De Well-Fair relaxfauteuil

Ergonomie staat op nummer één!

Heeft u wel eens moeite met opstaan uit uw fauteuil? Ervaart u wel eens slapende voeten of pijnlijke benen? Heeft u wel eens pijn in uw onderrug of schouders als u een tijdje heeft gezeten? Dit zijn klachten waar veel 50-plussers mee te maken hebben. Met de Well-Fair ergonomische maatwerk relaxfauteuils bieden wij u hier een oplossing voor. Onze fauteuils geven ondersteuning op de juiste plaatsen waardoor u veel minder klachten zal ervaren.

Een-moment-van-ontspanning-met-de-relaxfauteuil-van-Well-Fair
De-ergonomische-maatwerkfauteuils-van-Well-Fair

Waarom een ergonomische relaxfauteuil?

Doordat onze fauteuils volledig op maat gemaakt worden geven ze de juiste steun op de juiste plaatsen. Hierdoor ervaart u minder klachten, staat u gemakkelijker op en ervaart u meer energie gedurende de dag. Door de verschillende functionaliteiten kunt u ontspannen op een gezonde manier. U zakt dus niet onderuit, maar neemt automatisch een betere houding aan. U leest alles over een goede zithouding in onze brochure zitcomfort. Vraag gratis en geheel vrijblijvend de brochure aan.

Goede relaxfauteuil op maat

De relaxfauteuils worden volledig op maat gemaakt. Dat houdt in dat een specialist van Well-Fair alle benodigde maten en informatie opneemt zodat de stoel, perfect passend is voor uw lichaam. Hierdoor heeft een zitting een perfecte diepte, zodat uw benen niet afknellen, en de perfecte hoogte, zodat uw knieën een goede hoek aannemen. Ook worden de arm- en rugleuningen voor u op maat gemaakt. Dit garandeert een optimale zithouding en reduceert klachten. Dat vinden wij als Well-Fair heel belangrijk, het is namelijk onze missie om senioren zo lang en veilig mogelijk in hun eigen woonomgeving te laten wonen.

Met-de-relaxfauteuil-van-Well-Fair-altijd-een-rechte-rug

Gezonde houding

Tot-rust-komen-op-een-relaxfauteuil

Volledig tot rust komen

Optimale-leeshouding-met-een-ergonomische-relaxfauteuil-op-maat

Goede leeshouding

Ergonomisch-ontspannen-op-relaxfauteuil

Ergonomisch ontspannen

Wij openen een nieuwe showroom

In Capelle aan den IJssel

Steeds meer mensen zijn op zoek naar maatwerk slaap- en zitcomfort. Om onze toegankelijkheid te vergroten en u als klant beter van dienst te zijn, hebben wij een prachtige tweede showroom geopend. Naast onze showroom in Nunspeet kunt u ons voortaan ook bezoeken in Capelle aan den IJssel. Ook hier kunt u al onze oplossingen op het gebied van slapen, zitten en wellness bekijken en ervaren. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Plan dan een afspraak in één van onze showrooms in, dan heeft onze adviseur alle tijd voor u!  

Showroom---Capelle
Well-Fair zitbrochure

Brochure zitcomfort

In onze 84 (!) pagina’s tellende brochure leest u niet alleen meer over een ergonomische zithouding en onze relaxfauteuils, u doet ook nog eens inspiratie op! Neem de tijd wanneer het u uitkomt en bekijk in alle rust de modellen en de verschillende soorten bekleding, op het moment dat het u uitkomt.

Goed zaken mee doen

Fam. Tap

Wij hebben voor Well Fair gekozen omdat zij zeer secuur te werk gaan bij het opmeten van lichaamsdelen, die bepalend zijn voor een perfecte zit in een fauteuil.

Blij met fauteuil

Fam. Jong

Het is toch een geruststelling dat je een goed product hebt aangeschaft. Hij zit/ligt heerlijk wanneer ik tv kijk of gewoon zit om de post door te nemen.

Bekijk-ons-assortiment-relaxfauteuils-in-onze-showroom

Showroom relaxfauteuils

Alle modellen op één plek

Zoals u in onze brochure kunt lezen, Well-Fair heeft een uitgebreide keuze aan modellen relaxfauteuils. En binnen die modellen is een uitgebreid scala aan maatwerk mogelijk. Ondanks dat het allemaal maatwerk betreft bieden we u de gelegenheid deze te bezichtigen. In onze showroom kunt u terecht om alle fauteuils te bekijken en te ervaren. U kunt onze showroom op afspraak bezoeken. Ontdek alle functionaliteiten en voordelen, onze stoelen op maat kunnen u het dagelijks leven vergemakkelijken.

ik wil een afspraak