9 4 op basis van 712 beoordelingen Lees ervaringen
Japans toilet in een mooie badkamer

Japans toilet kopen? Ervaar de frisheid van uw onderlichaam na een toiletbezoek

U bevindt zich hier: WellnessJapans toilet

Japans toilet, de trend op het gebied van hygiëne

Van oudsher vindt men hygiëne in Japan ontzettend belangrijk. Geheel in lijn met deze overtuiging is hier ook het Japanse toilet ontwikkeld. Deze sanitaire voorziening is uitgerust met een regelbare waterstraal. Dit zorgt ervoor dat de billen van de gebruiker schoongespoeld worden met een aangename warme straal water. Verder is de bril van een Japans toilet vaak verwarmd en wordt uw onderlichaam na het schoonspoelen gedroogd met de toevoer van warme lucht.

Japans toilet in een donkere kamer

Het gebruik van een Japans toilet


Het gebruik van een Japans toilet zal eerst even wennen zijn, in onze cultuur zijn wij zo gewend om met wc-papier te vegen. Als u voor het eerst op de knop drukt, zult u eerst misschien wel even schrikken, maar al snel ervaart u het gevoel van frisheid. Met de bijbehorende afstandsbediening kunt u de douchearm met één druk op de knop aansturen. De douchearm is net onder de wc-bril bevestigd en kan op allerlei verschillende manieren ingesteld worden. Zo kunt u de douchearm op lengte instellen maar bijvoorbeeld ook de temperatuur van het water kan via de afstandsbediening geregeld worden.

Voordelen voor senioren

Een Japans toilet kent vele voordelen, maar zeker later kan dit toilet erg goed van pas komen. Mocht u onverhoopt zorgbehoevend worden dan is het douchetoilet een perfecte uitkomst. Het gebruik van toiletpapier vraagt toch een spier- en gewrichtsbeweging wat steeds lastiger wordt als u ouder wordt of hulpbehoevend bent.
Andere voordelen van een Japans toilet:

  • Goede persoonlijke hygiëne, een zachte lichaamsverzorging
  • Geen onaangename geuren, een Japans toilet is voorzien van geurzuivering
  • Kostenbesparend, u hoeft geen wc-papier of vochtige doekjes meer aan te schaffen
  • Milieuvriendelijk, wc-papier en vochtige doekjes zijn namelijk schadelijk voor het mileu
  • Makkelijk in gebruik, instellen naar eigen voorkeur
De douchearm van een Japans toilet

Japans toilet kopen?

​​​​​​​

Ziet u het wel zitten om een Japans toilet te kopen? Ga dan voor een Japans toilet van Well-Fair. In onze brochure vindt u een overzicht van al onze modellen. Wilt u liever persoonlijk advies? Dat kan uiteraard ook, maak dan gebruik van onze gratis advies aan-huis-service.