Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
8.9 8 ,9 449 beoordelingen Lees ervaringen
U bevindt zich hier: Seniorenbedden

Seniorenbed

Een goede nachtrust is erg belangrijk. Wanneer u ouder wordt, krijgt u dikwijls last van lichamelijke klachten. Om ervoor te zorgen dat deze lichamelijke klachten niet verergeren is het belangrijk dat u in een natuurlijke houding slaapt. Hierbij moet het bed u als het ware omarmen, zodat u volledig kunt ontspannen. Het seniorenbed van Well-Fair is hier op afgestemd. Als één van de weinige in de markt maken wij het seniorenbed in zijn geheel op maat. Geen bed is bij ons dan ook hetzelfde.

Impressie van een Well-Fair seniorenbed

Maatwerk

Beddenmakers spreken vaak van ‘maatwerk’. Hiermee bedoelen zij dikwijls de buitenkant van het bed. Hierbij is het bijvoorbeeld mogelijk om de maat van het bed te bepalen. Bij Well-Fair gaat maatwerk veel verder dan alleen de buitenkant van het bed. Wij stemmen ons seniorenbed daarentegen volledig af op uw lichaam. Wanneer u een seniorenbed bij ons koopt, plannen wij een afspraak voor u in met één van onze specialisten. Onze specialisten maken gebruik van een uniek inmeetinstrument. Met dit inmeetinstrument inventariseren wij uw maten en persoonlijke kenmerken. Ook zullen uw stijlwensen worden besproken. Dit alles resulteert in 100% maatwerk.

Uw seniorenbed is volledig in hoogte verstelbaar

Well-Fair hecht veel waarde aan oplossingen waardoor u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt wonen. Een goed bed is daar een belangrijk onderdeel van. Onze bedden zijn zo ontworpen, dat deze maximaal bijdragen aan gemak en comfort. Zo is het bed van Well-Fair volledig in hoogte verstelbaar. Hierdoor kunt u het bed eenvoudig zelf opmaken, zonder hiervoor te hoeven bukken. Ook aan het omdraaien van de matrassen is gedacht. Met behulp van twee hendels kunt u het matras eenvoudig omdraaien. 


Via onderstaande video kunt u alle functionaliteiten van ons seniorenbed bekijken:Beleef het zelf!

Well-Fair is dé specialist op het gebied van langer thuis wonen. Wilt u onze oplossingen zelf beleven? Het is mogelijk in de Well-Fair Belevingswereld. Op een terrein van ruim 20.000 vierkante meter bieden wij u een hotel met 30 unieke kamers. Elke hotelkamer is anders ingericht, en beschikt over diverse hulpmiddelen waardoor u langer zelfstandig thuis kunt wonen. Onze hotelkamers zijn voorzien van alle luxe en comfort. Wij beschikken over een haal- en brengservice! 

Showroom
Maak een afspraak
Gratis advies aan huisThuisadvies
Maak een afspraak
Gratis brochure aanvragenGratis Brochure
Binnen 3 dagen in huis