9 4 op basis van 712 beoordelingen Lees ervaringen

Sinds 1992 dé specialist voor langer thuis wonen.

Geniet van onze maatwerkoplossingen voor slaap- en zitcomfort.

U bevindt zich hier: Over Well-Fair

Well-Fair viert feest!

We zijn namelijk 30 jaar geworden! Al 30 jaar mogen wij onze klanten blij maken met oplossingen op het gebied van slapen, zitten en wellness. Reden genoeg voor een feestje, en we vieren het dan ook graag met u!
Voor elke klant die wij bezoeken hebben we een mooie goodiebag. Daarnaast hebben we het hele jaar mooie acties en traktaties voor u! U kunt hiervan op de hoogte blijven door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief of ons te volgen op facebook.

Well-Fair is sinds 1992 de specialist op het gebied van zelfstandig en comfortabel ouder worden...

Well-Fair is ontstaan in 1992 en komt voort uit de passie om unieke producten te ontwikkelen, die de gezondheid van mensen ten goede komt. De producten van Well-Fair kunnen een hulpmiddel zijn om langer zelfstandig van het leven te genieten. Het juiste comfort in huis, houdt in dat de juiste ondersteuning aan uw lichaam gegeven wordt, zodat u minder klachten ervaart.

'Genieten van het leven en zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen'

“Door continue naar de wensen van de klant te luisteren, ontstaan er nieuwe innovaties. Mijn passie is om unieke producten te maken die aansluiten op de vraag van de klant en het dagelijkse leven kunnen vergemakkelijken door simpele aanpassingen aan huis. En omdat elk mens anders is, maken wij alles op maat. Hierdoor krijgt u de juiste ondersteuning op de juiste plekken.”

Jaap Frens, oprichter Well-Fair

Jaap Well-Fair