;

Een seniorenstoel volledig op maat gemaakt. Uw eigen unieke stoel met een fantastisch zitcomfort

U bevindt zich hier: ZittenSeniorenstoel

Wat is een seniorenstoel?
Wat doet het en ben ik daar al aan toe?


Een seniorenstoel is een stoel die u het zitcomfort biedt dat u verdient. De seniorenstoelen van Well-Fair worden volledig op maat gemaakt en kunnen worden uitgerust met alle functies die wenselijk zijn. Zo kunt u tijdens het zitten het gemak ervaren van een uitklapbare voetenbank en een kantelfunctie zodat u heerlijk in de stoel kunt liggen. Ook bestaat de mogelijkheid om de stoel zachtjes voorover te laten kantelen, om het opstaan te vergemakkelijken.

Een seniorenstoel met sta-op functie

Wat klanten over ons zeggen

Een uitstekend bedrijf

Fam. Weerheim

de Fa. Well fair is een bedrijf die zijn klanten serieus neemt, goede kwaliteit levert, en goede nazorg verleent, ik ben erg blij met mijn aangepaste stoel die ik 5 jaar geleden heb laten maken bij deze Fa.

Erg blij met de stoel

Fam. Houthuijse

Ik heb een stoel en zit er prima op. De afstandsbediening is ook erg prettig. Hij is op maat gemaakt. Ze zijn met een bus hier geweest,in die bus stond een stoel. Mijn tip is:schaf er ook een aan.

Voordelen van een seniorenstoel

Een seniorenstoel om heerlijk in te relaxen

Comfortabel relaxen

Met de seniorenstoel zit en ligt u in elke stand uiterst comfortabel.

De afstandsbediening van de seniorenstoel

Gemakkelijk te bedienen

Met een zeer gemakkelijke afstandsbediening kunt u de stoel bedienen.

De seniorenstoel is gemakkelijk in te stellen

Makkelijk verstelbaar

Met 1 druk op de knop kunt u gemakkelijk wisselen van stand.

Betere doorbloeding

Een juiste ondersteuning aan het lichaam stimuleert de doorbloeding.


Waarom een seniorenstoel aanschaffen?

Ondersteuning

Een goede seniorenstoel kan u van fysieke ongemakken behoeden. Veel mensen zitten namelijk op de verkeerde manier. In een seniorenstoel die voor u op maat gemaakt is neemt u automatisch de juiste zithouding aan.

Zelfstandigheid

Een op maat gemaakte seniorenstoel bevordert uw zitcomfort en zelfstandigheid. U wilt ongetwijfeld zo veel mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Deze stoel draagt bij aan uw kwaliteit van leven en thuiswonen.

Sta-op stoel

Een seniorenstoel wordt vaak in verband gebracht met een sta-op stoel. Met deze stoel heeft u daarom geen hulp meer nodig bij het opstaan uit de stoel. Met 1 druk op de knop is dit makkelijk te regelen.


​​​​​​​Voorbeelden van onze stoelen

  1. Giulia
  2. Barolo
  3. Brunello
  4. Portofino
  5. Stelvio
  6. Livorno

Maatwerk gebaseerd op 12 inmeetpunten

Iedere seniorenstoel van Well-Fair wordt volledig op maat gemaakt. U heeft de keuze uit een ruim aanbod basisontwerpen, die vervolgens naar uw lichaam aangepast worden. Hiervoor komen we graag bij bij u langs om uw lichaam in te meten. Dit doen we met behulp van onze unieke inmeetmethode, gebaseerd op twaalf essentiële punten. Alles draait hierbij om de optimale ondersteuning van uw rug, benen, knieën, nek, armen en voeten.

Wilt u eerst graag komen proefzitten? Plan dan een afspraak in onze Belevingswereld.