Huidverzorging

Sinds 1992 dé specialist op het gebied van zelfstandig en comfortabel ouder worden.

Ga naar webshop

Sinds 1992 dé specialist op het gebied van zelfstandig en comfortabel ouder worden.

Sheaboter wordt gewonnen uit speciale noten

De helende en verzorgende eigenschappen van Shea butter

Shea butter is een boter dat gemaakt wordt van noten van de Shea boom, voorkomend op de Afrikaanse Savanne. Vanwege de bijzondere eigenschappen van de boom en de noten wordt de boom ook wel de ‘boom des levens’ genoemd. Shea butter is een 100% natuurlijk product, wat onder anderen rijk is aan vitamine A. Vitamine A stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en dit is precies waar de ouder wordende huid behoefte aan heeft. Het verhoogt het elastisch en herstellend vermogen, waardoor de huid minder vlekjes, fijne lijntjes of lichte rimpels vertoont.

Speciaal voor de ouder wordende huid

Wanneer we ouder worden, merken we dit aan onze huid. Wondjes herstellen minder snel, er ontwikkelen zich wat pigmentvlekjes en we krijgen rimpels. Ouder worden houden we niet tegen, maar door onze huid goed te verzorgen, kunnen we het proces wel wat vertragen.

Van onze klanten horen wij regelmatig dat ze last hebben van droge plekjes, scheurtjes of kloofjes. Doordat de celdeling vertraagt, gaat het herstellen hiervan langzamer en kan de huid dus wel wat hulp gebruiken. Met die gedachte hebben wij onze huidverzorgingslijn ontwikkeld.

Bekijk aanbod
Man maakt gebruik van de Well-Fair klovenzalf

Last van kloven of droge huid

Naast vlekjes en droge plekken zijn kloven een veel gehoorde klacht. Kloven in de huid komen vaak voor op plekken als de hakken of ellenbogen. Erg vervelend natuurlijk! Door het regelmatig gebruik van de Well-Fair klovenzalf herstellen deze kloven of scheurtjes. De huid wordt weer zachter en goed gevoed, door middel van de Shea butter die in dit product verwerkt is.

Zelfstandig en comfortabel ouder worden

Onze missie is om senioren zo lang mogelijk veilig en gezond in hun eigen woonomgeving te laten wonen. Van onze klanten kregen wij veel te horen over klachten die zij hadden met betrekking tot de huid. Droge plekjes en kloven kunnen een vervelend gevoel geven of zelfs pijn doen. Wanneer u nadenkt over zelfstandig en comfortabel ouder worden is huidverzorging waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt. Echter draagt onze huidverzorging bij aan uw comfort en gemak. Geen pijnlijke ellenbogen en hakken, geen droge handen meer, maar een gladde huid zonder schrijnende droge plekjes en. Dit maakt in het dagelijks leven een aanzienlijk verschil.

De huidverzorging van Well-Fair zit in herkenbare verpakkingen

Hoge kwaliteit en service

Zoals u van ons gewend bent, is ook onze huidverzorging van hoge kwaliteit. De natuurlijke ingrediënten zijn zorgvuldig uitgezocht naar aanleiding van een onderzoek onder onze klanten. Onze producten kunnen via onze webshop eenvoudig besteld worden of telefonisch via onze receptie. We versturen dit uiteraard zo snel mogelijk, zodat u het in de meeste gevallen al de volgende (werk)dag in huis heeft. Heeft u vragen over onze producten, onze webshop of service? Geen probleem! Neem gerust contact op, we helpen u graag!