Well-Fair-heeft-elektrische-relaxstoelen-voor-elke-ruimte

Voor wie is de elektrische relaxstoel geschikt?

Een elektrische relaxstoel biedt naast comfort en gemak ook veiligheid en zelfredzaamheid. Doordat de stoel op maat voor u wordt gemaakt, biedt deze de juiste ondersteuning op de juiste plaatsen. Hierdoor ervaart u geen druk op uw spieren en zenuwen, waardoor klachten kunnen worden voorkomen. Daarnaast kiest u helemaal zelf de functionaliteiten die u wenst en die voor u belangrijk zijn. Met het grootste gemak zet u de stoel in de op uw lichaam afgemeten standen. Een elektrische relaxstoel is dus voor iedereen die gezond en levensloopbestendig wil zitten.

Voordelen relaxstoel elektrisch

  • Gezonde zithouding
  • Minimaliseert fysieke klachten
  • Verhoogt uw zelfredzaamheid
  • Levensloopbestendig
  • Veilig opstaan
  • Ergonomisch ontspannen
  • Volledig op maat gemaakt
  • Kies uw eigen functionaliteiten
Elektrisch-verstelbare-relaxstoel-met-sta-op-functie
Elke-elekrisch-verstelbare-stoel-van-Well-Fair-is-op-maat-gemaakt-1

Maatwerk elektrische relaxstoelen

Niemand is hetzelfde, dus waarom zouden onze stoelen dat dan wel zijn? Onze elektrische relaxstoel wordt volledig op maat voor u gemaakt. Dit betekent dat de stoel volledig op uw lichaamsmaten wordt ingemeten en aan de hand van uw fysieke kenmerken wordt vervaardigd. Zo zal uw stoel de goede zithoogte en -diepte hebben waardoor uw zenuwen niet bekneld raken. De hardheid van uw stoel wordt bepaald en de verstelmogelijkheden worden samen met u uitgekozen. Om ervoor te zorgen dat uw stoel perfect in uw interieur past en naar uw smaak is, kunt u zelf het model, de leuningen, de voet en de bekleding kiezen.

Showroom relaxstoelen elektrisch

In onze ruime showroom kunt u alle stoelen en mogelijke functionaliteiten bezichtigen en ervaren. We beantwoorden uw vragen en vertellen u graag alles over de functionaliteiten en mogelijkheden. Wij vragen u om vooraf een afspraak in te plannen, op die manier is er altijd een adviseur aanwezig om u te helpen.

Ik wil een afspraak
Ervaar-zelf-de-elektrisch-verstelbare-relaxstoel-in-onze-showroom