De unieke slaapoplossing

Fit en uitgerust wakker worden

Elke boxspring wordt specifiek voor u op maat gemaakt. De basis van een goede nachtrust ligt in een comfortabel en ondersteunend bed. Een Well-Fair bed verdeelt de druk van uw lichaam met natuurlijke materialen. Hierdoor zal de bloedcirculatie in uw lichaam verbeteren, mede hierdoor wordt u weer uitgerust en vitaal wakker.

Well-Fair-seniorenbed-in-sfeervolle-ruimte

Seniorenbed

De ideale oplossing

Well-Fair biedt de perfecte maatwerk oplossing. Een seniorenbed volledig afgestemd op uw lichaam, al duizenden mensen gingen u voor.

Het-hoog-laag-bed-maakt-op-en-schoonmaken-eenvoudig

Hoog-laag bed

Levensloop-bestendig bed

De hoog laag functie biedt vele oplossingen. Dit zorgt er onder andere voor dat u makkelijk kunt opstaan en op ideale hoogte het bed kan opmaken.

Het-maatwerk-pocketveren-matras-van-Well-Fair

Matrassen

Het matras dat bij u past

Met ons Well-Fair maatwerk matras wordt uw lichaam volledig ondersteunt. Pijn aan uw spieren en gewrichten na het slapen zijn verleden tijd.

Bevestigen-van-Well-Fair-matrastopper-middels-rits

Toppers

De Well-Fair matrastopper

Met de topper van Well-Fair wordt u fit en uitgerust wakker. Onze toppers worden volledig op maat gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke materialen.

Aankondiging opening Capelle aan den IJssel

Wij openen een nieuwe showroom

In Capelle aan den IJssel

Steeds meer mensen zijn op zoek naar maatwerk slaap- en zitcomfort. Om onze toegankelijkheid te vergroten en u als klant beter van dienst te zijn, openen wij een prachtige tweede showroom. Naast onze showroom in Nunspeet kunt u ons voortaan ook bezoeken in Capelle aan den IJssel. Ook hier kunt u al onze oplossingen op het gebied van slapen, zitten en wellness bekijken en ervaren. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Plan dan een afspraak in één van onze showrooms in, dan heeft onze adviseur alle tijd voor u!  

Altijd-uitgerust-wakker-met-het-pocketveren-matras-van-Well-Fair-1

Beleef ons slaapcomfort

Kom het zelf ervaren

In onze showroom kunt u al onze unieke mogelijkheden en oplossingen zelf beleven en ervaren. Maak kennis met het comfort en gemak van onze seniorenbedden.

Well-Fair-voorziet-u-graag-van-advies-aan-huis

Advies aan huis

Persoonlijk advies bij u thuis

Wilt u het liefst advies in uw vertrouwde omgeving? Dat is heel begrijpelijk. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om u van een goed advies op maat te voorzien.