9 4 op basis van 712 beoordelingen Lees ervaringen

Bent u op zoek naar een nieuw bed? Wij maken uw persoonlijke slaapcomfort.

U bevindt zich hier: Slapen

De unieke slaapoplossing

Fit en uitgerust wakker worden

Elke boxspring wordt specifiek voor u op maat gemaakt. De basis van een goede nachtrust ligt in een comfortabel en ondersteunend bed. Een Well-Fair bed verdeelt de druk van uw lichaam met natuurlijke materialen. Hierdoor zal de bloedcirculatie in uw lichaam verbeteren, mede hierdoor wordt u weer uitgerust en vitaal wakker.

Seniorenbed

De ideale oplossing

Well-Fair biedt de perfecte maatwerk oplossing. Een seniorenbed volledig afgestemd op uw lichaam, al duizenden mensen gingen u voor.

Hoog laag bed

Levensloopbestendig

De hoog laag functie biedt vele oplossingen. Dit zorgt er onder andere voor dat u makkelijk kunt opstaan en op ideale hoogte het bed kan opmaken.

Matrassen

Het matras dat bij u past

Met ons maatwerk matras wordt uw lichaam volledig ondersteunt. Pijn aan uw spieren en gewrichten na het slapen zijn verleden tijd.

Toppers

De Well-Fair topper

Met de topper van Well-Fair wordt u weer fit en uitgerust wakker. Ook onze toppers worden volledig op maat gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke materialen.

Beleef ons slaapcomfort

Kom het zelf ervaren

De showroom van Well-Fair biedt u de unieke mogelijkheid om alle producten en diensten zelf te beleven en ervaren. Kom langs en maak kennis met het comfort en gemak van onze seniorenbedden.

Advies aan huis

Persoonlijk advies in vertrouwde omgeving

Wilt u het liefst advies in uw vertrouwde omgeving? Dat is heel begrijpelijk. Daarom komen wij graag vrijblijvend bij u langs om u van een goed en duidelijk advies te voorzien.