Beddengoed_Well_fair

Speciaal ontwikkeld beddengoed voor de Well-Fair slaapcomfortproducten.

Speciaal ontwikkeld beddengoed voor de Well-Fair slaapcomfortproducten.

Dekbedovertreksets

Een nieuwe samenwerking met prachtige resultaten. Samen met Beddinghouse hebben we een mooie nieuwe bedlinnencollectie voor u samengesteld. Beddinghouse staat bekend om goede kwaliteit, mooie materialen en prachtige dessins. Zij maken mooie collecties waarbij rekening wordt gehouden met het milieu. U kunt vanaf nu dus bij ons terecht, om uw slaapsysteem compleet te maken met een overtrekset die bij uw slaapkamer past. 

Bekijk dekbedovertreksets

Dekbedden

Het perfecte slaapklimaat is voor iedereen anders. Waar de één het snel warm heeft, heeft de ander juist wat meer nodig om de hele nacht lekker warm te blijven. Well-Fair heeft een collectie dekbedden samengesteld, vervaardigd van hoogwaardige materialen voor optimaal slaapcomfort. Ook voor mensen die allergieën hebben of astma-gerelateerde klachten ervaren is er een geschikt dekbed.

Bekijk dekbedden

Hoofdkussens

Het juiste hoofdkussen is per persoon verschillend, daarom bieden wij een aantal uitvoeringen aan. Zo hebben we, onder andere, een heerlijk donskussen en een anti-allergisch kussen. In onze collectie hebben we kussens met verschillende vullingen die vervaardigd zijn van natuurlijke materialen. 

Bekijk hoofdkussens

Hoeslakens

Om uw matras te beschermen bieden we heerlijk zachte hoeslakens en moltons aan. Een hoeslaken vervaardigd van hoogwaardige materialen, voor optimaal slaapcomfort. Door het zachte materiaal voelt het laken prettig aan uw huid. Het hoog ademende vermogen zorgt voor optimale ventilatie. Door de verschillende hoekhoogten en de brede selectie maten is er voor elk matras een geschikt hoeslaken.

Bekijk hoeslakens

Moltons

Een molton zorgt voor goede bescherming van uw matras. Door een goede molton beschermt u uw matras tegen vocht en vlekken. De materialen waarvan de moltons zijn vervaardigd zijn van hoge kwaliteit en hebben een hoog ademend vermogen.

bekijk moltons