9 4 op basis van 712 beoordelingen Lees ervaringen

Een seniorenbed om weer uitgerust wakker te worden. Ontdek de oplossing.

U bevindt zich hier: SlapenSeniorenbed

Seniorenbed op maat
​​​​​​​


Moeilijk in slaap komen, veel draaien tijdens de slaap, snel weer wakker worden, niet op uw zij kunnen liggen. Het zijn slechts enkele klachten waar veel 50-plussers dagelijks mee te maken hebben.
​​​​​​​Wij hebben de oplossing. Ons maatwerk seniorenbed wordt volledig afgestemd op uw lichaam. Al duizenden mensen gingen u voor en ontdekten de voordelen van een seniorenbed.

Wat is een senioren bed?

De ideale oplossing

Een senioren bed is een ideale oplossing voor mensen die moeite hebben met opstaan. De zijkanten hebben een gemiddelde hoogte van 47 centimeter. Daarnaast is de hoogte van het bed veelal zelf in te stellen. Dit zorgt ervoor dat uw rug minder belast wordt. Ook wordt het opstaan u een stuk makkelijker gemaakt. Hoewel de naam anders doet vermoeden, is een bed voor senioren niet alleen voor ouderen geschikt. Ook lange personen en mensen die op zoek zijn naar een seniorenbed extra breed hebben baat bij dit slaapmeubel.

De voordelen

Extra comfort

Wanneer u ouder wordt, heeft uw lichaam meer hersteltijd nodig. Een goede nachtrust is hierbij van essentieel belang. Een senioren bed voorkomt en vermindert daarnaast de lichamelijke klachten die bij uw leeftijd horen. Omdat het bed elektrisch verstelbaar is, kunt u comfortabel in- en uit stappen. Mocht u ooit extra zorg nodig hebben, dan zijn er diverse hulpmiddelen en accessoires verkrijgbaar die naadloos aansluiten op uw seniorenbed.


Gemak en design

De ideale mix in onze seniorenbedden

Bij het ontwerp van ons seniorenbed zijn comfort, gemak en design samengekomen. Wenst u graag een bed dat aan de volgende voorwaarden voldoet? Makkelijk uit bed komen? De perfecte in- en uitstap hoogte? Eenvoudig schoonmaken onder uw bed? Uw beddengoed makkelijk kunnen verschonen? ’s Nachts geen onverwachtse botsing met uw bed-ombouw? Uw bed voorbereid hebben op eventuele (mantel)zorg? Deze voorwaarden zijn een feit wanneer u een Well-Fair seniorenbed aanschaft! Vraag onze brochure aan om alle oplossingen te zien.


Ons seniorenbed: LevelFit

Een verstelbare boxspring

Slaapcomfort is ontzettend belangrijk, zeker wanneer u een dagje ouder wordt. Daarom heeft Well-Fair een eigen seniorenbed ontwikkeld. De LevelFit is een seniorenbed in hoogte verstelbaar die met een draadloze afstandsbediening bediend kan worden. Hierbij zijn verschillende standen en hoogtes mogelijk.

Review van familie de Hek over ons seniorenbed

'Hulp in huis niet meer nodig'

Familie de Hek over Well-Fair

Toen wij nog niet in het bezit waren van een Well-Fair bed kwam er altijd een hulp langs om samen het bed op te maken en te verschonen, maar die hulp hebben wij niet meer nodig. Nu kan het bed volledig in hoogte versteld worden en kunnen wij zonder grote inspanning zelf het bed opmaken en verschonen. Maar waar het voornamelijk om gaat is, dat wij er ook nog heerlijk op slapen. Het bed is echt de beste aankoop!

Fam. de Hek uit Alblasserdam

Verschillende standen

Ons seniorenbed kent verschillende voordelen. Allereerst kan het hoofd- en voeteneind los van elkaar worden ingesteld. Hierdoor kunt u dit model naar wens en voorkeur aanpassen. Het bevat tevens een speciale relaxstand, waarmee u naar een fijne zitpositie wordt geholpen. Wilt u de LevelFit als zorgbed gebruiken? Ons seniorenbed voldoet aan de ARBO-richtlijnen en kan op de ideale hoogte worden ingesteld.


Uw seniorenbed onderhouden

Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk van uw seniorenbed kunnen genieten. Het is daarom erg belangrijk dat u - of uw huishoudelijke hulp - uw LevelFit-bed regelmatig reinigt. Zo houdt u het namelijk vrij van stof en vuil. Voordat u aan de schoonmaak begint, is het essentieel dat u het seniorenbed van het stroomnet haalt. Hiermee voorkomt u kortsluiting en andere nare situaties. Het metalen frame kunt u reinigen met een zachte, vochtige doek. Gebruik hierbij nooit schuur- of andere schoonmaakmiddelen.


Professioneel onderhoud

Onze LevelFit seniorenbed kunt u het beste met een auto vergelijken. Om de levensduur van het product te verlengen, heeft het af en toe een onderhoudsbeurt nodig. Door één van onze professionals in te schakelen, weet u zeker dat het bed de garantietermijn met vlag en wimpel overleeft. U ontvangt voor uw seniorenbed de volgende service:

 • Reiniging van bekleding en onderframe
 • Behandeling met speciaal reinigings- en beschermingsmiddel
 • Controle van mechanische en elektrische onderdelen
 • Herstellen van beschadigingen en gebreken


Verhuizen

Ooit komt de tijd dat u uw oude, vertrouwde huis in moet ruilen voor een appartement in een seniorencomplex. In dat geval staan wij graag voor u klaar. Wij schakelen een specialist voor u in om uw LevelFit seniorenbed naar uw nieuwe adres te verhuizen. Zo wordt alles goed geregeld. Neem gerust contact met ons op.

Assortiment Well-Fair seniorenbedden

Voor iedere wens een bed

Bedden zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Aan welke voorwaarden moet uw bed voldoen? Welke wensen heeft u met betrekking tot verstelbaarheid? Of heeft u de wens om het comfort en gemak van een senioren bed hoog laag systeem in huis te hebben? Onze klanten hebben veel verschillende wensen, daarom bieden wij ook veel verschillende oplossingen aan. Uiteraard wordt elke oplossing volledig afgestemd op uw lichaam.

Okergeel 1 persoons seniorenbed
Seniorenbed met hoog laag functie

Hoog-Laag boxspring

Well-Fair heeft in 2013 de eerste hoog-laag boxspring ontwikkeld genaamd LevelFit. Klik op de knop 'Hoog laag boxspring' voor meer informatie.

Seniorenbed met verschillende verstelmogelijkheden

Verstelbare boxspring

Wenst u een boxspring met een verstelbaar rug- en beengedeelte? Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over ‘Verstelbare boxsprings’.

Op maat gemaakt matras

Maatwerk matrassen

Bent u op zoek naar een goede nachtrust? Heeft u nog goede bedbodems, maar bent u alleen op zoek naar matrassen? Laat dan een maatwerk matras voor uw lichaam maken.

Close up van een matrastopper

Matras topper

Wilt u drukverlaging bij schouder en heup en knieën? Ontdek dan de matrastopper van Well-Fair. Klik op de knop 'Matrastopper' voor meer informatie.

Dekbedden en dekens

Beddengoed

Zo dicht mogelijk bij de natuur. Dat is het uitgangspunt van Well-Fair voor het beddengoed. Klik op de knop 'Beddengoed' om het assortiment te bekijken.

Mooi sfeerbeeld van kussen op een opgemaakt seniorenbed

Hoofdkussen

Well-Fair heeft verschillende soorten kussens in het assortiment. Heeft u moeite met het vinden van het juiste kussen? klik op de knop en vindt het juiste kussen.

Seniorenbed kopen? Vraag vandaag nog gratis de brochure aan.

Moeite met opstaan uit uw huidige bed? Dan kan een seniorenbed in hoogte verstelbaar de oplossing bieden! Bij Well-Fair kunt u rekenen op de beste producten. Heeft u interesse? Neem direct contact met ons op! Dit kan door te bellen naar 0341 27 7010. Uiteraard kunt u ook onze brochure gratis inkijken of advies aan huis ontvangen. Slaapt u straks heerlijk in een seniorenbed van Well-Fair?

Deelbaar en verrijdbaar seniorenbed

Het beste seniorenbed kopen?

Ons seniorenbed helpt u beter slapen

Well-Fair heeft daarom de beste innovaties voor u ingezet om het beste product te ontwikkelen. Hierin bieden wij verschillende mogelijkheden. Maar aan welke zaken moet u denken bij het kopen van een seniorenbed? Geef allereerste antwoord op de volgende vragen of vraag ons om advies:

 • Wat is het doel van de aanschaf?
 • Moet het bed in hoogte verstelbaar zijn?
 • Hoeveel gewicht moet het bed kunnen dragen?
 • Moet het een seniorenbed met elektrische bodem zijn?

Benieuwd hoe wij ervoor zorgen dat uw bed voorzien is van alle comfort en gemak? Ontdek het in de uitgebreide brochure. Hier leest u ook meer over een levensloopbestendige woning?

Vooraanzicht van een opgemaakt seniorenbed

Showroom seniorenbedden

Grootste 50-plus beddenshowroom

Wilt u 30 unieke seniorenbedden zelf beleven? Wilt u onze oplossingen met eigen ogen zien? Het is allemaal mogelijk in de Well-Fair Belevingswereld. Hier kunt u alle varianten bekijken en uitproberen, zoals o.a. een senioren bedden boxspring, eenpersoons seniorenbed, seniorenbed hoog laag en nog veel meer slimme oplossingen waardoor u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen. De Belevingswereld omvat 30 uniek ingerichte kamers die voorzien zijn van alle luxe en comfort. Klik op de knop 'Showroom' en ontdek het zelf. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om met eigen vervoer te komen, dan kunt u gebruik maken van de haal- en brengservice.

Brochure per mail ontvangen?
​​​​​​​

Digitale brochure slaapcomfort aanvragen

Vul onderstaand formulier in om gratis onze brochure aan te vragen.

 
Over welk(e) product(en) wilt u graag informatie ontvangen?

Voordelen


 • Producten in verschillende prijsklassen
 • Ontdek slimme comfort- en gemaksoplossingen
 • Lees klantervaringen
 • Lees meer over de Well-Fair Belevingswereld