Onze partners

Sinds 1992 dé specialist op het gebied van zelfstandig en comfortabel ouder worden.

Sinds 1992 dé specialist op het gebied van zelfstandig en comfortabel ouder worden.

Well-Fair Partners

Het logo van Well-Fair

Samen zijn wij sterk

Well-Fair gelooft in de kracht van samenwerken. Daarom wordt er met hotels, leveranciers en producenten nauw samengewerkt. Alle partners waar Well-Fair mee samenwerkt hebben hetzelfde doel voor onze klanten: Mensen ontzorgen en hen zo lang mogelijk van het leven laten genieten op een zelfstandige en comfortabele wijze.

Hotel De Hoeve van Nunspeet

Een vleugel van het hotel, met 30 hotelkamers zijn compleet omgetoverd naar de Well-Fair Belevingswereld. Dit is de grootste seniorenshowroom op het gebied van langer zelfstandig en comfortabel ouder worden.

Onze klanten overnachten in een luxe seniorenkamer die voorzien is van alle comfort en gemak zodat men fris en uitgerust wakker wordt.

Gezamenlijk doel:
"Comfortabel genieten bij het ouder worden."

De hoeve van Nunspeet
Geberit

Geberit

De samenwerking tussen Well-Fair Aqua en Geberit is in 2015 gestart. Well-Fair Aqua installeert dagelijks douchetoiletten bij onze klanten. De douchetoiletten dragen bij aan een goede hygiëne bij het ouder worden.

Gezamenlijke doel:

"Zelfstandig en comfortabel ouder worden."

Sunshower

Well-Fair heeft een eigen label van Sunshower, namelijk Aqua Sun. Het product richt zich op het comfort en wellzijn van de mens. Dit product is tevens uit te proberen in de Well-Fair Belevingswereld.


Gezamenlijk doel:
"Comfortabel ouder worden."

Sunshower
Budding sfeermakers

Budding Sfeermakers

Well-Fair heeft in 2022 samen met Budding Sfeermakers een showroom geopend in Capelle aan den IJssel. Op deze locatie kunt u niet alleen onze hoog laag bedden ervaren, maar ook kijken naar een sfeerhaard.