Seniorenstoel

Gun uzelf het gemak en comfort van een seniorenstoel.

Gratis brochure

Gun uzelf het gemak en comfort van een seniorenstoel.

Voor wie is een seniorenstoel?

Het belang van comfortabel zitten neemt met de leeftijd toe. Door toenemende klachten wordt een een ergonomische zithouding steeds belangrijker, een seniorenstoel is hiervoor een uitkomst. Een seniorenstoel is namelijk aangepast aan de behoeften en het comfort van oudere mensen.

Een seniorenstoel kan u op vele verschillende manieren helpen, zoals met het opstaan en kan een seniorenstoel op verschillende manieren versteld worden. Een seniorenstoel van Well-Fair wordt naar uw maat en wensen aangepast.

Ook zijn ze  volledig naar uw wensen en voorkeuren samen te stellen. Het model, de voet, de armleuningen, de functionaliteiten, stof met of zonder print, hoogwaardig leder. Wij bieden een seniorenstoel voor elk interieur. 

Het belang van ergonomie

Door toenemende klachten wordt een goede ondersteuning van rug, zitvlak, armen, benen en nek steeds belangrijker. Een seniorenstoel voorkomt nek- en rugpijn en dankzij de verstelmogelijkheden en de sta-op functie, krijgen uw spieren en zenuwen bovendien de juiste ontspanning. Met een seniorenstoel van Well-Fair bent u verzekerd van het volgende:

 • De juiste zithoogte. Hierbij is het belangrijk dat u uw voeten op de grond kunt zetten en uw boven- en onderbenen in een hoek van 90 graden staan.
 • Een aangename zitdiepte. Dit voor de juiste ondersteuning en de stimulering  van doorbloeding naar uw benen en voeten.
 • Comfortabele ondersteuning van de rug, lenden en nek. Dit zorgt voor een ontspannen gevoel en een correcte ondersteuning.
 • De juiste hoogte en breedte armleuningen. Voor een ontspannen houding en geen opgetrokken schouders of hangende armen.
Well-Fair seniorenstoel model Capri

Capri

Well-Fair seniorenstoel model Torino

Torino

Well-Fair seniorenstoel model Brunello

Brunello

Well-Fair seniorenstoel model Florence

Florence

Een stoffen seniorenstoel met een fijne afwerking

Seniorenstoelen op maat

De voordelen op een rij

 • Gezonde zithouding
 • Levensloopbestendig
 • Vergroot zelfstandigheid
 • Ergonomisch ontspannen
 • Perfecte zithoogte en -diepte op maat
 • Nek- en rugondersteuning op maat
 • Sta-op functie
 • Gepersonaliseerd design
Een gezonde zithouding

Altijd een goede zithouding

Enkele adviezen

- Zit met uw benen in een hoek van 90-100 graden.
- Schuif uw bekken tegen de achterkant van uw stoel.
- Laat uw armen rusten op de armleuning.
- Let erop dat u uw schouders niet optrekt.
- Zorg ervoor dat uw hoofd kan rusten.
- Leg uw benen eventueel op een beensteun.
- Sta regelmatig op om te bewegen. 

Selectie uit het Well-Fair zitcomfort assortiment

Showroom seniorenstoelen

Bezoek onze showroom

Liever onze fauteuils op maat ervaren in een van onze showrooms? In onze showrooms in Nunspeet en Capelle aan den IJssel stellen wij ons hele assortiment zitcomfort ten toon voor uw eigen op maat gemaakte stoel.
Zelf een seniorenstoel uitproberen. Vraag vrijblijvend een vrijblijvend thuisadvies aan

Seniorenstoel thuis uitproberen?

Gratis en vrijblijvend

Ervaar en probeer onze fauteuils op maat heerlijk thuis uit. Onze adviseur komt met een speciaal geselecteerde collectie langs en geeft persoonlijk advies over zit- en stijladvies voor uw eigen stoel op maat.

Kwaliteit

Hoogwaardige producten

We leveren uitsluitend duurzame producten van de hoogste kwaliteit. Hiervoor maken we zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen.

Service

Tot in de puntjes

Uw tevredenheid staat bij ons altijd voorop. Service zit diep in ons DNA; we nemen alles uit handen en ontzorgen onze klanten. U kunt rekenen op de beste service.

Garantie

Met een gerust hart

Geniet zorgeloos van uw oplossingen met onze garanties. We zijn aangesloten bij het CBW en garanderen service tot in de puntjes.