;

Sinds 1992 dé specialist voor langer thuis wonen. Geniet van onze maatwerkoplossingen voor slaap- en zitcomfort.

U bevindt zich hier: ZittenRelaxstoel elektrisch

Het nut van een op maat gemaakte elektisch verstelbare relaxstoel

Een goede zithouding is voor iedereen belangrijk, maar voor ouderen des te meer. Hiermee voorkomt u (verergering van) klachten aan uw rug, nek, schouders en benen. Met een op maat gemaakte stoel die ook nog elektrisch verstelbaar is, wordt uw gehele lichaam op de juiste manier ondersteund. Dat houdt in dat de stoel precies de vorm, hoogte, diepte en lengte heeft waar uw lichaam baat bij heeft. Hier profiteert uw wervelkolom van: hét deel van uw lichaam dat pijnklachten op vele plaatsen kan veroorzaken.

Relaxstoel elektrisch

Ervaar en beleef het zelf

Bent u op zoek naar een relaxstoel die elektrisch verstelbaar is? Een stoel die bovendien voor u op maat wordt gemaakt en u helpt bij het opstaan? Dan nodigen we u van harte uit om eens bij ons langs te komen. Wij van Well-Fair, gevestigd in het Gelderse Nunspeet, tussen Zwolle en Amersfoort, zijn namelijk gespecialiseerd in het maken van maatwerk relaxstoelen met elektrisch verstelbare zitpositie


Gemakkelijk opstaan: meer zelfstandigheid

Verder draagt een relaxstoel met elektrisch verstelbare onderdelen eraan bij dat u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Veel ouderen ervaren immers problemen met opstaan vanuit hun stoel of bed en hebben hierbij hulp nodig. Onze op maat gemaakte elektrische relaxstoelen en bedden maken deze menselijke hulp echter overbodig. Wanneer u wilt opstaan kunt u de stoel met de afstandsbediening namelijk omhoog laten liften en de rugleuning iets voorover laten kantelen. Op deze manier kunt u eenvoudig opstaan, zonder dat het u te veel inspanning kost.

Een stoel volledig op uw lichaam afgesteld

In samenwerking met professor Molenbroek van de Technische Universiteit in Delft is een uniek inmeetsysteem ontworpen, waarmee we voor u een elektrisch verstelbare relaxfauteuil op maat kunnen maken. Dit doen we op basis van twaalf inmeetpunten, volledig op uw lichaam afgestemd. Dit maakt een maatwerkfauteuil vele malen comfortabeler dan een stoel uit een fabriek, waarbij gebruikgemaakt wordt van standaardafmetingen en -lichaamsverhoudingen.​​​​​​​

Echt maatwerk

Wij bij Well-Fair bepalen de afmetingen van uw op maat gemaakte relaxstoel met elektrisch verstelbare onderdelen op basis van:

1. De juiste zittingshoogte;

2. De juiste zittingsdiepte;

3. De juiste armleuningshoogte;

4. De juiste rugleuningshoogte;

5. De juiste zittingsbreedte;

6. De juiste zithoek;

7. De juiste zithardheid;

8. De juiste voetsteunlengte;

9. De juiste hoogte van de lumbale ondersteuning;

10. De juiste diepte van de lumbale ondersteuning;

11. De juiste hoogte van de nekondersteuning;

12. De juiste diepte van de nekondersteuning.

We vertellen u graag meer over onze elektrische relaxstoelen!

Denkt u dat een op maat gemaakte relaxstoel met elektrisch verstelbare componenten ook bij kan dragen aan uw vitaliteit? Dan nodigen we u van harte uit een afspraak te maken in onze showroom. Indien gewenst komen we ook met met alle plezier eens bij u langs voor een adviesgesprek, geheel gratis. Vraagt u alvast de brochure aan, dan kunt u zich vast oriënteren. Van relaxstoelen tot elektrisch verstelbare boxsprings: Well-Fair biedt ouderen altijd een oplossing als het aankomt op slapen en zitten.