Bankstel op maat

De seniorenbank van Well-Fair

Geen mens is hetzelfde, waarom zouden we dan wel op zelfde soort banken zitten? Wat voor iemand van 1.65 meter lekker zit, geldt waarschijnlijk niet voor iemand van 1.90 meter. Een bankstel op maat is dus helemaal zo gek nog niet! Dan hebben we het natuurlijk niet alleen over hoe de bank eruit ziet, dus de stof en het model, maar voor hoe de bank zit!

 

Waarom maatwerkbanken?

Heerlijk, een avondje op de bank, misschien een theetje of een wijntje erbij, lekker ontspannen. Of toch niet? Veel 50+’ers zitten helemaal niet zo lekker op de bank, en komen met rugpijn van de bank af. Opstaan is een opgave, want veel mensen krijgen last van pijn in de onderrug na het zitten.
De bank is vaak te hard, of juist te zacht, de hoogte is niet prettig of de bank is te diep. Elk van deze opties, of een combinatie ervan, kan ervoor zorgen dat je weinig plezier aan je bank beleeft. Om optimaal te genieten is een bankstel op maat dus een uitkomst!

Meneer op Well-Fair bank

Maatwerk banken van Well-Fair

Bij Well-Fair wordt er in de eerste plaats gekeken naar de behoeften van uw lichaam. Welke ondersteuning heeft u nodig? En waar? Door het meten van uw lengte kunnen we de juiste diepte en zithoogte bepalen. Aan de hand van uw gewicht kunnen we de hardheid van de bank bepalen. Deze combinatie van factoren zorgt ervoor dat u op de juiste plekken ondersteuning krijgt en geen druk ervaart. Door de juiste afmetingen en hardheid zullen uw benen niet worden afgekneld, zal uw rug worden ontlast en zal opstaan minder moeite kosten. Letterlijk dus een bankstel op maat.

Uw bankstel is altijd in het zicht. Naast dat een bank comfortabel moet zijn, willen we natuurlijk ook dat deze er mooi uit ziet. Bij Well-Fair bieden we dan ook een verschillende modellen aan, van een strak ontwerp tot een wat sierlijkere uitstraling. Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor een chaise longue. Er kan gekozen worden tussen stof of leder als bekleding, in een breed kleurenpallet. Onze stoffen zijn allemaal easy clean en care. Dit houdt in dat de stoffen behandeld zijn, en hierdoor gemakkelijk schoon gemaakt kunnen worden. Een vlek kan eraf gepoetst worden.
De banken zijn perfect te combineren met onze relaxfauteuils. Kiest u voor dezelfde stof of houdt u juist van wat contrast?
Gezond en prettig ontspannen op een volledig zelf samengestelde bank dus. U kunt hier de gratis brochure aanvragen om meer te lezen over onze zitmeubelen.

Terug naar overzicht