Fauteuil op maat

Een fauteuil op maat, want iedereen is anders.

Meer informatie

Een fauteuil op maat, want iedereen is anders.

Waarom een fauteuil op maat?

Een gezonde zithouding is heel erg belangrijk. Voor uw gezondheid nu en voor later. En hoe ouder we worden, hoe meer tijd we zittend doorbrengen. Uw houding is daarbij erg belangrijk, en die is voor iedereen verschillend. Met de juiste ondersteuning op de juiste plaatsen bent u verzekerd van een gezonde zithouding. Een stoel op maat zorgt ervoor dat u geen klachten ontwikkeld zoals slapende benen, pijnlijke schouders of dove voeten.

Well-Fair biedt maatwerkfauteuils aan met een veelheid verstelmogelijkheden

De voordelen van een fauteuil op maat

Ervaart u onrustige benen? Heeft u last van een pijnlijke onderrug? Komt u moeilijk overeind uit uw stoel? De Well-Fair fauteuils op maat bieden u vele voordelen:

  • Perfect op uw lichaam afgesteld
  • Heerlijk ontspannen en gezond zitten
  • Persoonlijke ondersteuning voor uw benen
  • Moeiteloos opstaan met de sta-op functie
  • Verstelmogelijkheden voor uw nek
  • Volledig naar eigen wens samen te stellen
  • Passend voor elk interieur

En nog veel meer, u leest alles in onze brochure zitcomfort.

Vraag brochure aan

Een fauteuil op maat van Well-Fair

De maatwerkfauteuils van Well-Fair worden zo nauwkeurig mogelijk ingemeten, om  zo optimaal mogelijk aan te sluiten op uw lichaam. Zo worden onze fauteuils volledig samengesteld naar uw wensen en behoeften. De verstelmogelijkheden die u nodig heeft, nu of in de toekomst, kunnen naar wens worden toegepast. Doordat we een breed assortiment hebben op het gebied van stoffering is er voor elk interieur een geschikte optie. Kiest u voor stof of leder? Liever een sierlijke print, of een effen bekleding? 

Well-Fair kent een ruim aanbod in fauteuils op maat

Assortiment maatwerkfauteuils

De Well-Fair fauteuils zijn leverbaar in allerlei maatvoeringen, hierdoor ontstaat er een groot scala aan varianten. We bieden diverse modellen waarbij u zaken als materiaal, kleur, armleuningen, onderstellen, voetensteun, verstellingen, sta-op functie, en nog veel meer, zelf kunt kiezen. Vraag onze brochure aan en laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden binnen ons assortiment. 

Ervaar onze fauteuils op maat in een van onze showrooms

Showroom maatwerkfauteuils

Wilt u toch liever eerst onze fauteuils zien en ervaren? Midden op de Veluwe bevindt zich onze uitgebreide showroom. Hier vindt u alle gemaks- en comfort producten op het gebied van slapen, zitten en wellness. Ook kunt u alle fauteuils bekijken en de functionaliteiten ervaren. Om ervoor te zorgen dat onze adviseurs alle tijd hebben willen we u vragen om vooraf een afspraak te maken.