Cor & Rieky's aankoop: tweepersoons LevelFit hoog-laag boxspring

Fam-portret

Cor & Rieky

“We zijn enorm goed geholpen door de mensen van Well-Fair!”

 • Leeftijd: 83 & 81
 • Aankoop: Tweepersoons hoog-laag bed
 • Afmetingen: 180 x 210 cm
 • Jaar van aankoop: 2023

 • De 3 voordelen volgens Cor en Rieky: 
  • Verzorging bij langdurige ziekte
  • Draadloze afstandsbediening
  • Makkelijk op- en schoonmaken

Cor & Rieky vertellen over hun ervaringen:

Tijdens oriëntatie - ''We zagen een advertentie'' (...) ↓

Het vorige bed van Cor & Rieky was prima, maar ze mistten een hoog-laag functie. Vooral het opmaken werd lastiger, waardoor een in hoogte verstelbaar bed essentieel is geworden. “We kwamen een advertentie tegen van Well-Fair, die sprak ons aan en dus hebben we een brochure aangevraagd. Daarna zijn we snel in contact gekomen met Well-Fair. Jorick van Well-Fair is bij ons thuis langsgekomen om alles te bespreken.” Samen hebben ze de brochure doorgenomen en het budget besproken.

In de showroom - ''We bekeken de hele collectie'' (...) ↓

“De week daarna gingen we op vakantie en zijn we op de terugweg bij de showroom in Nunspeet geweest. Harrald heeft ons daar goed geadviseerd. We hebben de volledige collectie, opties en varianten bekeken. Het onderstel was voor ons bepalend, er zit veel verschil in het onderstel van het basis segment en het hoogste segment. Voor elk budget zijn er keuzemogelijkheden. In het door ons gekozen onderstel zit het kabelwerk al ingebouwd, daar hebben we vervolgens een matras bij gezocht. Het bezoek aan de showroom was een hele prettige ervaring.”

Bezorging aan huis - ''Dit verliep perfect'' (...) ↓

In december wordt het nieuwe hoog-laag bed geleverd. “Dit verliep perfect; het waren fijne mensen die duidelijke uitleg gaven. We waren al een afstandsbediening gewend, maar die was bedraad. Nu hebben we een draadloze afstandsbediening, dat is wel erg fijn. Ook de verlichting is handig. Voorheen hadden we een sensor op de muur, nu aan het bed. Na de bestelling is er nog een maatspecialist lang geweest aan huis om alles naar onze wens in te stellen.''

Dagelijks gebruik - ''De functies zijn erg handig'' (...) ↓

Vanaf december hebben Cor & Rieky hun nieuwe verstelbare bed in gebruik. “De functies zijn erg handig. De hoog-laag functie was voor ons het belangrijkst, maar ook het feit dat het bed verrijdbaar is, vinden we ideaal tijdens het schoonmaken. En tijdens het opmaken kan je hierdoor helemaal om het bed heenlopen.”

“Bij langdurige ziekte is het verzorgen heel makkelijk. Dankzij de patio kunnen we het bed eventueel ook in de woonkamer zetten, dat is handig. Dit is een heel mooi bed met een klasse uitstraling, die ook nog eens levensloopbestendig is!”

Ervaring met Well-Fair- ''We hebben geen seconde getwijfeld'' (...) ↓

Ondanks dat het een grote aankoop is, hebben Cor & Rieky geen seconde getwijfeld. “We worden enorm goed geholpen door Well-Fair. De medewerkers zijn allemaal erg aardig en het contact is bijzonder fijn en snel. Ze doen hun uiterste best voor ons.”

Heeft u een vraag aan Cor & Rieky?

Is er nog iets dat u graag van hen had gehoord of met hen zou willen bespreken? Laat het ons weten, dan brengen wij u in contact. Mail uw vragen en/of opmerkingen dan nu naar: marketing@well-fair.nl 

Hoog-laagboxspring_Cor&Rieky
Draadloze afstandsbediening Cor&Rieky
Accessoires-hoog-laag-boxspring-Cor&Rieky

Maatvoeringen tweepersoons Well-Fair hoog-laag boxsprings voor senioren

Twee persoons hoog-laag boxspring afmetingen

In onze collectie vindt u een groot aanbod tweepersoons hoog-laag boxsprings in verschillende afmetingen. Denk hierbij aan verschillende maatvoeringen zoals:

 

140 x 190 cm
140 x 200 cm
140 x 210 cm
140 x 220 cm
160 x 190 cm 160 x 200 cm 160 x 210 cm 160 x 220 cm
180 x 190 cm 180 x 200 cm 180 x 210 cm 180 x 220 cm
200 x 190 cm 200 x 200 cm 200 x 210 cm 200 x 220 cm
240 x 190 cm 240 x 200 cm 240 x 210 cm 240 x 220 cm

 

Zet nu de eerste stap

Ontvang meer informatie over tweepersoons seniorenbedden.

✓ Ontdek de mogelijkheden
✓ Bekijk de slimme functies
✓ Verschillende prijsklassen

Vraag nu gratis de brochure aan