Hoog-laag functie

De ideale in- en uitstaphoogte

We kunnen u uitgebreid vertellen over de voordelen van de hoog-laag functie van ons LevelFit® bed, maar we laten het u veel liever zien! Bekijk de video en zie wat het bed voor u kan betekenen! 

Rugverstelling

De perfecte ondersteuning

Alle voordelen van de rugverstelling op een rijtje. Ontdek wat het LevelFit® bed allemaal te bieden heeft op het gebied van gemak en comfort in het dagelijks leven. 

Beenverstelling

Kom volledig tot rust

De beenverstelling brengt een aantal waardevolle voordelen met zich mee. Bekijk de video en ontdek wat voor gemakken de beenverstelling van ons LevelFit® bed te bieden heeft. 

Relax- en sta-op verstelling

Gezond zitten en gemakkelijk opstaan

Het comfort wat de relaxstand biedt en het gemak wat de sta-op verstelling met zich meebrengt ontdekt u in deze video. Bekijk hier wat deze verstelling voor u kan doen. 

Anti-Trendelenburg functie

Biedt verlichting bij benauwdheid

De anti-trendelenburg stand biedt verlichting bij verschillende klachten. We laten u graag zien wat deze functie inhoudt en bij welke klachten het verlichting biedt. 

Brochure per mail ontvangen?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag hier een brochure aan!

Bent u nu benieuwd geworden naar de verstelmogelijkheden en wat deze voor u kunnen betekenen? Vraag de brochure aan en ontdek de mogelijkheden!