Annie's aankoop: twijfelaar LevelFit hoog-laag boxspring

Annie_Closeup

Annie - Den Haag

''Het liefst blijf ik langer liggen!''

 • Leeftijd: 83
 • Aankoop: Twijfelaar hoog-laag bed
 • Afmetingen: 120x200 cm
 • Jaar van aankoop: 2022

 • De 3 voordelen volgens Annie: 
  • Meer comfort
  • Heerlijk tv-kijken
  • Ideale zorghoogte

Annie vertelt over haar ervaringen:

Tijdens oriëntatie - ''Ik zag een advertentie'' (...) ↓

“Ik was eigenlijk niet op zoek naar een nieuw bed, maar ik zag een advertentie van Well-Fair in een tijdschrift staan. De voordelen die in de advertentie genoemd werden, spraken mij direct aan. Ik heb toen een brochure aangevraagd, om meer te weten te komen over Well-Fair.”

In de showroom - ''We mochten alles zelf uitproberen'' (...) ↓

Annie kwam samen met haar nicht Natascha naar de showroom in Nunspeet om de bedden te proberen. “Dat was een heel prettige ervaring. We mochten allerlei bedden proberen, en alle knopjes indrukken om de functionaliteiten echt te ervaren. Jorick, adviseur van Well-Fair, gaf ons goede tips en het was ook ‘gewoon’ heel gezellig. We hadden gelijk door dat er veel voordelen aan een bed van Well-Fair zitten, zoals het gemakkelijk opmaken van het bed en het wegrijden van het complete bed als je bijvoorbeeld even wilt stofzuigen.” 

Advies aan huis - ''Het voelde vertrouwd aan'' (...) ↓

Het advies aan huis vond Annie fijn. “Omdat ik hier mijn eigen woonsituatie heb, waar het bed uiteindelijk moet komen. Ik wilde de nachtkastjes graag houden, dat was mogelijk. Ook het hoofdbord wilde ik houden, maar die bleek er niet bij te passen. Uiteindelijk ben ik wel erg blij met mijn nieuwe hoofdbord, want deze zorgt ervoor dat het bed een prachtig geheel is geworden.”

Dagelijks gebruik - ''Ik hoef niet bang te zijn dat ik er uit val'' (...) ↓

Het nieuwe bed ligt heerlijk, geeft Annie aan. “Het bed is breder, waardoor ik niet bang hoef te zijn dat ik eruit val. Nu blijf ik het liefst wat langer liggen! Qua comfort is het een stuk beter dan ik gewend was. Als ik tv kijk, doe ik het matras omhoog, dat zit ook heerlijk.''

Levensloopbestendig - ''Mocht er in de toekomst extra zorg nodig zijn'' (...) ↓

''Even geleden was ik ziek, in zo’n situatie kan Natascha mij ook gemakkelijk verzorgen, doordat het bed helemaal verstelbaar is. Die ervaring in de praktijk bevestigde weer dat ik met een bed van Well-Fair de juiste keuze heb gemaakt.” Eventueel kunnen er nog onderdelen bijbesteld worden, zoals een papegaai, hekjes of een tafeltje, mocht Annie dit in de toekomst nodig hebben. Zo is het bed dus volledig levensloopbestendig, ook als er extra zorg nodig zou zijn.

Heeft u een vraag aan Annie?

Is er nog iets dat u graag van Annie had gehoord of met haar zou willen bespreken? Laat het ons weten, dan brengen wij u in contact. Mail uw vragen en/of opmerkingen dan nu naar: marketing@well-fair.nl 

Hoog-laag-Boxspring-eenpersoons
Hoog-laag-Boxspring-eenpersoons
Hoog-laag-Boxspring-eenpersoons

Maatvoeringen eenpersoons Well-Fair seniorenbedden

Eenpersoons seniorenbed afmetingen

Over het algemeen is de meest gangbare maat voor een 1 persoons senioren bed: 90x200 cm. Maar tegenwoordig zijn er veel senioren die behoefte hebben aan meer ruimte en comfort. Well-Fair maakt daarom ook ruimere seniorenbedden.

80 x 190 cm
80 x 200 cm
80 x 210 cm
80 x 220 cm
90 x 190 cm 90 x 200 cm 90 x 210 cm 90 x 220 cm
100 x 190 cm 100 x 200 cm 100 x 210 cm 100 x 220 cm

 

 

Twijfelaar seniorenbed afmetingen

Sommige 50+ers zijn op zoek naar een seniorenbed extra breed; ook wel seniorenbed twijfelaar genoemd. In dat geval kunt u kiezen voor onze extra brede eenpersoons seniorenbedden.

120 x 190 cm 120 x 200 cm 120 x 210 cm 120 x 220 cm
140 x 190 cm 140 x 200 cm 140 x 210 cm 140 x 220 cm

 

Zet nu de eerste stap

Ontvang meer informatie over eenpersoons en twijfelaar seniorenbedden.

✓ Ontdek de mogelijkheden
✓ Bekijk de slimme functies
✓ Verschillende prijsklassen

Vraag nu gratis de brochure aan