Parkinson bed

Het beste bed voor parkinson patiënten

Parkinson bed

Heeft u de ziekte van parkinson en bent u op zoek naar een goed bed voor een uitstekende nachtrust? Een goede nachtrust is de basis voor een aangenaam leven. Dit gaat natuurlijk voor iedereen op. Wanneer u de ziekte van parkinson hebt, is het echter nog belangrijker om tot rust te komen. De bedden van Well-Fair zijn uitermate geschikt voor mensen die de ziekte van parkinson hebben. Wij stemmen ons bed volledig af op uw lichaam.

“Door het proefslapen ontdekte ik wat het beste bed voor mij is.”

Meneer Bernauer heeft sinds 2012 parkinson en mevrouw Bernauer is zijn partner en mantelzorgster. 

“De boxspring schenkt mij een goede nachtrust en geeft alle comfort. Ook met het uitstappen helpt de boxspring mij. De nachtrust is voor mij echt weer een rustmoment. Mijn vrouw heeft elke week al plezier van het hoog-laag systeem met op- en schoonmaken.

De ziekte van parkinson

Parkinson is een complexe hersenziekte. De symptomen zijn uiteenlopend, maar eigenlijk voor niemand gelijk. Een bekend symptoom van parkinson is het trillen van handen, benen, kin of tong. Spieren worden hierbij voortdurend aangespannen, met als gevolg dat het lichaam continu in beweging is. Iemand die aan de ziekte van parkinson lijdt, kosten alledaagse activiteiten veel meer energie. Daarom is het ook zo belangrijk om ‘s nachts goed tot rust te komen.

Parkinson en slapen

Doordat het zo belangrijk is om ‘s nachts tot rust komen, is het voor de meeste parkinson patiënten niet raadzaam om in een ‘standaard’ bed te slapen. Mensen met de ziekte van parkinson hebben dan ook vaak te maken met slaapstoornissen. Moeilijk in slaap komen, onrustig slapen en stijve spieren zijn veelgehoorde symptomen. Deze symptomen zorgen voor extra vermoeidheid overdag, waardoor er overdag dutjes gedaan worden. Deze dutjes zorgen er echter juist voor dat u ‘s avonds slecht in slaap komt.

Hoe zorgt Well-Fair ervoor dat u goed kunt slapen?

Bij uw bed ontvangt u een op maat gemaakt matras. Hierbij houden wij rekening met 9 verschillende punten. Waaronder uw lengte, schouderbreedte- en hoogte, heupbreedte en gewicht. Dit zorgt voor extra ligcomfort, een verlaging van de druk op uw bloedvaten en een bevordering van de bloedsomloop.

Kies bij een parkinson slaapstoornis voor een bed op maat

Well-Fair is al sinds 1992 specialist op het gebied van langer thuis wonen. Veel van onze oplossingen zijn gericht op 50-plussers. Zo ook ons bed geschikt voor mensen met parkinson. Om slaapstoornissen zo veel mogelijk tegen te gaan hebben wij een bed ontwikkeld. Dit bed is van degelijke kwaliteit, handgemaakt. Ons bed helpt u makkelijk in- en uit uw bed te komen. Beschikt over de perfecte instaphoogte en is geschikt voor mantelzorgers.

Welke functies heeft ons bed?

Onze hoog laag boxspring helpt u makkelijk in- en uit uw bed te komen. Beschikt over de perfecte instaphoogte en is geschikt voor mantelzorgers. Hebt u zorg aan bed nodig doordat u de ziekte van Parkinson hebt? Ons bed is in een handomdraai om te toveren tot een zorgbed. In het ontwerp is rekening gehouden met de bevestiging van handige accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een papegaai of bedhekje.

Meer weten? Vraag de gratis brochure aan!

Heeft u ziekte van parkinson en bent u op zoek naar een goed bed voor een volledige ondersteuning en een betere nachtrust? Vraag gratis onze brochure aan.

Vraag brochure aan