Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
8.8 8 ,8 470 beoordelingen Lees ervaringen
U bevindt zich hier: Bed voor ouderen

Bed voor ouderen kopen bij Well-Fair

Bent u op zoek naar een bed voor ouderen? Daarmee kan Well-Fair u helpen. Wij ontwikkelen bedden speciaal voor ouderen, om het opstaan voor u te vergemakkelijken. Daarnaast stemmen we onze bedden voor ouderen volledig af op uw lichaam. Zo stapt u niet alleen makkelijker in en uit bed, maar wordt u ook meer uitgerust wakker.
bed voor ouderen

Oog voor slaapcomfort en esthetiek

Koopt u bij Well-Fair een bed voor ouderen, dan betekent dit zonder meer een verfraaiing van uw slaapkamer. De bedden kenmerken zich door hun luxe design en zijn te verkrijgen in diverse kleuren. Zo past ons seniorenbed in iedere slaapkamer.

Maar het belangrijkste is natuurlijk de functionaliteit. Doordat de bedden elektrisch verstelbaar zijn, bepaalt u zelf uw ideale in- en uitstaphoogte. Dit zorgt ervoor dat u veel gemakkelijker kunt opstaan. Daarnaast kunt u eenvoudig schoon (laten) maken onder uw bed, doordat u de bedhelften niet alleen kunt verstellen, maar ook kunt verrijden. Dit maakt het tevens eenvoudiger om het beddengoed te verschonen. Met een bed voor ouderen hoeft u niet meer te bukken, maar blijft u gewoon rechtop staan tijdens het verwisselen van het bedlinnen.

Bed voor ouderen: voor de toekomst

Met het aanschaffen van een bed voor ouderen anticipeert u op wat er mogelijk komen gaat. Het liefst blijft u natuurlijk zo lang mogelijk thuis wonen, ook wanneer u met eventuele gezondheidsproblematiek te maken krijgt. Mocht u in de toekomst baat hebben bij thuiszorg, dan biedt het verstelbare seniorenbed namelijk ook in dat opzicht voordelen. Sommige thuiszorgorganisaties stellen vanuit Arbo-technisch perspectief dat een bed voor ouderen in hoogte verstelbaar is.
bedden voor ouderen

'Onze hulp in huis hebben wij nu niet meer nodig'

Toen wij nog niet in het bezit waren van een Well-Fair bed, kwam er altijd een hulp langs om samen het bed op te maken en te verschonen. Maar die hulp hebben wij niet meer nodig. Nu kan het bed volledig in hoogte versteld worden en kunnen wij zonder grote inspanning zelf het bed opmaken en verschonen. Maar waar het voornamelijk om gaat, is dat wij er ook nog heerlijk op slapen. Het bed is echt de beste aankoop! 

- Fam. de Hek uit Alblasserdam - 

Ervaar zelf het Well-Fair-comfort

We begrijpen dat u bij de keuze voor een nieuw bed voor ouderen er vaak nog even een nachtje over wilt slapen. Daarom heeft Well-Fair de Belevingswereld in het leven geroepen. Hier ervaart u zelf het ultieme slaapcomfort van een Well-Fair-bed. De Belevingswereld bestaat uit dertig unieke sfeerkamers, met daarin natuurlijk onze hoogwaardige boxsprings. U kunt vrijblijvend langskomen om een kijkje te nemen. Voor slechts €39,90 kunt u bovendien een nachtje komen proefslapen. Zo weet u zeker dat u met uw nieuwe bed voor ouderen de juiste keuze voor de toekomst maakt.
bed voor ouderen schoonmaken
Wilt u graag eens langskomen of heeft u vooraf nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Telefonisch kunt u ons bereiken via 0341 27 7010. Ook kunt u ons natuurlijk mailen op het emailadres info@well-fair.nl. Wij heten u binnenkort graag eens welkom bij Well-Fair: dé specialist in bedden voor ouderen.


bed voor ouderen brochure


Digitale brochure slaapcomfort aanvragen

Vul onderstaand formulier in om gratis onze brochure aan te vragen.

 
Over welk(e) product(en) wilt u graag informatie ontvangen?
bedden voor ouderen
Showroom
Maak een afspraak
Gratis advies aan huisThuisadvies
Maak een afspraak
Gratis brochure aanvragenGratis Brochure
Binnen 3 dagen in huis