langer-thuis-wonen

Sinds 1992 dé specialist op het gebied van zelfstandig en comfortabel ouder worden.

Sinds 1992 dé specialist op het gebied van zelfstandig en comfortabel ouder worden.

Al 30 jaar de specialist

Zelfstandig en comfortabel ouder worden

Well-Fair is de specialist op het gebied van het ontwerpen en maken van maatwerk comfort- en gemaksoplossingen voor 50+’ers. Hierbij kunt u denken aan hoog-laag boxspringsrelaxfauteuils en verschillende wellnessproducten.

Gemak, comfort, veiligheid, hoge kwaliteit en een uitmuntende service staan bij ons hoog in het vaandel. Zodoende zijn wij dan ook altijd bezig met het bedenken, ontwikkelen en maken van nieuwe oplossingen. 

Onze missie

Het verhaal van Well-Fair

Well-Fair is in 1992 opgericht door Jaap Frens. Waar het begon met merino wollen dekbedden ontwikkelde Well-Fair door met een matras op maat en seniorenbed.

In 1998 werd een assortiment relaxfauteuils aan het aanbod toegevoegd. Door middel van een unieke inmeetmethode wordt ook deze seniorenstoel volledig op maat gemaakt. In 2013 werd de eerste hoog-laag boxspring voor de consumentenmarkt uitgebracht door Well-Fair: een uniek hoog-laag bed dat volledig omhoog en omlaag kan worden gebracht.

Meer informatie
Portret van Well-Fair oprichter Jaap Frens

Werken bij Well-Fair

Met meer dan 70 medewerkers zetten wij ons in om mensen zo lang mogelijk zelfstandig en comfortabel thuis te laten wonen. Wij zijn een groeiend bedrijf, met regelmaat zijn wij op zoek naar nieuw personeel. 

Onze partners

Alle partners waar Well-Fair mee samenwerkt hebben hetzelfde doel: mensen ontzorgen en zo lang mogelijk van het leven laten genieten op een zelfstandige en comfortabele wijze.