Seniorenbed

Het slimme seniorenbed voor nu en later.

Gratis brochure

Het slimme seniorenbed voor nu en later.

Seniorenbed op maat

Moeilijk in slaap komen, veel draaien tijdens de slaap, snel weer wakker worden, niet op uw zij kunnen liggen. Het zijn slechts enkele klachten waar veel 50-plussers dagelijks mee te maken hebben. ​​​​​​​Wij hebben de oplossing. Ons maatwerk seniorenbed wordt volledig afgestemd op uw lichaam. Al duizenden mensen gingen u voor en ontdekten de voordelen van een seniorenbed.

Elk Well-Fair seniorenbed wordt op uw lichaam afgestemd

Voordelen seniorenbed

Comfort, gemak, kwaliteit, service

Een aantal van de voordelen op een rijtje:

 • Ideale in- en uitstap hoogte
 • Volledig afgestemd op uw lichaam
 • Makkelijk schoonmaken onder en rondom het bed
 • Makkelijk verschonen
 • Elektrisch verstelbaar
 • Levensloopbestendig
 • Licht van gewicht

 

Wat is een seniorenbed?

De ideale oplossing voor u

Een seniorenbed is een ideale oplossing voor mensen die moeite hebben met opstaan. De hoogte van het bed is al zo dat het voor de meesten een comfortabele hoogte is om vanuit op te staan, dit zorgt ervoor dat uw rug minder belast wordt. Heeft u toch wat meer hulp nodig? Dan kan het bed veelal ingesteld worden in de perfecte hoogte.

Hoewel de naam anders doet vermoeden, is een bed voor senioren niet alleen voor ouderen geschikt. Ook lange personen en mensen die op zoek zijn naar een seniorenbed extra breed hebben baat bij dit slaapmeubel.

Het seniorenbed is eenvoudig te verrijden

Makkelijk verrijdbaar

Deelbaar met wieltjes

Het Well-Fair seniorenbed is eenvoudig te verstellen naar uw wens met de handige afstandsbediening

Verstelbaar seniorenbed

Prettige leeshouding

Het seniorenbed van Well-Fair is makkelijk in onderhoud en schoonmaken

Hoog laag bed

Makkelijk in onderhoud

Altijd fris en uitgerust wakker met het seniorenbed van Well-Fair

Een Well-Fair bed

Uitgerust de dag beginnen

Assortiment Well-Fair bedden

Voor iedere wens een bed

Onze bedden zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Aan welke voorwaarden moet uw bed voldoen? Welke wensen heeft u met betrekking tot verstelbaarheid? Of heeft u de wens om het comfort en gemak van een senioren bed hoog laag systeem in huis te hebben? Mensen hebben veel verschillende wensen op het gebied van slaapcomfort en voor iedereen is dat anders. Uw persoonlijke wensen en voorkeuren staan bij ons voorop, onze maatwerk producten bieden veel verschillende oplossingen. Uiteraard wordt elke oplossing volledig afgestemd op uw lichaam.

Specialist in seniorenbedden

Dé specialist in seniorenbedden

Well-Fair bestaat al sinds begin jaren 90 en is vanwege onze kennis, expertise en innovaties dé specialist op het gebied van seniorenbedden.

Door continu naar de wensen van de klant te luisteren ontstaan er nieuwe innovaties. Zo brachten we in 2013 de eerste hoog-laag boxspring voor de consumentenmarkt uit. Ook hebben we patenten op de unieke technieken die worden gebruikt; niet alleen om ultiem gemak en comfort te bieden maar ook om veiligheid, hoge kwaliteit en een uitmuntende service te garanderen.

Wat zeggen klanten over ons seniorenbed?

Familie Peters

"Het is echt een bed waar je 's morgens niet uit wil komen."

Well-Fair biedt ook eenpersoonsbedden aan voor senioren

Eenpersoons seniorenbed

Onze seniorenbedden zijn in veel verschillende maten verkrijgbaar. Zo bieden wij eenpersoons seniorenbedden vanaf 70 cm tot 120 cm breed aan. De bedden zijn volledig naar wens te samen te stellen, zodat ze in elke slaapkamer passen. Wanneer u kiest voor twee keer een eenpersoons seniorenbed naast elkaar kan er, door middel van een breed hoofdbord, eenheid worden gecreëerd. Zoals u van ons gewend bent is ook het eenpersoons seniorenbed elektrisch verstelbaar. 

Gemak en design

De ideale mix in onze seniorenbedden

Bij het ontwerp van ons seniorenbed zijn comfort, gemak en design samengekomen. Wenst u graag een bed dat aan de volgende voorwaarden voldoet? Makkelijk uit bed komen? De perfecte in- en uitstap hoogte? Eenvoudig schoonmaken onder uw bed? Uw beddengoed makkelijk kunnen verschonen? ’s Nachts geen onverwachtse botsing met uw bed-ombouw? Uw bed voorbereid hebben op eventuele (mantel)zorg? Deze voorwaarden zijn een feit wanneer u een Well-Fair seniorenbed aanschaft! Vraag onze brochure aan om alle oplossingen te zien.

Ons seniorenbed: LevelFit

Een verstelbare boxspring

Slaapcomfort is ontzettend belangrijk, zeker wanneer u een dagje ouder wordt. Daarom heeft Well-Fair een eigen seniorenbed ontwikkeld. De LevelFit is een seniorenbed in hoogte verstelbaar die met een draadloze afstandsbediening bediend kan worden. Hierbij zijn verschillende standen en hoogtes mogelijk.

Well-Fair matrassen, kussens en bedlinnen

Natuurlijke materialen en goede kwaliteit

Sinds begin jaren '90 maken wij onze klanten blij met onze oplossingen op het gebied van slapen. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor de hoogste kwaliteit maatwerk matrassen  en matrastoppers, volledig afgestemd op ondersteuning van uw lichaam. Ook bieden wij u een uitgebreid assortiment beddengoed, die stuk voor stuk vervaardigd zijn van hoogwaardige natuurlijke materialen. Well-Fair biedt u alles voor een goede en gezonde nachtrust.

Showrooms seniorenbedden

Ons complete assortiment

Onze showrooms zijn gevestigd in Nunspeet en in Capelle aan den IJssel. Vanaf de snelweg zijn wij zeer gemakkelijk te bereiken. We ontvangen u hier met veel plezier. Bent u benieuwd naar onze producten en wilt u graag een indruk opdoen? Dat kan!

Wij bieden de gelegenheid om de showrooms op afspraak te bezoeken. Op deze manier is er altijd een specialist die uw vragen kan beantwoorden en om uw wensen en voorkeuren te bespreken. Zij kunnen u laten zien wat de oplossingen van Well-Fair u te bieden hebben en u van een vrijblijvend en betrouwbaar advies voorzien. 

Beste seniorenbed kopen?

Uw wensen staan centraal

Heeft u interesse in een seniorenbed? Dan bent u bij Well-Fair aan het goede adres. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossingen, volledig op u afgestemd. Well-Fair maakt seniorenbedden volledig op maat, want elk lichaam is uniek. Daarnaast kunt u bij ons uw bed geheel naar wens samenstellen, zowel de functionaliteiten als het design en de stoffering.

Aarzel niet en vraag vandaag nog onze gratis brochure aan. Hiermee kunt u inspiratie opdoen en meer over onze werkwijze te weten komen. Ook kunt u een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan huis inplannen met één van onze adviseurs.

Verschillende standen

Ons seniorenbed kent verschillende voordelen. Allereerst kan het hoofd- en voeteneind los van elkaar worden ingesteld. Hierdoor kunt u dit model naar wens en voorkeur aanpassen. Het bevat tevens een speciale relaxstand, waarmee u naar een fijne zitpositie wordt geholpen. Wilt u de LevelFit als zorgbed gebruiken? Ons seniorenbed voldoet aan de ARBO-richtlijnen en kan op de ideale hoogte worden ingesteld.

Uw seniorenbed onderhouden

Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk van uw seniorenbed kunnen genieten. Het is daarom erg belangrijk dat u - of uw huishoudelijke hulp - uw LevelFit-bed regelmatig reinigt. Zo houdt u het namelijk vrij van stof en vuil. Voordat u aan de schoonmaak begint, is het essentieel dat u het seniorenbed van het stroomnet haalt. Hiermee voorkomt u kortsluiting en andere nare situaties. Het metalen frame kunt u reinigen met een zachte, vochtige doek. Gebruik hierbij nooit schuur- of andere schoonmaakmiddelen.

Professioneel onderhoud

Onze LevelFit seniorenbed kunt u het beste met een auto vergelijken. Om de levensduur van het product te verlengen, heeft het af en toe een onderhoudsbeurt nodig. Door één van onze professionals in te schakelen, weet u zeker dat het bed de garantietermijn met vlag en wimpel overleeft. U ontvangt voor uw seniorenbed de volgende service:

 • Reiniging van bekleding en onderframe
 • Behandeling met speciaal reinigings- en beschermingsmiddel
 • Controle van mechanische en elektrische onderdelen
 • Herstellen van beschadigingen en gebreken

Verhuizen

Ooit komt de tijd dat u uw oude, vertrouwde huis in moet ruilen voor een appartement in een seniorencomplex. In dat geval staan wij graag voor u klaar. Wij schakelen een specialist voor u in om uw LevelFit seniorenbed naar uw nieuwe adres te verhuizen. Zo wordt alles goed geregeld. Neem gerust contact met ons op.