Ons_verhaal

De geschiedenis van Well-Fair

Tijdlijn_Well-Fair_1
Tijdlijn_Well-Fair_2
Het volledige directieteam van Well-Fair

Woord van de directie

De afgelopen 32 jaar hebben we bij Well-Fair continu geluisterd naar de wensen van onze klanten. Aan de hand van deze inzichten, hebben we oplossingen ontwikkeld die bijdragen aan het langer comfortabel zelfstandig thuis wonen. Met deze maatwerkproducten hebben we inmiddels tienduizenden klanten kunnen helpen.

Dankzij onze tevreden klanten en medewerkers doen we dat nog steeds, iedere dag opnieuw, met heel veel passie en plezier. Een bedankbriefje van een tevreden klant, is onze drijfveer om onszelf te blijven ontwikkelen en onze klanten blij te maken!

De tijden zijn veranderd

De tijd dat we als oudere zelf konden beslissen of we naar het bejaardentehuis wilden, ligt ver achter ons. Men komt alleen nog in een verzorgings- of verpleeghuis als er een indicatie is. Hierdoor worden consumenten gedwongen om langer thuis te blijven wonen, al dan niet met behulp van thuis- en mantelzorg. Als directie vinden we het een uitdaging om oplossingen te blijven bedenken die het zelfstandig thuis wonen comfortabel maken.

Levensloopbestendig
Showroom_Well-Fair

Onze toekomst

In de komende jaren hopen we als directie dat ons bedrijf verder kan groeien. Met ons geweldige team van vakmensen gaan we met veel vertrouwen de toekomst tegemoet!

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan langs in het mooie Nunspeet op de Veluwe! In de grootste showroom voor 50+ers vindt u al onze oplossingen. U kunt alles zelf komen uitproberen en ervaren én…. we hebben lekkere koffie!

Hartelijke groet,
Namens de directie van Well-Fair,
Gerrit van de Velde, Hendri Frens en Gerwin Mulder

Tweepersoonsboxspring_nieuwe_showroom

2023: Verbouwing showroom Nunspeet

In 2022 hebben wij het drastische besluit genomen om onze showroom volledig te verbouwen. Maandenlange voorbereidingen, met architecten, designers en aannemers gingen hieraan vooraf. We hebben er bewust voor gekozen om samen te werken met lokale ondernemers. In 2023 was het dan zo ver, de verbouwing ging van start! De oude showrooms werden gesloopt en compleet opnieuw opgebouwd, met een verbluffend eindresultaat. 

showroom Nunspeet
Logo Well-Fair 30 jaar

2022: Well-Fair 30 jaar!

In 2022 bestond Well-Fair 30 jaar en werd haar jubileum gevierd! In voorgaande jaren is het uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf, waar 70 medewerkers zich elke dag met trots voor inzetten.

Vanwege ons jubileum hebben we het hele jaar door verschillende leuke acties gehad. Op onze actiepagina kunt u onze jubileumacties vinden, inclusief alle actievoorwaarden.

Bekijk acties

2022: Opening nieuwe showroom

Steeds meer senioren weten ons te vinden voor ons maatwerk slaap- en zitcomfort. Om u als klant beter van dienst te zijn, openen wij dit jaar een prachtige tweede showroom.

Naast onze showroom in Nunspeet kunt u ons voortaan ook bezoeken in Capelle aan den IJssel. Ook hier kunt u al onze oplossingen op het gebied van slapen, zitten en wellness bekijken en ervaren. 

Lees over onze showrooms
Feestelijke opening nieuwe showroom in Capelle aan den IJssel

2015: de Well-Fair belevingswereld

In 2015 openden we de deuren van de Well-Fair belevingswereld. Onze belevingswereld bestaat uit 30 verschillende hotelkamers waar klanten het comfort en gemak van onze oplossingen zelf kunnen ervaren. Op deze manier bieden we mensen de mogelijkheid om (langdurig) zelf te ervaren wat in hun specifieke situatie geschikt is.

Belevingswereld
De hoog laag boxspring van Well-Fair kunt u naar uw wens verstellen

2013: grondlegger van de hoog-laag boxspring

Ons unieke LevelFit systeem

In 2013 heeft Well-Fair het gepatenteerde LevelFit® bed op de markt gebracht. Het LevelFit® bed was de allereerste boxspring die op maat gemaakt en in houding- en hoogte verstelbaar was. Het maatwerk, de veelzijdigheid en het persoonlijke comfort, was uniek in zijn soort. Door de veelzijdigheid, is het bed gemakkelijk op- en schoon te maken. Mocht u in de toekomst (onverwachts) zorg nodig hebben, is het bed in een handomdraai omgetoverd tot zorgbed. 

Hoog-laag boxspring

De oprichting van Well-Fair

Well-Fair is in 1992 opgericht door Jaap Frens. Begin jaren ‘90 is hij begonnen met de verkoop van Merinowollen dekbedden, matrassen op maat en (senioren)bedden.

Door continu naar de wensen van de klant te luisteren, ontstaan er nieuwe innovaties. Zo werd in 1998 een assortiment relaxfauteuils aan het aanbod toegevoegd. Door middel van een unieke inmeetmethode, wordt ook deze seniorenstoel op maat gemaakt.

Baanbrekend is in 2013  de introductie van de allereerste hoog-laag boxspring op de slaapmarkt van Nederland. Deze innovatie van Well-Fair heet Level Fit.

In 2019 heeft Jaap Frens het bedrijf overgedragen aan de nieuwe huidige directie.

Portret oprichter Jaap Frens