Fauteuil op maat

Fauteuil op maat

Wanneer u kiest voor een fauteuil op maat van Well-Fair, wordt de fauteuil volledig samengesteld naar uw wensen en behoeften. Hierbij staan een ergonomische zithouding, zitcomfort en design centraal.
 
Well-Fair kent een ruim assortiment maatwerkfauteuils met verschillende opties en verstelmogelijkheden.
Ook is er een ruime keuze in kleuren en materialen. 

Fauteuils op maat bieden u vele voordelen:

 • Perfect op uw lichaam afgesteld
 • Een ergonomische zithouding
 • Heerlijk ontspannen en gezond zitten
 • Persoonlijke ondersteuning voor uw benen
 • Uitgebreide verstelmogelijkheden
 • Verschillende opties
 • Volledig naar eigen wens samen te stellen
 • Passend voor elk interieur
Een Well-Fair fauteuil op maat met voetenbank omhoog
Vraag vrijblijvend een advies aan met een van onze adviseurs

Professioneel advies

Onze inmeetspecialisten helpen u graag uw stoel op maat te maken en meten u op in een speciaal ontworpen inmeetstoel. Zo zorgen onze specialisten ervoor dat uw fauteuil op maat optimaal aansluit op uw lichaam.

Onze adviseurs adviseren u en meten de stoel professioneel bij u aan en realiseren voor iedereen een op maat gemaakte stoel. Bovendien hebben onze specialisten ruime kennis van fysieke beperkingen zoals rugproblemen, heupproblemen, spierziektes, Parkinson en meer.

Wanneer u kiest voor fauteuil op maat van Well-Fair weet u zeker dat de volgende factoren zo goed mogelijk aansluiten op uw lichaam:

 • Juiste zithoogte, zitdiepte en zitbreedte
 • Goede lende-ondersteuning
 • Juiste zithoek
 • Armleuningen op de correcte hoogte
Well-Fair heeft een ruime keus in materiaal- en kleurkeuze-1

Samenstelling

Naar eigen wens

Well-Fair geeft u de ruimte uw fauteuil op maat naar eigen wens samen te stellen. Onze specialisten helpen u graag om de juiste bekleding, patronen, kleuren en uitvoeringen uit te kiezen. Zo heeft u uw gepersonaliseerde op maat gemaakte stoel.

Fauteuils van Well-Fair hebben een fijne afwerking!

Vervaardiging

In ons eigen atelier

Well-Fair ontwerpt zelf haar maatwerkfauteuils en assembleert deze ook in een eigen atelier. Hierbij hebben wij veel attentie voor een fijne afwerking voor optimaal zitcomfort. Elk van onze op maat gemaakte stoelen is daarom uniek en voldoet aan hoge standaarden.

Uw op maat gemaakte stoel thuis ervaren

Thuis onze fauteuils uitproberen?

Gratis en vrijblijvend

Ervaar en probeer onze fauteuils op maat heerlijk thuis uit. Onze adviseur komt met een speciaal geselecteerde collectie langs en geeft persoonlijk advies over zit- en stijladvies voor uw eigen stoel op maat.
Ervaar het aanbod van Well-Fair in een van onze showrooms

Zelf ons hele assortiment bekijken?

Bezoek onze showroom

Liever onze fauteuils op maat ervaren in een van onze showrooms? In onze showrooms in Nunspeet en Capelle aan den IJssel stellen wij ons hele assortiment zitcomfort ten toon voor uw eigen op maat gemaakte stoel.

Kwaliteit

Hoogwaardige producten

We leveren uitsluitend duurzame producten van de hoogste kwaliteit. Hiervoor maken we zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen.

Service

Tot in de puntjes

Uw tevredenheid staat bij ons altijd voorop. Service zit diep in ons DNA; we nemen alles uit handen en ontzorgen onze klanten. U kunt rekenen op de beste service.

Garantie

Met een gerust hart

Geniet zorgeloos van uw oplossingen met onze garanties. We zijn aangesloten bij het CBW en garanderen service tot in de puntjes.