De unieke slaapoplossing

Fit en uitgerust wakker worden

Elke boxspring wordt specifiek voor u op maat gemaakt. De basis van een goede nachtrust ligt in een comfortabel en ondersteunend bed. Een Well-Fair bed verdeelt de druk van uw lichaam met natuurlijke materialen. Hierdoor zal de bloedcirculatie in uw lichaam verbeteren, mede hierdoor wordt u weer uitgerust en vitaal wakker.

De producten van Well-Fair maken het u gemakkelijk om langer thius te blijven.

Seniorenbed

De ideale oplossing

Well-Fair biedt de perfecte maatwerk oplossing. Een seniorenbed volledig afgestemd op uw lichaam, al duizenden mensen gingen u voor.

Bedden van Well-Fair zijn levensloopbestendig en van alle gemakken voorzien.

Hoog-laag bed

Levensloop-bestendig bed

De hoog laag functie biedt vele oplossingen. Dit zorgt er onder andere voor dat u makkelijk kunt opstaan en op ideale hoogte het bed kan opmaken.

Nooit eerder was het keren van uw matras zo eenvoudig met een van Well-Fair.

Matrassen

Het matras dat bij u past

Met ons Well-Fair maatwerk matras wordt uw lichaam volledig ondersteunt. Pijn aan uw spieren en gewrichten na het slapen zijn verleden tijd.

Met een rits is de matrastopper eenvoudig te bevestigen aan uw matras.

Toppers

De Well-Fair matrastopper

Met de topper van Well-Fair wordt u fit en uitgerust wakker. Onze toppers worden volledig op maat gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke materialen.

Altijd uitgerust met de slaapcomfortproducten van Well-Fair.

Beleef ons slaapcomfort

Kom het zelf ervaren

In onze showroom kunt u al onze unieke mogelijkheden en oplossingen zelf beleven en ervaren. Maak kennis met het comfort en gemak van onze seniorenbedden.

Well-Fair adviseurs staan graag voor u klaar.

Advies aan huis

Persoonlijk advies bij u thuis

Wilt u het liefst advies in uw vertrouwde omgeving? Dat is heel begrijpelijk. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om u van een goed advies op maat te voorzien.