Op-maat-gemaakte-fauteuil

Waarom een stoel op maat?

Een gezonde zithouding is heel erg belangrijk. Voor uw gezondheid nu en voor later. En hoe ouder we worden, hoe meer tijd we zittend doorbrengen. Uw houding is daarbij erg belangrijk, en die is voor iedereen verschillend. Met de juiste ondersteuning op de juiste plaatsen bent u verzekerd van een gezonde zithouding. Een stoel op maat zorgt ervoor dat u geen klachten ontwikkeld zoals slapende benen, pijnlijke schouders of dove voeten.

7 kenmerken van een goede en gezonde zithouding

We hebben voor u de belangrijkste kenmerken van een goede en gezonde zithouding op een ritje gezet: 

  • De juiste zithoogte voor uw lengte
  • Een aangename diepte van de zitting
  • Ondersteuning van uw onder- en bovenrug 
  • Een fijne comfortabele zithoek 
  • Comfortabele lendenondersteuning 
  • Prettige ondersteuning van uw nek 
  • Veel verstelmogelijkheden
Weergave-goede-en-foutieve-zithouding
Well-Fair-kent-een-ruim-assortiment-fauteuils-op-maat

Assortiment fauteuils op maat

De Well-Fair fauteuils zijn allemaal op maat. Hierdoor ontstaat er een groot scala aan allerlei varianten. We bieden diverse modellen waarbij u zaken als materiaal, kleur, armleuningen, onderstellen, voetensteun, verstellingen, sta-op functie, en nog veel meer, zelf kunt kiezen. Vraag onze brochure aan en laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden binnen ons assortiment. 

Tweetal-maatwerkfauteuils-tentoongesteld-in-showroom-Well-Fair

Fauteuils op maat bezichtigen

Wilt u toch liever eerst onze fauteuils zien en ervaren? Midden op de Veluwe bevindt zich onze uitgebreide showroom. Hier vindt u alle gemaks- en comfort producten op het gebied van slapen, zitten en wellness. Ook kunt u alle fauteuils bekijken en de functionaliteiten ervaren. Om ervoor te zorgen dat onze adviseurs alle tijd hebben willen we u vragen om vooraf een afspraak te maken.