U wast u handen toch ook met water?

Reinigen met water

Onze handen wassen we met water onder de kraan. Eigenlijk wassen we alles met water, van de auto tot de ramen en onze kleding. Maar toch gebruiken veel mensen na een toiletbezoek papier! Met een douchetoilet van Well-Fair zorgt u met een enkele druk op de knop voor een hygiënische reiniging van uw onderlichaam na een toiletbezoek. We vertellen u graag meer over het douchetoilet!

douchetoilet
Wat is een douchetoilet

Wat is een douchetoilet

Een douchetoilet ziet er in eerste instantie uit zoals ieder ander toilet. Echter heeft dit toilet veel extra voordelen. Met de douchearm wordt uw onderlichaam met een zachte en luchtige douchestraal gereinigd. Hiermee ervaart u een absoluut gevoel van frisheid en hygiëne. Daarnaast voorkomt het klachten en vergemakkelijkt het de stoelgang.

Douchetoilet model clean complete.

Clean complete

Douchetoilet model clean comfort.

Clean comfort

Douchetoilet model clean deluxe.

Clean deluxe

Douchetoilet model clean classic.

Clean classic

Douchetoilet mileuvriendelijk

De meerwaarde van Well-Fair

Onze missie is om mensen zo lang, gezond en veilig mogelijk in hun eigen woonomgeving te laten wonen. Daarom dragen al onze producten bij aan zelfredzaamheid en levensloopbestendig wonen. Niet alleen onze producten worden vanuit deze missie ontwikkeld, ook onze service is daar volledig op ingericht. Zo wordt een douchetoilet van Well-Fair vakkundig geplaatst door een expert van Well-Fair, die in vrijwel elke situatie het douchetoilet voor u kan installeren. En wanneer de douche wc geplaatst is zorgt de expert ervoor dat alles weer netjes is. Wij ontzorgen u dus volledig!

Zelfredzaamheid

Met het oog op hygiëne is een douchetoilet voor iedereen een toegevoegde waarde, maar zeker voor senioren heeft een douche wc een grote meerwaarde. Het gebruik van toiletpapier vraagt toch om een beweging wat, naarmate u ouder wordt, steeds lastiger gaat worden. Het douchetoilet biedt daarvoor de perfecte oplossing.

Klachten bij een toiletbezoek

Het kan zijn dat een toiletbezoek vervelend of zelfs pijnlijk is. De oorzaak hiervan kan verschillen. Het water zorgt voor milde reiniging met water op een prettige temperatuur. Dit kan ervoor zorgen dat uw stoelgang gemakkelijker verloopt. Tevens voorkomt het klachten die kunnen worden veroorzaakt door het gebruik van toiletpapier, zoals bijvoorbeeld irritatie. 

Een hygienisch douchetoilet

Hygiëne

Niet alleen ervaart u zelf de persoonlijke hygiëne, het douchetoilet zelf is ook erg hygiënisch. Het is voorzien van een krasbestendig glazuur wat de opbouw van bacteriën en ziekteverwekkers voorkomt. Ook heeft de douche wc een automatisch ontkalkingsprogramma. Wanneer er ontkalkt dient te worden krijgt u hiervan een melding. Het programma zorgt ervoor dat alle elementen van het toilet, die in aanraking komen met water, worden ontkalkt.

Wat is een douchetoilet

Milieuvriendelijk en kostenbesparend

Met een douche wc kunt u het gebruik van papier beperken tot een minimum. Reiniging met water in plaats van papier is daardoor één van de meest gemakkelijke veranderingen die we kunnen doorvoeren om beter voor het milieu te zorgen. Naast milieuvriendelijk is het ook zeer kostenbesparend. U hoeft namelijk geen toiletpapier en vochtige toiletdoekjes meer aan te schaffen. 

Douchetoilet showroom

Showroom

In onze showrooms kunt u terecht om al onze oplossingen op het gebied van slapen, zitten en wellness te bekijken en te ervaren. Onze adviseur vertelt u graag meer over onze producten en beantwoordt met plezier al uw vragen. We willen uw vragen om van te voren een afspraak te maken. Op die manier heeft onze adviseur alle tijd voor u!