9.1 9 9 op basis van 509 beoordelingen Lees ervaringen

In de Well-Fair Belevingswereld vindt u 30 complete sfeerkamers...

U bevindt zich hier: Beleef slapen

Beleef zelf het comfort van een Well-Fair boxspring bed

Fit en uitgerust wakker worden?

In de Well-Fair Belevingswereld beleeft u het comfort van een Well-Fair bed. De basis van een Well-Fair bed is de ambachtelijk, handgemaakte boxspring. Elke boxspring en matras wordt specifiek voor u op maat gemaakt. De basis van een goede nachtrust ligt in een comfortabel en ondersteunend bed.


Gezondheidsklachten zoals reuma en artrose kunnen invloed hebben op uw nachtrust. Ook slijtage aan de rug heeft hier invloed op. De basis van een goede nachtrust is een comfortabel en ondersteunend bed. Ervaart u druk op uw schouders of heup tijdens het slapen? Een Well-Fair bed verdeeld de druk van uw lichaam met natuurlijke materialen, waardoor uw lichaam beter doorbloed wordt, rustiger zal slapen en uitgerust de dag kunt beginnen. Dit zorgt voor extra comfort waardoor beter uitrust én vitaal uw dag begint.


De bedden van Well-Fair zijn voorzien van diverse technieken om het op- en schoonmaken mogelijk te maken.

LevelFit is de eerste hoog-laag boxspring die met alle opties toch mooi en luxe eruit ziet. Zo heeft u een heerlijk comfortabel bed voor nu en een persoonlijk zorgbed voor later indien u zorgbehoevend wordt.


Een compleet Well-Fair bed bestaat uit vijf onderdelen:

  1. Boxspring/Hoog-Laag Boxspring
  2. Matras
  3. Topper
  4. Beddengoed
  5. Bedlinnen

U kunt tijdens uw overnachting in de Belevingswereld alle verschillende onderdelen van een Well-Fair bed zelf ervaren en beleven. Klik op de onderstaande knop en vraag een overnachting aan op een Well-Fair bed!Een showroom met 30 verschillende bedden...

Well-Fair Belevingswereld

20.000m² inspiratie en beleving

Beleef en ervaar 30 unieke sfeerkamers. Maak een afspraak en breng een bezoek aan de grootste showroom voor 50-plussers.


Gratis thuisadvies

Vrijblijvend advies aan huis

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden in uw situatie. Maak gebruik van een advies aan huis.


Brochure aanvragen

Boordevol inspiratie en ideeën

Gratis informatie over producten en oplossingen. Geeft u inspiratie en ideeën bij de oriëntatie. Vraag 'm aan!