Tips van de experts

Hier vindt u regelmatig nieuwe tips van onze experts.

Hier vindt u regelmatig nieuwe tips van onze experts.

Het gemak van verrijdbaarheid

Verlicht dagelijkse taken

De verrijdbaarheid van onze bedden zorgt voor gemak tijdens het op- en schoonmaken van uw bed. Lysanne laat u graag zien hoe dit werkt en wat de voordelen zijn. 

Veilig in en uit uw bed stappen

Met onze slimme uitstapverlichting

Onze missie is om mensen zo lang en veilig mogelijk in hun eigen woonomgeving te laten wonen. Veiligheid is daarbij heel belangrijk. Lysanne vertelt u graag meer over de veiligheid die onze uitstapverlichting biedt. 

Haal het maximale uit uw nachtrust

Met een goed slaapklimaat

Een goed slaapklimaat heeft een grote invloed op de kwaliteit van onze nachtrust. Ronald vertelt u wat het slaapklimaat precies is en hoe u dit zelf kunt beïnvloeden om uw nachtrust te verbeteren.

Begin soepel aan uw dag

Met een paar handige oefeningen

Naarmate we ouder worden, worden we wat strammer wakker en ontwikkelen we meer fysieke klachten. Lysanne laat u een paar makkelijke oefeningen zien waardoor u wat soepeler aan uw dag begint.

Vraag van een klant

Uitstapverlichting onder Well-Fair bedden

Well-Fair bedden worden optioneel uitgerust met uitstapverlichting. Dit kan op twee manieren: een losse LED strip op batterijen en een LED strip op netstroom. Wanneer u hebt gekozen voor de losse strip dienen af en toe de batterijen vervangen worden. In deze strip gaan 4 AA batterijen. Wanneer u de strip iets naar links schuift kunt u deze van het onderstel halen. Aan de achterzijde kunt u de batterijen vervangen. Hierna schuift u de strip weer op het onderstel. Zo, u kunt weer met een gerust hart in- en uit uw bed stappen!

Hartelijke groet - Ronald

De voordelen van buiten zijn

Verbeter uw weerstand

Door meer buiten te zijn, voelen we ons fitter en gelukkiger. Ronald legt uit waarom en geeft u handige tips om in het dagelijks leven meer buiten te zijn. 

Heel belangrijk in de zomer

Hoe zorgt u dat u genoeg drinkt?

Uit onderzoek blijkt dat veel ouderen te weinig water drinken. Zeker met de zomer in aantocht is het erg belangrijk dat we genoeg water drinken. Lysanne geeft u wat handige tips!

Meer vrijheid bij u thuis

Met de sta-op functionaliteit

Onze missie is om senioren zo lang en veilig mogelijk in hun eigen woonomgeving te laten wonen. In dit filmpje laat Ronald zien hoe onze fauteuils bijdragen aan meer vrijheid.

Slaaptip van Ronald

Het belang van ventileren

"Zorg voor voldoende ventilatie. Niet alleen zorgt het voor verse zuurstof in de slaapkamer, het zorgt er ook voor dat uw beddengoed en matras langer mee gaan. Door uw kamer goed te luchten verdampen vochtdruppeltjes en droogt uw beddengoed. Hierdoor blijft het langer netjes en kruipt u 's avonds weer in een fris en heerlijk gelucht bed."

Even voorstellen

Ronald en Lysanne

Heeft u zelf een vraag voor onze expert? Mail deze dan naar marketing@well-fair.nl en Ronald geeft antwoord!

Ronald

Zit- en slaapexpert

Ronald staat als zit- en slaapexpert altijd voor onze klanten klaar. Met zijn jarenlange ervaring heeft hij veel handige tips en nuttige adviezen voor iedereen. 

Lysanne

Zit- en slaapexpert

Lysanne werkt sinds een aantal jaar bij Well-Fair en is erg betrokken met onze klanten. Zij geeft de handigste tips op het gebied van wellness en welzijn.