Seniorenbank

Senioren bankstel op maat gemaakt

Een seniorenbank is gemaakt om te ontspannen. Toch geven veel 50-plussers aan dat zij niet geheel ontspannen kunnen zitten op hun eigen bank. En dat is heel normaal, we worden steeds bewuster van onze houding naarmate we ouder worden. Bij Well-Fair staat het welzijn van de 50-plusser hoog in het vaandel. Een op uw lichaam ingemeten en afgestemde bank biedt uitkomst, met de juiste steun op de juiste plaatsen. Wanneer u gaat zitten op uw maatwerk seniorenbank zit u comfortabel, ontspannen en gezond!

Een seniorenbank van Well-Fair wordt op uw lichaam afgestemd

Veelgehoorde klachten

 • Ervaart u niet de juiste steun wanneer u op uw bank zit?
 • Is de zitting te diep en komt u moeilijk overeind uit uw bank?
 • Heeft u last van fysiek ongemak nadat u op uw bank heeft gezeten?
 • Kunt u niet goed ontspannen op uw bank?
 • Heeft u last van uw onderrug tijdens het zitten?

Voordelen seniorenbank op maat

 • U neemt een ontspannen en gezonde houding aan.
 • U ervaart de juiste steun op de juiste plaatsen.
 • Ontlast uw gewrichten met een maatwerk seniorenbank.
 • Uw rug ervaart de juiste ondersteuning.
 • Laat de zitting aansluiten op uw lichaam.
 • Kom volledig tot rust op een maatwerk bank.
Well-Fair kent een ruim aanbod bankstellen speciaal ontwikkeld voor ouderen

Gezond zitten op een moderne seniorenbank

Misschien herkent u het: slapende voeten, tintelende of onrustige benen, een pijnlijke nek en rug. Allemaal klachten die te maken hebben met uw zithouding. Wanneer u een gezonde zithouding aanneemt ervaart u minder fysieke klachten. Uw bloedsomloop wordt niet belemmerd en uw spieren worden niet belast. In tegendeel: uw lichaam ervaart steun op de juiste plaatsen. Doordat u minder klachten ervaart bent u gedurende de dag fitter en energieker. Dit draagt bij aan een grotere mate van zelfstandigheid. Een maatwerk seniorenbank biedt een grote meerwaarde wanneer u langer veilig en zelfstandig in uw eigen woonomgeving wilt blijven wonen.

 
Er is een geschikte seniorenbank voor elke woonruimte

Assortiment senioren bankstel

Doordat onze banken zo nauwkeurig mogelijk op maat worden gemaakt, heeft u een zeer ruime keus op het gebied van modellen, bekleding, patronen en poten. Daarnaast bieden sommige senioren banken de mogelijkheid om uitgebreid te worden met een hoofdsteun. Voor elk interieur is dus een passend model bank samen te stellen, volledig op basis van uw persoonlijke voorkeuren en wensen.

Er is een geschikte seniorenbank voor iedereen. Bekijk het zelf in onze showroom!

Showroom senioren banken

Wilt u graag onze seniorenbanken bekijken en alle opties ervaren? Dat kan! In onze uitgebreide showroom kunt u terecht om onze collectie te bezichtigen. We willen u vragen om van te voren een afspraak te maken, zodat de adviseur alle tijd heeft om uw vragen te beantwoorden en uw behoeften in kaart te brengen. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!