Seniorenstoelen-van-Well-Fair-zijn-op-veel-manieren-te-verstellen

Maatwerk seniorenstoel

Goed bij fysieke klachten

Heeft u wel eens last van onrustige benen? Slapen uw voeten als u een tijdje hebt gezeten? Is uw rug pijnlijk als u opstaat? Een maatwerk seniorenstoel is een uitkomst. De stoel wordt op uw lichaam wordt gemaakt en u stelt deze volledig naar uw wens samen. U ervaart minder druk op spieren, zenuwen en bloedvaten.

Zoekt u een oplossing voor specifieke fysieke klachten? Wacht niet langer en neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Elke-seniorenstoel-is-maatwerk-op-uw-lichaam-afgesteld

Seniorenstoelen op maat

De voordelen op een rij

  • Gezonde zithouding
  • Levensloopbestendig
  • Vergroot zelfstandigheid
  • Ergonomisch ontspannen
  • Perfecte zithoogte en -diepte op maat
  • Nek- en rugondersteuning op maat
  • Sta-op functie
  • Gepersonaliseerd design
Aankondiging opening Capelle aan den IJssel

Wij openen een nieuwe showroom

In Capelle aan den IJssel

Steeds meer mensen zijn op zoek naar maatwerk slaap- en zitcomfort. Om onze toegankelijkheid te vergroten en u als klant beter van dienst te zijn, openen wij een prachtige tweede showroom. Naast onze showroom in Nunspeet kunt u ons voortaan ook bezoeken in Capelle aan den IJssel. Ook hier kunt u al onze oplossingen op het gebied van slapen, zitten en wellness bekijken en ervaren. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Plan dan een afspraak in één van onze showrooms in, dan heeft onze adviseur alle tijd voor u!  

Ervaar-onze-seniorenstoelen-in-de-showroom-van-Well-Fair

Showroom seniorenstoelen

Wilt u graag onze seniorenstoelen bekijken en de functionaliteiten beleven en ervaren? Wilt u meer informatie of advies over de mogelijkheden? Wij ontvangen u graag in onze ruim ingerichte showroom. Hier kunt u ons hele assortiment ontdekken en beleven. Om ervoor te zorgen dat onze adviseurs alle tijd voor u hebben willen we u vragen om vooraf een afspraak in te plannen. De koffie staat klaar! 

Adviseur-Well-Fair-geeft-advies

Wie is Well-Fair

Well-Fair is dé specialist op het gebied van langer en veilig zelfstandig ouder worden. Al 30 jaar helpen wij mensen met op maat gemaakte oplossingen op het gebied van zitten en slapen. Dankzij onze unieke inmeetmethode ervaren onze klanten perfect zit- en ligcomfort en verhogen wij de zelfredzaamheid. Hierdoor kunnen onze klanten langer thuis wonen. Wilt u meer over Well-Fair weten?