Verstelmogelijkheden

Alle verstelmogelijkheden van ons LevelFit-bed voor u op een rijtje!

Het LevelFit bed

Uniek in zijn soort

In 2013 ontwierp Well-Fair het gepatenteerde LevelFit® bed. Het LevelFit® bed was de allereerste op maat gemaakte, in houding- en hoogte verstelbare boxspring. De veelzijdigheid en het maatwerk bieden een nog niet eerder vertoonde mate van comfort en gemak.

Hieronder demonstreren we u in een serie van 5 video's de verschillende verstelmogelijkheden:

  • Hoog-laag functie 
  • Rugverstelling
  • Beenverstelling
  • Relax- en sta-op verstelling
  • Anti Trendelenburg 

Hoog-laag functie

De ideale in- en uitstaphoogte

We kunnen u uitgebreid vertellen over de voordelen van de hoog-laag functie van ons LevelFit® bed, maar we laten het u veel liever zien! Bekijk de video en zie wat het bed voor u kan betekenen! 

Rugverstelling

De perfecte ondersteuning

Alle voordelen van de rugverstelling op een rijtje. Ontdek wat het LevelFit® bed allemaal te bieden heeft op het gebied van gemak en comfort in het dagelijks leven. 

Beenverstelling

Kom volledig tot rust

De beenverstelling brengt een aantal waardevolle voordelen met zich mee. Bekijk de video en ontdek wat voor gemakken de beenverstelling van ons LevelFit® bed te bieden heeft. 

Relax- en sta-op verstelling

Gezond zitten en gemakkelijk opstaan

Het comfort wat de relaxstand biedt en het gemak wat de sta-op verstelling met zich meebrengt ontdekt u in deze video. Bekijk hier wat deze verstelling voor u kan doen. 

Anti-Trendelenburg functie

Biedt verlichting bij benauwdheid

De anti-trendelenburg stand biedt verlichting bij verschillende klachten. We laten u graag zien wat deze functie inhoudt en bij welke klachten het verlichting biedt.