Relaxstoel elektrisch verstelbaar

Ondersteuning en gemak met een elekstrische relaxstoel.

Gratis brochure

Ondersteuning en gemak met een elekstrische relaxstoel.

Waarom een elektrische relaxstoel

Een goede en gezonde zithouding is voor iedereen van groot belangOm klachten te voorkomen of te verminderen. Wanneer we ouder worden zitten we des te meer. De elektrisch verstelbare relaxstoel van Well-Fair wordt volledig op uw lichaamsmaten ontwikkeld. U zet deze dankzij een draadloze afstandsbediening met het grootste gemak in verschillende, perfect op uw lichaam afgemeten, zitstanden. Zo krijgt uw lichaam de juiste ondersteuning op de juiste plaatsen en bent u zeker van een gezonde zithouding.

De elektrisch verstelbare relaxstoel van Well-Fair in sfeervolle erker

Voor wie is de elektrische relaxstoel geschikt?

Een elektrische relaxstoel biedt naast comfort en gemak ook veiligheid en zelfredzaamheid. Doordat de stoel op maat voor u wordt gemaakt, biedt deze de juiste ondersteuning op de juiste plaatsen. Hierdoor ervaart u geen druk op uw spieren en zenuwen, waardoor klachten kunnen worden voorkomen. Daarnaast kiest u helemaal zelf de functionaliteiten die u wenst en die voor u belangrijk zijn. Met het grootste gemak zet u de stoel in de op uw lichaam afgemeten standen. Een elektrische relaxstoel is dus voor iedereen die gezond en levensloopbestendig wil zitten.

Onze elektrisch verstelbare relaxstoelen kennen aan veelheid aan voordelen

Voordelen relaxstoel elektrisch

  • Gezonde zithouding
  • Minimaliseert fysieke klachten
  • Verhoogt uw zelfredzaamheid
  • Levensloopbestendig
  • Veilig opstaan
  • Ergonomisch ontspannen
  • Volledig op maat gemaakt
  • Kies uw eigen functionaliteiten

Elektrische relaxstoel verstelmogelijkheden

Wanneer u uw elektrische relaxstoel samenstelt kiest u zelf de functionaliteiten die bij u passen. Denk aan beenverstellingen, rugverstellingen en nekverstellingenEr is een relaxstand en ook kunt u kiezen voor de hart-rust-functieHiermee komen uw voeten en hart op één lijn te liggen, waardoor uw hart minder belast wordt met een heerlijk ontspannen gevoel tot gevolgOf kiest u voor de sta-op functie? Deze biedt u extra ondersteuning wat opstaan vergemakkelijkt.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden

Maatwerk elektrische relaxstoelen

Niemand is hetzelfde, dus waarom zouden onze stoelen dat dan wel zijn? Onze elektrische relaxstoel wordt volledig op maat voor u gemaakt. Dit betekent dat de stoel volledig op uw lichaamsmaten wordt ingemeten en aan de hand van uw fysieke kenmerken wordt vervaardigd. Zo zal uw stoel de goede zithoogte en -diepte hebben waardoor uw zenuwen niet bekneld raken. De hardheid van uw stoel wordt bepaald en de verstelmogelijkheden worden samen met u uitgekozen. Om ervoor te zorgen dat uw stoel perfect in uw interieur past en naar uw smaak is, kunt u zelf het model, de leuningen, de voet en de bekleding kiezen.

Showroom relaxstoelen elektrisch

In onze ruime showroom kunt u alle stoelen en mogelijke functionaliteiten bezichtigen en ervaren. We beantwoorden uw vragen en vertellen u graag alles over de functionaliteiten en mogelijkheden. Wij vragen u om vooraf een afspraak in te plannen, op die manier is er altijd een adviseur aanwezig om u te helpen.

Ik wil een afspraak
Ontdek ons aanbod elektrisch verstelbare relaxstoelen in onze showroom