeker voor senioren kan dit toilet later zeer goed van pas komen. Het gebruik van toiletpapier vraagt toch om een beweging wat, naarmate u ouder wordt, steeds lastiger gaat worden. Het douchetoilet biedt dan de perfecte oplossing.


Vervelende klachten bij een toiletbezoek

Om verschillende redenen kan een toiletbezoek voor sommige mensen erg vervelend en pijnlijk zijn. Wanneer u last heeft van aambeien zorgt het gebruik van toiletpapier ervoor dat het probleem vaak nog groter wordt. Door de prettige reiniging en de juiste temperatuur van de waterstraal zorgt de douchetoilet voor een genezende werking.

Ook bevordert het douchetoilet de stoelgang. Wanneer u een moeilijke stoelgang heeft kan de douchetoilet een oplossing bieden. De warme waterstraal kan uw ontlasting week maken waardoor de ontlasting weer beter op gang komt.


Hygiëne

Naast de persoonlijke hygiëne die u ervaart na een toiletbezoek is ook het toilet zelf erg hygiënisch. Zo is een douchetoilet voorzien van een speciaal glazuur wat krasbestendig is, maar belangrijker nog, het voorkomt opbouw van bacteriën en ziekteverwekkers. Ook heeft het toilet een automatisch ontkalkingsprogramma. Dit programma zorgt ervoor dat alle elementen die in aanraking komen met water, weer ontkalkt worden.


Milieuvriendelijk en kostenbesparend

Voor het schoonmaken van de auto gebruikt u water. Voor het dweilen van de vloer gebruikt u water en voor het schoonmaken van het aanrecht gebruikt u water. Toch gebruiken we papier na een toiletbezoek. En dat terwijl papier niet goed is voor het milieu. De makkelijkste verandering voor het milieu is het gebruiken van water in plaats van papier. Naast milieuvriendelijkheid is het ook kostenbesparend, omdat u geen toiletpapier en vochtige toiletdoekjes meer hoeft aan te schaffen.

Aanbod douchetoiletten

Douchetoilet clean complete

Clean complete

Douchetoilet clean comfort

Clean comfort

Douchetoilet clean deluxe

Clean deluxe

Clean classic

Vraag hier gratis uw brochure aan

Brochure aanvragen

Vul onderstaand formulier in om gratis één van onze brochures aan te vragen.

 
Aanhef *
Over welk(e) product(en) wilt u graag informatie ontvangen?

Meer informatie over de douchetoilet?


Wilt u graag meer informatie willen ontvangen over de douchetoilet? Vraag dan gratis onze brochure aan.