Matras op maat

Het maatwerk matras van Well-Fair

De kracht van comfort op maat

Wordt u 's ochtends wakker met pijn in uw rug, schouders of heupen? Verandert u vaak van houding tijdens het slapen? Voelt het soms zelfs alsof u nauwelijks heeft geslapen? Veel 50-plussers hebben last van deze klachten. 

Al onze kennis en ervaring van de afgelopen 32 jaar, hebben we vertaald naar de oplossing: het Well-Fair maatwerk matras. Persoonlijke ondersteuning; volledig afgestemd op uw lichaam en wensen. Hierdoor verminderen uw klachten en wordt u iedere dag energiek wakker.

Altijd-fris-wakker-met-het-seniorenbed-van-Well-Fair---Fluitende-actieweken-1

Welk matras past bij mij?

Altijd de juiste keuze

Geeft uw huidige matras niet meer de goede ondersteuning? Kuilvorming en slappe zijkanten? Wordt u niet meer fris en uitgerust wakker? Veel mensen vinden een nieuw matras kopen moeilijk. Wij begrijpen dat heel goed en hebben de perfecte oplossing voor u met onze maatwerk matrassen. Met onze unieke inmeetmethode, ontvangt u altijd een matras wat past bij u en uw lichaam. Niet tevreden? Tot 6 maanden na levering, passen wij het comfort van uw matras gratis aan. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste keuze.

De voordelen

Van een maatwerk matras

 • Unieke inmeetmethode
 • Volledig afgestemd op uw lichaam
 • Adaptieve drukverlaging 
 • Persoonlijke heup- schouder- en taillezone
 • Adaptieve lichaamsondersteuning 
 • Makkelijk draai- en keerbaar
 • 6 maanden slaapgarantie

Wat kan ik verwachten van een Well-Fair matras?

Welke afmetingen heeft een Well-Fair matras?

Onze matrassen zijn in veel verschillende maten verkrijgbaar en worden altijd op maat gemaakt. Daarom past er in ieder bed een Well-Fair matras! Bent u benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan meer over onze werkwijze. 

80 x 190 cm
80 x 200 cm
80 x 210 cm
80 x 220 cm
90 x 190 cm 90 x 200 cm 90 x 210 cm 90 x 220 cm
100 x 190 cm 100 x 200 cm 100 x 210 cm 100 x 220 cm
120 x 190 cm 120 x 200 cm 120 x 210 cm 120 x 220 cm

 

 

Hoeveel kost een Well-Fair matras?

Bij Well-Fair staat de mens centraal. Uw persoonlijke lichaamsmaten en eventuele (rug)klachten bepalen welke matras u nodig heeft. Deze maten worden individueel vastgesteld met behulp van het Well-Fair inmeetinstrument.

Wat voor type is het Well-Fair matras?

De Well-Fair matrassen bestaan uit individuele pocketveringen. Pocketveringen zijn kleine zakjes met veren, binnenin het matras. Iedere veer is precies afgestemd op uw lichaam. Door de continue ondersteuning ontstaat er drukverlaging en komt uw lichaam volledig tot rust. Ieder matras zorgt voor een goede vochtregulatie en een prettig slaapklimaat. 

Is het Well-Fair matras keerbaar?

Alle Well-Fair matrassen zijn keerbaar en aan beide kanten te beslapen. Aan de zijkanten van het matras, zitten handvatten waardoor al onze matrassen zeer eenvoudig draaibaar zijn. Dit verlengt tevens de levensduur van het matras. 

Welk type matras is het beste (voor mij) ?

Een nieuw matras kiest u niet zomaar, uw keuze heeft invloed op uw nachtrust van de komende jaren! Een Well-Fair matras wordt altijd op maat gemaakt, aan de hand van een unieke, persoonlijke inmeting. Het kan natuurlijk gebeuren dat het slaapcomfort anders is dan u had verwacht. Geen zorgen, na levering van het matras krijgt u van ons 6 maanden de tijd om uw matras uit te proberen. Wilt u een aanpassing aan uw matras? Dan regelen wij dit kosteloos voor u! Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goede keuze en kunt u met een gerust hart kiezen.

Is een pocketvering matras beter dan een traagschuim matras?

Bij Well-Fair hebben we bewust gekozen voor pocketvering matrassen. Deze matrassen bieden namelijk een hogere persoonlijke ondersteuning dan traagschuim matrassen. Onze pocketvering matrassen kunnen we volledig voor uw lichaam op maat maken. Door iedere veer af te stemmen, ontvangt u overal precies de juiste ondersteuning. Pocketveringmatrassen hebben daarnaast betere ventilerende eigenschappen en zorgen voor een beter slaapklimaat. 

Wat is het nut van een topmatras?

De Well-Fair topmatrassen bieden extra ligcomfort en werken drukverlagend voor uw schouders, heupen en knieën. Dit bevordert uw bloedsomloop en zorgt voor pijnvermindering. Tevens zorgt het voor vermindering van kramp in uw benen en onrustige benen. Al onze toppers hebben een zomer- en winterzijde, zo hebt u altijd het ideale slaapklimaat. 

De Well-Fair matras topper

Luxueus zacht ligcomfort

De natuurlijke en drukverlagende materialen van de Well-Fair topper, zorgen voor een ontspannen slaaphouding en aangenaam slaapklimaat. De druk op uw schouders, heupen en knieën, wordt volledig weggenomen. Kramp en onrustige benen worden hierdoor sterk verminderd. 

Met de handige rits, kunt u de topper gemakkelijk aan het Well-Fair matras ritsen. Zo blijven beiden perfect op hun plaats en voorkomt u vervelende verschuivingen. 

De matrastopper bevestigd aan het Well-Fair maatwerkmatras
Het opmaken van uw matras is eenvoudig met de verstelmogelijkheden van een Well-Fair bed

Wat maakt ons matras uniek?

Altijd persoonlijk aangepast

 • Unieke inmeting op lichaamkenmerken
 • Spanningsvrije slaaphouding  
 • Hoogwaardige drukverlaging
 • Ontwikkeld voor verstelbare bedden
 • In verschillende prijsklassen verkrijgbaar
 • Altijd voorzien van handvatten
 • Altijd voorbereid op matrastopper

 

Unieke slaapgarantie

Gegarandeerd de juiste keuze

Het kan gebeuren dat uw matras minder lekker ligt dan u had verwacht. Daarom bieden we, bij ieder matras, gratis 6 maanden slaapgarantie.  

We gaan samen in kaart brengen wat u niet prettig vindt en wat voor verbetering zal zorgen. Vervolgens passen wij, gratis, het comfort van uw matras aan. Tot 6 maanden na levering! 

Unieke_slaapgarantie_van_Well-Fair
Eenvoudig uw bed opmaken met Well-Fair beddengoed

Beddengoed

Onze collectie beddengoed ziet er niet alleen mooi uit, maar draagt ook bij aan een optimaal slaapklimaat. Onze hoeslakens en moltons hebben een extra hoge hoekhoogte. Hierdoor passen ze om zowel het matras als de matrastopper. In onze webshop vindt u ons zelf ontwikkelde, hoogwaardige beddengoed. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment.

Well-Fair webshop
Vraag uw eigen slaapcomfort brochure aan

Hoe werkt het?

Uw eigen maatwerk matras

 • Stap 1. Gratis brochure aanvragen - Informatie over mogelijkheden
 • Stap 2. Inmeting - Samen met de maatspecialist
 • Stap 3. Productie - Uw matras wordt voor u gemaakt
 • Stap 4. Aflevering - Bij u thuis  (6 maanden slaapgarantie gaat in)
 • Stap 5. Service & nazorg - Is alles naar wens?

Voordelen

Wat is het beste matras voor u?

 • Bekijk de collectie matrassen 
 • Ontdek meer over de unieke inmeetmethode
 • Lees klantervaringen over onze matrassen 

Altijd-fris-wakker-met-het-seniorenbed-van-Well-Fair---Fluitende-actieweken-1

 

Brochure per post ontvangen?

Kwaliteit

Hoogwaardige producten

We leveren uitsluitend duurzame producten van de hoogste kwaliteit. Hiervoor maken we zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen

Service

Tot in de puntjes

Uw tevredenheid staat bij ons altijd voorop. Service zit diep in ons DNA; we nemen alles uit handen en ontzorgen onze klanten. U kunt rekenen op de beste service.

Garantie

Met een gerust hart

Geniet zorgeloos van uw matras met onze slaapgarantie. We zijn aangesloten bij het CBW en garanderen service tot in de puntjes.