Impressie van slaapkamer met Well-Fair meubilair - jubileum

Well-Fair viert feest!

We zijn namelijk 30 jaar geworden! Al 30 jaar mogen wij onze klanten blij maken met oplossingen op het gebied van slapen, zitten en wellness. Reden genoeg voor een feestje en we vieren dat dan ook graag met u!

Voor elke klant die wij bezoeken hebben we een mooi geschenk. Daarnaast hebben we het hele jaar mooie acties en traktaties voor u! U kunt hiervan op de hoogte blijven door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief of ons te volgen op Facebook.

Het verhaal van Well-Fair

Well-Fair is in 1992 opgericht door Jaap Frens. Waar het begon met merino wollen dekbedden ontwikkelde Well-Fair door met een matras op maat en seniorenbed.

In 1998 werd een assortiment relaxfauteuils aan het aanbod toegevoegd. Door middel van een unieke inmeetmethode wordt ook deze seniorenstoel volledig op maat gemaakt. In 2013 werd de eerste hoog-laag boxspring voor de consumentenmarkt uitgebracht door Well-Fair: een uniek hoog-laag bed dat volledig omhoog en omlaag kan worden gebracht.

Lees hier het hele verhaal
Portret Jaap Frens - oprichter van Well-Fair

Werken bij Well-Fair

Met meer dan 70 medewerkers zetten wij ons in om mensen zo lang mogelijk zelfstandig en comfortabel thuis te laten wonen. Wij zijn een groeiend bedrijf, met regelmaat zijn wij op zoek naar nieuw personeel. 

Onze partners

Alle partners waar Well-Fair mee samenwerkt hebben hetzelfde doel: mensen ontzorgen en zo lang mogelijk van het leven laten genieten op een zelfstandige en comfortabele wijze.

Een levensloopbestendig bed, voor nu en later

Levensloopbestendig bed

Voor nu en later

Onze bedden zijn geschikt om eenvoudig omgebouwd te worden naar een zorgbed. Met de verschillende zorgattributen voldoet het bed aan de ARBO-norm. 

Levensloopbestendig wonen, met het oog op de toekomst

Levensloopbestendige woning

Comfortabel langer thuis wonen

Levensloopbestendig wonen, ook wel levensloopgeschikt of toekomstbestendig genoemd, houdt in dat de woning geschikt is om daar lange tijd in te blijven wonen.