9 9 0 op basis van 527 beoordelingen Lees ervaringen

Een seniorenbed om weer uitgerust wakker te worden. Ontdek de oplossing.

U bevindt zich hier: SlapenSeniorenbed

Seniorenbed op maat

Moeilijk in slaap komen, veel draaien tijdens de slaap, snel weer wakker zijn, niet op de zijkant kunnen liggen. Het zijn slechts enkele klachten waar veel 50-plussers dagelijks mee te maken hebben. Well-Fair heeft voor u de oplossing. Ons maatwerk seniorenbed, volledig afgestemd op uw lichaam. Well-Fair heeft voor u de oplossing! Al duizenden mensen gingen u voor en ontdekten de voordelen van een maatwerk seniorenbed van Well-Fair.

seniorenbed op maat

Wat is een senioren bed?

De ideale oplossing

Een senioren bed is een ideale oplossing voor mensen die moeite hebben met opstaan. De zijkanten hebben een gemiddelde hoogte van 47 centimeter. Daarnaast is de hoogte van het matras veelal zelf in te stellen. Dit zorgt ervoor dat uw rug minder belast wordt. Ook wordt het opstaan u een stuk makkelijker gemaakt. Hoewel de naam anders doet vermoeden, is een senioren bed niet alleen voor ouderen geschikt. Ook lange personen hebben baat bij dit slaapmeubel.

De voordelen

Extra comfort

Wanneer u ouder wordt heeft uw lichaam meer hersteltijd nodig. Een goede nachtrust is hierbij van essentieel belang. Een senioren bed voorkomt en vermindert daarnaast de lichamelijke klachten die bij uw leeftijd horen. De hoge instap zorgt bijvoorbeeld voor extra comfort en een makkelijkere in- en uitstap. Tot slot kunt u het bed altijd met accessoires en hulpmiddelen uitbreiden. Zo kan uw aankoop nog een heel leven met u mee.


Gemak en design

komen samen in onze seniorenbedden

Bij het ontwerp van ons seniorenbed zijn comfort, gemak en design samengekomen. Wenst u graag een bed dat aan de volgende voorwaarden voldoet? Makkelijk uit bed komen? De perfecte in- en uitstap hoogte? Eenvoudig schoonmaken onder uw bed? Uw beddengoed makkelijk kunnen verschonen? Niet stoten aan uw ombouw in de nacht? Uw bed voorbereid hebben op eventuele (mantel)zorg? Deze voorwaarden zijn een feit wanneer u een Well-Fair seniorenbed aanschaft! Vraag onze brochure aan om alle oplossingen te zien.


Ons seniorenbed: LevelFit

Een verstelbare boxspring

Slaapcomfort is ontzettend belangrijk. Zeker wanneer u een dagje ouder wordt. Daarom heeft Well-Fair een eigen seniorenbed ontwikkeld. De LevelFit is een verstelbare boxspring, die met een draadloze afstandsbediening bestuurd kan worden. Hierbij zijn verschillende standen en hoogtes mogelijk.

Klantbeoordeling Well-Fair bed

'Hulp in huis niet meer nodig'

Familie de Hek over Well-Fair

Toen wij nog niet in het bezit waren van een Well-Fair bed kwam er altijd een hulp langs om samen het bed op te maken en te verschonen. Maar die hulp hebben wij niet meer nodig. Nu kan het bed volledig in hoogte versteld worden en kunnen wij zonder grote inspanning zelf het bed opmaken en verschonen. Maar waar het voornamelijk om gaat is, dat wij er ook nog heerlijk op slapen. Het bed is echt de beste aankoop!

Fam. de Hek uit Alblasserdam

Verschillende standen

Ons seniorenbed LevelFit kent verschillende voordelen. Allereerst kan het hoofd- en voeteneind los van elkaar worden ingesteld. Hierdoor kunt u dit model prima naar wens en voorkeur aanpassen. Het bevat tevens een speciale relaxstand, waarmee u naar een fijne zitpositie wordt geholpen. Tot slot is het mogelijk om het seniorenbed vlak - of zelfs schuin - in te stellen. Wilt u de LevelFit als zorgbed gebruiken? Maak dan gebruik van de hoogste, vlakke stand. In dat geval voldoet ons product namelijk aan de ARBO-richtlijnen.


Uw seniorenbed onderhouden

Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk van uw seniorenbed kunnen genieten. Het is daarom erg belangrijk dat u - of uw huishoudelijke hulp - uw LevelFit-bed regelmatig reinigt. Zo houdt u het namelijk vrij van stof en vuil. Voordat u aan de schoonmaak begint, is het essentieel dat u het seniorenbed van het stroomnet haalt. Hiermee voorkomt u kortsluiting en andere nare situaties. Het metalen frame kunt u reinigen met een zachte, vochtige doek. Gebruik hierbij nooit schuur- of andere schoonmaakmiddelen.


Professioneel onderhoud

Onze LevelFit seniorenbed kunt u het beste met een auto vergelijken. Om de levensduur van het product te verlengen, heeft het af en toe een onderhoudsbeurt nodig. Door één van onze professionals in te schakelen, weet u zeker dat het bed de garantietermijn met vlag en wimpel overleeft. U ontvangt voor uw seniorenbed de volgende service:

 • Reiniging van bekleding en onderframe;
 • Behandeling met speciaal reinigings- en beschermingsmiddel;
 • Controle van mechanische en elektrische onderdelen;
 • Herstellen van beschadigingen en gebreken.


Verhuizen

Ooit komt de tijd dat u uw oude, vertrouwde huis in moet ruilen voor een appartement in een seniorencomplex. In dat geval staan wij graag voor u klaar. Wij schakelen een specialist voor u in om uw LevelFit seniorenbed naar uw nieuwe adres te verhuizen. Zo wordt alles goed geregeld. Neem gerust contact met ons op.

Assortiment Well-Fair seniorenbedden

Voor iedere wens een bed

Bedden zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Aan welke voorwaarden moet uw bed voldoen? Welke wensen heeft u met betrekking tot verstelbaarheid? Of heeft u de wens om het comfort en gemak van een hoog-laag bedsysteem in huis te hebben? Onze klanten hebben veel verschillende wensen, daarom bieden wij ook veel verschillende oplossingen aan. Uiteraard wordt elke oplossing gemaakt naar én voor uw lichaam.

luxe seniorenbed
Hoog-laag boxspring

Hoog-Laag boxspring

Well-Fair heeft in 2013 de eerste hoog-laag boxspring ontwikkeld genaamd LevelFit. Klik op de knop 'Hoog laag boxspring' voor meer informatie

Verstelbare boxpsring

Verstelbare boxspring

Wens u een boxspring met een verstelbaar ruggedeelte en beengedeelte? Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over verstelbare boxsprings

Maatwerk matrassen

Maatwerk matrassen

Bent u op zoek naar een goede nachtrust? Heeft u nog goede bedbodems, maar bent u alleen op zoek naar matrassen? Laat dan een maatwerk matras voor uw lichaam maken

Matras topper

Matras topper

Wilt u drukverlaging bij schouder en heup en knieën? Ontdek dan de matrastopper van Well-Fair. Klik op de knop 'Matrastopper' voor meer informatie

Beddengoed

Beddengoed

Zo dicht mogelijk bij de natuur. Dat is het uitgangspunt van Well-Fair voor het beddengoed. Klik op de knop 'Beddengoed' om het assortiment te bekijken

Hoofdkussen

Hoofdkussen

Well-Fair heeft verschillende soorten kussens in het assortiment. Heeft u moeite met het vinden van het juiste kussen? klik op de knop en vindt het juiste kussen.

Seniorenbed kopen? Vraag vandaag nog de gratis brochure aan.

Moeite met opstaan uit uw huidige bed? Dan kan een seniorenbed de oplossing bieden! Bij Well-Fair kunt u rekenen op de beste producten. Heeft u interesse? Neem direct contact met ons op! Dit kan door te bellen naar 0341 27 7010. Uiteraard kunt u ook onze gratis brochure inkijken of advies aan huis ontvangen. Slaapt u straks heerlijk in een seniorenbed van Well-Fair?

seniorenbed kopen

Het beste seniorenbed kopen?

Ons seniorenbed helpt u beter slapen.

Well-Fair heeft daarom de beste innovaties voor u ingezet om het beste product te ontwikkelen. Hierin bieden wij verschillende mogelijkheden. Maar aan welke zaken moet u denken bij het kopen van een seniorenbed? Geef allereerste antwoord op de volgende vragen of vraag ons om advies:

 • Wat is het doel van de aanschaf?
 • Moet het bed in hoogte verstelbaar zijn?
 • Hoeveel gewicht moet het bed kunnen dragen?
 • Moet de bodem elektrisch verstelbaar zijn?

Benieuwd hoe wij ervoor zorgen dat uw bed voorzien is van alle comfort en gemak? Ontdek het in de uitgebreide brochure. Hier leest u ook meer over een levensloopbestendige woning?

Seniorenbedden showroom

Showroom seniorenbedden

Grootste 50-plus beddenshowroom

Wilt u 30 unieke seniorenbedden zelf beleven? Well-Fair is dé specialist op het gebied van langer thuis wonen. Wilt u onze oplossingen met eigen ogen zien? Het is mogelijk in de Well-Fair Belevingswereld. Op een terrein van ruim 20.000 vierkante meter bieden wij u een showroom met 30 unieke sfeerkamers. Elke kamer is anders ingericht en beschikt over slimme oplossingen waardoor u langer zelfstandig thuis kunt wonen. Onze kamers zijn voorzien van alle luxe en comfort. Klik op de knop 'showroom' en ontdek het zelf. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om met eigen vervoer te komen dan kunt u gebruik maken van de haal- en brengservice.

Coronavrij de brochure per mail ontvangen

Digitale brochure slaapcomfort aanvragen

Vul onderstaand formulier in om gratis onze brochure aan te vragen.

 
Over welk(e) product(en) wilt u graag informatie ontvangen?

Voordelen


 • Producten in verschillende prijsklassen
 • Ontdek slimme comfort- en gemaksoplossingen
 • Lees klantervaringen
 • Lees meer over de Well-Fair Belevingswereld