9 0 op basis van 578 beoordelingen Lees ervaringen
Foto van een mooie badkamer met douchetoilet

Douchetoilet, fris en schoon met één druk op de knop.

U bevindt zich hier: WellnessDouchetoilet

​​​​​​​Wat is een douchetoilet?

Een douchetoilet ziet er in eerste instantie uit zoals ieder ander toilet. Maar achter de uitstraling van dit toilet zitten zeer veel technische hoogstandjes. De douchearm is de belangrijkste, hiermee wordt uw onderlichaam met een zachte en luchtige douchestraal gereinigd. Hiermee ervaart u een absoluut gevoel van frisheid en hygiëne. Als u het douchetoilet ervaren hebt wilt u nooit meer anders.

Douchetoilet met werkende douchearm

Voordelen van een douchetoilet


Hygiëne

Naast de persoonlijke hygiëne die u ervaart na een toiletbezoek is ook het toilet zelf erg hygiënisch. Zo is een douchetoilet voorzien van een speciaal glazuur wat krasbestendig is, maar belangrijker nog, het voorkomt opbouw van bacteriën en ziekteverwekkers. Ook heeft het toilet een automatisch ontkalkingsprogramma. Dit programma zorgt ervoor dat alle elementen die in aanraking komen met water, weer ontkalkt worden.


Milieuvriendelijk en kostenbesparend

Voor het schoonmaken van de auto gebruikt u water, voor het dweilen van de vloer gebruikt u water en voor het schoonmaken van het aanrecht gebruikt u water, maar toch gebruiken we papier na een toiletbezoek. En dat terwijl papier niet goed is voor het milieu. De makkelijkste verandering voor het milieu is het gebruiken van water in plaats van papier. Naast milieuvriendelijkheid is het ook kostenbesparend, omdat u geen toiletpapier meer hoeft aan te schaffen.


Technische hoogstandjes

Naast de douchearm, wat het belangrijkste onderdeel van een douchetoilet is, is het voorzien van nog meer technische onderdelen. De spoeltechniek van dit douchetoilet is duidelijk effectiever en stiller dan normale wc’s. Ook zorgt het toilet ervoor dat onaangename geurtjes direct uit de toiletpot verwijderd worden.

Aanbod douchetoiletten

Douchetoilet clean complete

Clean complete

Douchetoilet clean comfort

Clean comfort

Douchetoilet clean deluxe

Clean deluxe

Douchetoilet clean classic

Clean classic

Een douchetoilet is handig voor nu en later

Met de vele voordelen van een douchetoilet is dit product voor iedereen een toegevoegde waarde. Maar zeker voor senioren kan dit toilet later zeer goed van pas komen. Het gebruik van toiletpapier vraagt toch om een beweging wat, naarmate u ouder wordt, steeds lastiger gaat worden. Het douchtoilet biedt dan de perfecte oplossing.


Het gebruik van een douchetoilet

Het gebruik van het douchetoilet is zeer eenvoudig, het reinigen gebeurt door één simpele druk op de knop. Net zoals alle andere functies kan dit gedaan worden met de afstandsbediening of met het draadloze wandbedieningspaneel. Op de afstandsbediening welke met één hand te bedienen is, kunnen 4 profielen opgeslagen worden. Hier kunt u de voorkeuren zoals sterkte, positie en temperatuur van de straal bepalen. Al deze functies kunnen ook aangestuurd worden met de app. De app biedt zelfs extra voordelen zoals onderhoudsinstructies en software updates.

Douchetoilet kopen bij Well-Fair?

Ziet u het ook wel zitten om uw onderlichaam te reinigen met de luchtige en zachte douchestraal op lichaamstemperatuur? Ga dan voor een douchetoilet van Well-Fair. Vraag onze gratis brochure aan en lees nog eens rustig door wat een douchetoilet u allemaal te bieden heeft.