Douchetoilet

Douchetoilet: fris en schoon met één druk op de knop.

Meer informatie

Douchetoilet: fris en schoon met één druk op de knop.

Open dagen van Well-Fair

Wees welkom en laat u inspireren

Tijdens de open dagen maakt u op een laagdrempelige manier kennis met ons bedrijf en onze slimme oplossingen. Ervaar zelf de frisheid en voordelen van onze douchetoiletten. Geniet van heerlijke live-cooking en sfeervolle live-muziek. 

lees Meer

U wast uw handen toch ook met water?

Reinigen met water

Onze handen wassen we met water onder de kraan. Eigenlijk wassen we alles met water, van de auto tot de ramen en onze kleding. Maar toch gebruiken veel mensen na een toiletbezoek papier! Met een douchetoilet van Well-Fair zorgt u met een enkele druk op de knop voor een hygiënische reiniging van uw onderlichaam na een toiletbezoek. We vertellen u graag meer over het douchetoilet!

Elk douchetoilet kent een geïntegreerde sproeikop

De voordelen van het douchetoilet op een rij

 • Hoogwaardig design wat zich niet laat onderscheiden van een regulier toilet
 • Innovatieve technologie
 • In elke situatie te realiseren
 • Uitstekende kwaliteit
 • Eenvoudige installatie
 • Duurzaam
 • Milde en optimale reiniging
 • Verschillende comfortfuncties
Vraag brochure aan
Well-Fair douchetoilet model clean complete

Clean complete

Well-Fair douchetoilet model clean comfort

Clean comfort

Well-Fair douchetoilet model clean deluxe

Clean deluxe

Well-Fair douchetoilet model clean classic

Clean classic

Zelfredzaamheid

Met het oog op hygiëne is een douchetoilet voor iedereen een toegevoegde waarde, maar zeker voor senioren heeft een douche wc een grote meerwaarde. Het gebruik van toiletpapier vraagt toch om een beweging wat, naarmate u ouder wordt, steeds lastiger gaat worden. Het douchetoilet biedt daarvoor de perfecte oplossing.

Klachten bij een toiletbezoek

Het kan zijn dat een toiletbezoek vervelend of zelfs pijnlijk is. De oorzaak hiervan kan verschillen. Het water zorgt voor milde reiniging met water op een prettige temperatuur. Dit kan ervoor zorgen dat uw stoelgang gemakkelijker verloopt. Tevens voorkomt het klachten die kunnen worden veroorzaakt door het gebruik van toiletpapier, zoals bijvoorbeeld irritatie. 

Well-Fair installeert het douchetoilet binnen een dag voor u

De meerwaarde van Well-Fair

Onze missie is om mensen zo lang, gezond en veilig mogelijk in hun eigen woonomgeving te laten wonen. Daarom dragen al onze producten bij aan zelfredzaamheid en levensloopbestendig wonen. Niet alleen onze producten worden vanuit deze missie ontwikkeld, ook onze service is daar volledig op ingericht. Zo wordt een douchetoilet van Well-Fair vakkundig geplaatst door een expert van Well-Fair, die in vrijwel elke situatie het douchetoilet voor u kan installeren. En wanneer de douche wc geplaatst is zorgt de expert ervoor dat alles weer netjes is. Wij ontzorgen u dus volledig!

Verbeter uw hygiëne met de wellnessproducten van Well-Fair

Hygiëne

Niet alleen ervaart u zelf de persoonlijke hygiëne, het douchetoilet zelf is ook erg hygiënisch. Het is voorzien van een krasbestendig glazuur wat de opbouw van bacteriën en ziekteverwekkers voorkomt. Ook heeft de douche wc een automatisch ontkalkingsprogramma. Wanneer er ontkalkt dient te worden krijgt u hiervan een melding. Het programma zorgt ervoor dat alle elementen van het toilet, die in aanraking komen met water, worden ontkalkt.

Well-Fair douchetoilet in donkere badkamer

Milieuvriendelijk en kostenbesparend

Met een douche wc kunt u het gebruik van papier beperken tot een minimum. Reiniging met water in plaats van papier is daardoor één van de meest gemakkelijke veranderingen die we kunnen doorvoeren om beter voor het milieu te zorgen. Naast milieuvriendelijk is het ook zeer kostenbesparend. U hoeft namelijk geen toiletpapier en vochtige toiletdoekjes meer aan te schaffen. 

Ontdek zelf het douchetoilet in de Well-Fair showroom

Showroom

In onze showrooms kunt u terecht om al onze oplossingen op het gebied van slapen, zitten en wellness te bekijken en te ervaren. Onze adviseur vertelt u graag meer over onze producten en beantwoordt met plezier al uw vragen. We willen uw vragen om van te voren een afspraak te maken. Op die manier heeft onze adviseur alle tijd voor u!

Gratis de brochure aanvragen

 • Lees alles over onze slimme oplossingen
 • Ontdek alle voordelen
 • Boordevol inspiratie
 • Bekijk onze ruime collectie(s)

[HR]-Mock-up-brohure-douchetoilet-2023

 

Brochure ontvangen?