Meer-over-Well-fair

Lees meer over Well-Fair

Al 32 jaar dé specialist

Zelfstandig en comfortabel ouder worden

Well-Fair is de specialist op het gebied van maatwerk comfort- en gemaksoplossingen voor 50+’ers rondom slapen, zitten en wellness. Hierbij kunt u denken aan hoog-laag boxspringsrelaxfauteuils, Well-Sun's, douchetoiletten en verschillende andere wellnessproducten.

Gemak, comfort, veiligheid, hoge kwaliteit en een uitmuntende service staan bij ons hoog in het vaandel. 

Het verhaal van Well-Fair

Waar het allemaal begon

Well-Fair is in 1992 opgericht door Jaap Frens. Waar het begon met Merino wollen dekbedden ontwikkelde Well-Fair door met een matras op maat en seniorenbed.

In 1998 werd een assortiment relaxfauteuils aan het aanbod toegevoegd. In 2013 werd de eerste hoog-laag boxspring voor de consumentenmarkt uitgebracht door Well-Fair: een uniek hoog-laag boxspring dat volledig omhoog en omlaag kan worden gebracht.

Vernieuwde_showroom

Compleet vernieuwd in 2023!

De grootste showroom voor 50+ers

In 2023 hebben wij onze showrooms in Nunspeet compleet vernieuwd. Het is een grote en ingrijpende verbouwing geweest, maar het eindresultaat is verbluffend. Kom langs en laat u inspireren, ervaar al onze slimme oplossingen en ontvang vrijblijvend en gratis advies op maat. 

Showroom
Werkwijze

Well-Fair

Onze unieke werkwijze

Ontdek hoe u in 7 stappen een Well-Fair oplossing bij u thuis krijgt. Wij ontzorgen en helpen u bij iedere stap. Zo maakt u gegarandeerd de juiste keuze. 

Ontdek onze werkwijze
Adviseurs_Well-Fair

Werken bij Well-Fair

Trekken wij jou naar binnen?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Met meer dan 70 medewerkers zetten wij ons in; om mensen zo lang mogelijk zelfstandig en comfortabel thuis te laten wonen. Wij zijn een groeiend, gezellig bedrijf met een divers team van enthousiaste medewerkers.

Vacatures
Onze_partners

Onze partners

Samen staan we sterk

Alle partners waar Well-Fair mee samenwerkt hebben hetzelfde doel: mensen ontzorgen en zo lang mogelijk van het leven laten genieten op een zelfstandige en comfortabele wijze.

Onze partners

Duizenden tevreden klanten

Delen graag hun ervaring met u

We kunnen u eindeloos vertellen over ons prachtige bedrijf, maar onze klanten kunnen dat nog veel beter. Door de jaren heen, hebben wij duizenden positieve reviews mogen ontvangen. Voor u de ideale gelegenheid om meer te weten te komen over ons bedrijf!