Bijzetstoelen

Maak uw zithoek compleet met een bijzetstoel van Well-Fair.

Gratis brochure

Maak uw zithoek compleet met een bijzetstoel van Well-Fair.

Wat zijn bijzetstoelen?

Bij Well-Fair bieden we de mogelijkheid om uw zithoek uit te breiden met bijpassende bijzetstoelen. Een bijzetfauteuil is een stoel die uw zithoek kan aanvullen, of waarmee u een gezellig hoekje in uw huis kan creëren. Een bijzet stoel kunt u gemakkelijk bijschuiven voor uw visite, zodat ook zij lekker kunnen zitten. Door de ruime keus die wij bieden past uw bijzetstoel altijd bij uw relax- of seniorenfauteuil.

Well-Fair heeft een ruime keus aan bijzetstoelen

Zithoek met fauteuils

Steeds vaker kiezen mensen voor een zithoek met meerdere fauteuils. Dit om ervoor te zorgen dat de kamer flexibel in te richten is, maar ook om ervoor te zorgen dat iedereen lekker zit. Wanneer u zelf kiest voor een mooie relax- of sta-op stoel, gunt u uw visite immers ook een fijne plek. Ook wanneer u een gezellige erker of serre heeft is het leuk hier een zitje te creëren, door middel van een set bijzetfauteuils.

Bijzetstoelen van Well-Fair kennen vele voordelen

Voordelen bijzetstoel

Een groot voordeel van onze bijzetstoel is dat deze volledig naar wens is samen te stellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor dezelfde bekleding als uw eigen fauteuil. Ook kunt u bij sommige modellen kiezen tussen pootjes of wieltjes. Hierdoor zijn ze zelfs geschikt om aan de eettafel geplaatst te worden. Daarnaast bieden we verschillende modellen aan zodat er altijd eentje is die bij uw inrichting past.

U wordt in de gelegenheid gesteld zelf de kleur en materiaalkeuze te maken

Samenstellen bijzetfauteuil

Natuurlijk bieden wij een ruime keus aan bijzetfauteuil modellen. U kiest een model wat u aanspreekt en wat in uw inrichting past. Houdt u van een wat klassieker model of kiest u voor een moderne eyecatcher? Tevens kiest u zelf de bekleding. Op deze manier kunt u een stoel samenstellen die bij uw huidige zitmeubilair past.

Alba

Alba

Brera

Breba

Monza

Monza

Salermo

Salermo

Showrooms bijzetstoelen

In Nunspeet en in Capelle aan den IJssel bevind zich onze ruime showrooms. Hier kunt u terecht om al onze zitmeubelen te bekijken en te ervaren. Ook onze bijzetfauteuils kunt u daar vinden. Onze adviseur vertelt u graag meer over de mogelijkheden. We willen u vragen om vooraf een afspraak in te plannen, zodat onze adviseur alle tijd voor u heeft.

Lees meer