Wat zijn bijzetstoelen

Bij Well-Fair bieden we de mogelijkheid om uw zithoek uit te breiden met bijpassende bijzetstoelen. Een bijzetfauteuil is een stoel die uw zithoek kan aanvullen, of waarmee u een gezellig hoekje in uw huis kan creëren. Een bijzet stoel kunt u gemakkelijk bijschuiven voor uw visite, zodat ook zij lekker kunnen zitten. Door de ruime keus die wij bieden past uw bijzetstoel altijd bij uw relax- of seniorenfauteuil.

Well-Fair-bijzetstoelen-worden-op-maat-gemaakt
Well-Fair-heeft-een-breed-assortiment-bijzetstoelen

Voordelen bijzetstoel

Een groot voordeel van onze bijzetstoel is dat deze volledig naar wens is samen te stellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor dezelfde bekleding als uw eigen fauteuil. Ook kunt u bij sommige modellen kiezen tussen pootjes of wieltjes. Hierdoor zijn ze zelfs geschikt om aan de eettafel geplaatst te worden. Daarnaast bieden we verschillende modellen aan zodat er altijd eentje is die bij uw inrichting past.

Well-Fair-biedt-veel-kleur-en-materiaal-opties

Samenstellen bijzetfauteuil

Natuurlijk bieden wij een ruime keus aan bijzetfauteuil modellen. U kiest een model wat u aanspreekt en wat in uw inrichting past. Houdt u van een wat klassieker model of kiest u voor een moderne eyecatcher? Tevens kiest u zelf de bekleding. Op deze manier kunt u een stoel samenstellen die bij uw huidige zitmeubilair past.

Bijzetstoel-model-Alba

Alba

Bijzetstoel-model-Brera

Brera

Bijzetstoel-model-Monza

Monza

Bijzetstoel-model-Salermo

Salermo