Onze_Partners

Well-Fair Partners

Well-Fair logo

Samen zijn wij sterk

Well-Fair gelooft in de kracht van samenwerken. Daarom wordt er nauw samengewerkt met hotels, leveranciers en producenten. Alle partners waar Well-Fair mee samenwerkt, hebben hetzelfde doel: onze klanten ontzorgen en, zo lang mogelijk, zelfstandig en comfortabel van het leven laten genieten! 

Geberit

Geberit

De samenwerking tussen Well-Fair en Geberit is in 2015 gestart. Well-Fair installeert dagelijks douchetoiletten bij onze klanten. De douchetoiletten dragen bij aan een goede hygiëne bij het ouder worden.

Sunshower

Well-Fair heeft een eigen label van Sunshower, namelijk Well-Sun. Het product richt zich op het comfort en welzijn van de mens. Dit product is tevens uit te proberen in de Well-Fair Belevingswereld.

Sunshower
Budding sfeermakers

Budding Sfeermakers

Well-Fair heeft in 2022 samen met Budding Sfeermakers een showroom geopend in Capelle aan den IJssel. Op deze locatie kunt u niet alleen onze hoog laag bedden ervaren, maar ook terecht voor een mooie sfeerhaard.

Hotel De Hoeve van Nunspeet

Een vleugel van het hotel, met 30 hotelkamers zijn compleet omgetoverd naar de Well-Fair Belevingswereld. Dit is de grootste seniorenshowroom op het gebied van langer zelfstandig en comfortabel ouder worden.

Onze klanten overnachten in een luxe seniorenkamer die voorzien is van alle comfort en gemak zodat men fris en uitgerust wakker wordt.

Belevingswereld_De_Hoeve
Concept_04

Concept 04 Interieurdesign

Corrie is interieur- en lichtontwerper en begeleidt mensen naar een nieuw interieur met zorg en aandacht.

Wanneer u gaat verbouwen, verhuizen, of uw huis een update geeft, laat zij uw woonwensen terugkomen in uw huis en interieur. Dit doet zij met oog voor tijdloze elegantie, eigentijds design, focus op kwaliteit en samenwerking met vakmensen. 

Samen creëren we een uniek interieur dat uw persoonlijkheid weerspiegelt en waar u trots op kunt zijn.