Seniorenstoel

Gun uzelf alle gemak en comfort met een seniorenstoel.

Gratis brochure

Gun uzelf alle gemak en comfort met een seniorenstoel.

Voor wie is een seniorenstoel geschikt?

U herkent het misschien wel. Naarmate we ouder worden, hebben we soms net wat meer moeite met dingen die voorheen vanzelfsprekend waren. Bijvoorbeeld een goede zithouding aannemen, goed ontspannen of misschien gaat opstaan niet meer zo soepel. Een seniorenstoel is er voor iedereen die op een gezonde manier wil ontspannen of die zo lang mogelijk zelfredzaam wil zijn en blijven. 

Seniorenstoel Well-Fair

Maatwerk seniorenstoel

Goed bij fysieke klachten

Heeft u wel eens last van onrustige benen? Slapen uw voeten als u een tijdje hebt gezeten? Is uw rug pijnlijk als u opstaat? Een maatwerk seniorenstoel is een uitkomst. De stoel wordt zo optimaal mogelijk aan uw lichaam aangepast. U stelt deze volledig naar uw eigen wens samen. U ervaart minder druk op spieren, zenuwen en bloedvaten.

Zoekt u een oplossing voor specifieke fysieke klachten? Wacht niet langer en neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Een lederen uitvoering van een Well-Fair seniorenstoel

Seniorenstoelen op maat

De voordelen op een rij

  • Gezonde zithouding
  • Levensloopbestendig
  • Vergroot zelfstandigheid
  • Ergonomisch ontspannen
  • Perfecte zithoogte en -diepte op maat
  • Nek- en rugondersteuning op maat
  • Sta-op functie
  • Gepersonaliseerd design

Assortiment seniorenstoelen

Well-Fair seniorenstoelen worden zo optimaal mogelijk op uw lichaam aangepast. Ook zijn ze  volledig naar uw wensen en voorkeuren samen te stellen. Hierdoor zijn er zeer veel mogelijkheden. Wat spreekt u aan? Het model, de voet, de armleuningen, de functionaliteiten, stof met of zonder print, hoogwaardig leder, wat u maar wenst. Passend in elk interieur. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Well-Fair seniorenstoel model Capri

Capri

Well-Fair seniorenstoel model Torino

Torino

Well-Fair seniorenstoel model Brunello

Brunello

Well-Fair seniorenstoel model Florence

Florence

Selectie uit het Well-Fair zitcomfort assortiment

Showroom seniorenstoelen

Wilt u graag onze seniorenstoelen bekijken en de functionaliteiten beleven en ervaren? Wilt u meer informatie of advies over de mogelijkheden? Wij ontvangen u graag in één van onze ruim ingerichte showrooms in Nunspeet of Capelle aan den IJssel. Hier kunt u ons hele assortiment ontdekken en beleven. Om ervoor te zorgen dat onze adviseurs alle tijd voor u hebben, willen we u vragen om vooraf een afspraak in te plannen. De koffie staat klaar! 

Well-Fair biedt u vrijblijvend advies aan huis aan

Wie is Well-Fair?

Well-Fair is dé specialist op het gebied van langer en veilig zelfstandig ouder worden. Al 31 jaar helpen wij mensen met op maat gemaakte oplossingen op het gebied van zitten en slapen. Dankzij onze unieke inmeetmethode ervaren onze klanten perfect zit- en ligcomfort en verhogen wij de zelfredzaamheid. Hierdoor kunnen onze klanten langer thuis wonen. Wilt u meer over Well-Fair weten?