Het jubileumlogo van Well-Fair 30 jaar.

Well-Fair vier feest!

In 2022 bestaat Well-Fair 30 jaar en viert haar jubileum! Well-Fair is in de jaren uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf waar 70 medewerkers zich elke dag met trots voor inzetten.

Vanwege ons jubileum hebben we het hele jaar door verschillende leuke acties. Op onze actiepagina kunt u onze jubileumacties vinden, inclusief alle actievoorwaarden.

Bekijk acties

Het verhaal van Well-Fair

Well-Fair is opgericht door Jaap Frens. Begin jaren ‘90 kwam hij in contact met de unieke eigenschappen van merino wollen dekbedden. In 1992 is hij gestart met Well-Fair.

De merino wollen dekbedden bleken een succes en klanten willen meer comfortproducten. Dit resulteerde in het uitbreiden van het assortiment met kussens, matrassen op maat en (senioren)bedden.

Door continu naar de wensen van de klant te luisteren ontstaan er nieuwe innovaties. Zo werd in 1998 een assortiment relaxfauteuils aan het aanbod toegevoegd. Door middel van een unieke inmeetmethode wordt ook deze seniorenstoel volledig op maat gemaakt.

Tijdens het 10-jarig jubileum in 2002 waren er 30 personeelsleden werkzaam bij Well-Fair.

In 2006 introduceerde Well-Fair de matrastopper die de druk van het lichaam verdeeld en de doorbloeding verbeterd. Resultaat: een gezonde nachtrust en fit en uitgerust wakker worden.

In 2019 heeft Jaap Frens het bedrijf overgedragen aan de nieuwe huidige directie.

Een portretfoto van Well-Fair oprichter Jaap Frens.
De hoog-laag boxspring van Well-Fair is op vele wijzen verstelbaar.

2013: grondlegger van de hoog-laag boxspring

Toen de vader van Jaap Frens ziek werd kwam hij erachter dat bedden omhoog moesten kunnen. Dat kon een boxspring niet. Noodgedwongen kwam zijn vader in een ziekenhuisbed te liggen.

Naar aanleiding van deze ervaring werd in 2013 de eerste hoog-laag boxspring voor de consumentenmarkt uitgebracht door Well-Fair. Uniek aan dit hoog-laag bed is dat het, naast dat het in houding kan worden aangepast, ook volledig omhoog en omlaag kan worden gebracht. Op deze manier kan het bed zeer gemakkelijk worden op- en schoongemaakt en kan zorg worden verleend.

Vanaf dat moment richt Well-Fair zich op levensloopbestendig wonen door unieke producten te ontwikkelen die de gezondheid van mensen ten goede komt. Hierbij staat het bieden van maximaal comfort, veiligheid, kwaliteit en hoogwaardige service centraal. En omdat elk mens anders is maken wij alles op maat.

2015: de Well-Fair belevingswereld

In 2015 openden we de deuren van de Well-Fair belevingswereld. Deze bestaat uit 30 verschillende hotelkamers waar klanten het comfort en gemak van onze oplossingen zelf kunnen ervaren. Op deze manier bieden we mensen de mogelijkheid om zelf te ervaren wat in hun specifieke situatie geschikt is.

Ook biedt Well-Fair sinds 2015 op het gebied van Wellness de Well-Sun en het douchetoilet. Ook is er een luxe huidverzorgingslijn ontwikkeld, speciaal voor de ouder wordende huid.

Een hoog-laag bed van Well-Fair in een mooi ingericht slaapvertrek.
langer-thuis-wonen

2022: Opening nieuwe showroom

Steeds meer senioren weten ons te vinden voor ons maatwerk slaap- en zitcomfort. Om u als klant beter van dienst te zijn, openen wij dit jaar een prachtige tweede showroom.

Naast onze showroom in Nunspeet kunt u ons voortaan ook bezoeken in Capelle aan den IJssel. Ook hier kunt u al onze oplossingen op het gebied van slapen, zitten en wellness bekijken en ervaren. Lees hier meer over onze showrooms. Wenst u één van onze showrooms te bezoeken? Dan willen we u vragen om vooraf een afspraak in te plannen. 

Ontwerp zonder titel (50)