0 0 op basis van beoordelingen Lees ervaringen 9 2 op basis van 689 beoordelingen Lees ervaringen

Hoog laag bed

Een hoog laag boxspringbed van Well-Fair biedt alle comfort en gemak.

U bevindt zich hier: SlapenHoog laag bed

Slaapcomfort en gemak

Een hoog laag bed zorgt naast het perfecte slaapcomfort ook voor veel gemak. Door de hoog laag functie kunt u met een rechte rug gemakkelijk het bed opmaken en schoonmaken. Onze hoog laag bedden worden op een ambachtelijk manier gemaakt en zijn van hoge kwaliteit. Bij het maken van het bed staat uw lichaam centraal. Op deze manier kunt u het maximale rendement uit uw slaap halen.


Wat is een hoog laag bed?

Een bed wat volledig in hoogte verstelbaar is, wordt een hoog laag bed genoemd. De functionaliteiten van zo’n bed bieden vele voordelen voor nu en voor de toekomst. Zo kunt u zelf de perfecte in- en uitstaphoogte bepalen. Het is makkelijk schoonmaken onder het bed, en kunt u in een gezonde houding het bed opmaken en verschonen. En mocht u in toekomst onverhoopt zorg nodig hebben aan bed? Dan is dit bed voorbereid op de toekomst. Ons hoog laag bed voldoet aan alle ARBO-eisen om zorg aan bed te kunnen verlenen.

Mevrouw Mulder die een review geeft over het hoog laag bed

Al vele mensen gingen u voor​​​​​​​

Ik ben een zeer tevreden klant. Het bed is voor mij als rugpatiënt ideaal. Je kan er eenvoudig onder stofzuigen en als ik mijn koffer in moet pakken, als ik op vakantie ga, leg ik mijn koffer ook altijd op mijn bed en verstel het op de juiste hoogte. Ook over de service van Well-Fair ben ik zeer tevreden. Je hoeft maar te bellen en er komen hele vriendelijke mensen langs om te helpen. Ik sta iedere ochtend tevreden uit bed. Blij met de beslissing die ik alleen genomen heb. Ik heb er nu wat aan, maar vooral ook als ik zorg aan huis nodig heb.

-Mevrouw Mulders uit Zoetermeer-

Het comfort van een hoog laag bed

Het allerbelangrijkste van een hoog laag bed is natuurlijk dat u goed kunt slapen. Wanneer u weer fit en uitgerust opstaat, dan weet u dat u een goed bed heeft. Maar wat is een goed bed? Ieder mens is verschillend. Lengte, gewicht, geslacht, heuphoogte, taillebreedte zijn zo maar een paar dingen waar rekening mee gehouden moet worden. Om maximaal comfort te halen uit uw nachtrust, maken wij een volledig gepersonaliseerd matras. Op dit matras geven wij 6 maanden slaapgarantie, mocht iets niet helemaal naar wens zijn, dan passen wij het graag voor u aan.


Het gemak van een hoog laag bed

Voordelen van een hoog laag bed

Naast het comfort wat een hoog laag bed biedt, heeft het nog vele andere voordelen. Deze voordelen zitten vooral in de huishoudelijke taken. Allereerst zorgt de hoog laag functie ervoor dat u altijd gemakkelijk in en uit het bed kunt stappen. Daarnaast is het erg handig bij het opmaken van het bed. Doordat u het bed op volledige hoogte kan brengen, kunt u elke dag met een rechte rug het bed opmaken.

Sfeerbeeld van een blauw hoog laag bed

Schoonmaken van de slaapkamer zorgt vaak voor problemen. Voor niemand is het fijn om op de knieën te kruipen om onder het bed schoon te maken. Met een hoog laag bed zet u met de eenvoudige afstandsbediening het bed op maximale hoogte. Vervolgens zet u het bed met een simpele voetbeweging op wielen. Nu kunt u het bed gemakkelijk uit elkaar rijden. Op deze manier wordt schoonmaken onder en rondom het bed weer een fluitje van een cent.

1 persoons hoog laag bed

Wat zijn de voordelen van een hoog laag bed?

Het kopen van een hoog laag bed is een verstandige beslissing. Niet alleen voor nu, maar zeker voor de toekomst. Hiermee haalt u niet alleen comfort en gemak in huis, maar ook een levensloopbestendig bed voor later. Mocht u onverhoopt te maken krijgen met zorg aan bed, dan kunt u dit hoog laag bed met gemak ombouwen tot een zorgbed welke voldoet aan de ARBO-regels.

 • Geruisloos in hoogte verstelbaar
 • Gemakkelijk in- en uitstappen
 • Opmaken van het bed met een rechte rug
 • Verschonen van het bed op hoogte
 • Simpel schoonmaken onder het bed
 • Gemakkelijk te bedienen
 • Gemakkelijk te verrijden

Vraag gratis onze brochure aan

​​​​​​​

Brochure aanvragen

Vul onderstaand formulier in om gratis één van onze brochures aan te vragen.

 
Aanhef *
Over welk(e) product(en) wilt u graag informatie ontvangen?

Voordelen:

​​​​​​​

 • Producten in verschillende prijsklassen
 • Ontdek slimme comfort- en gemaksoplossingen
 • Lees klantervaringen
 • Lees meer over de Well-Fair showroom