Een seniorenbed van Well-Fair in een industriële slaapkamer.

Al 30 jaar de specialist

Persoonlijk advies en hoogwaardige kwaliteit

Well-Fair is sinds 1992 dé specialist op het gebied van slaapcomfort voor 50 plussers. Op basis van uw wensen en voorkeuren geven wij altijd een persoonlijk advies. Onze klanten waarderen onze slaapsystemen om de hoogwaardige kwaliteit en geweldige service.

Ontspannen en uitgerust de dag beginnen op een Well-Fair seniorenbed.

Fris en uitgerust wakker worden

Na een goede nacht slapen bent u weer klaar voor een productieve dag! Wij vinden het belangrijk dat u fris en uitgerust wakker wordt. Ons slaapsysteem is altijd voorzien van een hoogwaardige boxspring. Dit is hét fundament voor uw nachtrust. 

Een fictieve doorsnede van een maatwerkmatras van Well-Fair.

Op u persoonlijk aangepast

Ieder mens is anders. Elke ruggenwervel is uniek. Ieder slaappatroon en -houding is uniek. Dit is dan ook de reden waarom elke Well-Fair matras altijd wordt aangepast aan de persoon. U bepaalt zelf in hoeverre uw matras wordt gepersonaliseerd. 

Het eenvoudig schoonmaken van een Well-Fair seniorenbed.

Makkelijk deelbaar en verrijdbaar

Doordat u uw bed elke nacht wordt beslapen heeft uw bed onderhoud nodig. Dat maken wij makkelijk doordat onze seniorenbedden altijd verrijdbaar en deelbaar zijn. Hierdoor kunt u de bedden gemakkelijk op- en schoonmaken. 

Een stijlvol en opgemaakt design seniorenbed.

Levensloopbestendig seniorenbed

Wij vinden het erg belangrijk dat u lang plezier heeft van uw bed. Veel slaapsystemen van Well-Fair zijn daarom dan ook levensloopbestendig. Zo heeft u een heerlijk levensloopbestendig bed, voor nu én voor later. 

Het seniorenbed van Well-Fair heeft allerlei verstelmogelijkheden.

Seniorenbed elektrisch verstelbaar

De slaapsystemen van Well-Fair kennen ongekende verstelmogelijkheden. Naast de bekende nek- en beenverstelling hebben onze seniorenbedden nog tal van andere unieke verstelmogelijkheden.

Well-Fair hanteert standaard zes maanden slaapgarantie.

6 maanden slaapgarantie

Uit onderzoek weten wij dat een nieuw bed uitzoeken best uitdagend kan zijn. Hoe zorgt u ervoor dat u een miskoop voorkomt? Wij bieden hiervoor de oplossing met 6 maanden slaapgarantie. 

30 jarig jubileum

Well-Fair is jarig en trakteert!

Vraag een gratis brochure aan, plan een thuischeck en maak  kans op de meeste luxe Well-Fair hoog-laag boxspring!

De actie loopt tot en met 30 juni 2022.

Wat is een seniorenbed?

Een seniorenbed is een ideale oplossing voor mensen die moeite hebben met opstaan. De hoogte van het bed is al zo dat het voor veel mensen een comfortabele hoogte is om vanuit op te staan, dit zorgt ervoor dat uw rug minder belast wordt. Heeft u toch wat meer hulp nodig? Dan kan het bed veelal ingesteld worden in de perfecte hoogte.

Hoewel de naam anders doet vermoeden, is een bed voor senioren niet alleen voor ouderen geschikt. Ook lange personen en mensen die op zoek zijn naar een extra breed seniorenbed hebben baat bij dit slaapmeubel.

Prettig lezen kan met de verstelmogelijkheden van het seniorenbed.
Eenpersoons seniorenbedden van Well-Fair

Eenpersoons seniorenbed

Onze seniorenbedden zijn in veel verschillende maten verkrijgbaar. Zo bieden wij eenpersoons seniorenbedden vanaf 70 cm tot 120 cm breed aan. De bedden zijn volledig naar wens te samen te stellen, zodat ze in elke slaapkamer passen. Wanneer u kiest voor twee keer een eenpersoons seniorenbed naast elkaar kan er, door middel van een breed hoofdbord, eenheid worden gecreëerd. Zoals u van ons gewend bent is ook het eenpersoons seniorenbed elektrisch verstelbaar. 

Wat zeggen klanten over ons seniorenbed?

Familie Peters

"Het is echt een bed waar je 's morgens niet uit wil komen."

Informatie over het seniorenbed staat in de slaapbrochure

Meer weten?

Vraag gratis onze slaapcomfort brochure aan

Wilt u graag meer weten over onze slaapsystemen en wat voor effect zij kunnen hebben op uw nachtrust? Vraag dan de gratis slaapbrochure aan!