Een mooi bed als zorgbed

Mooi voor nu, handig voor later

Zorg komt vaak onverwachts. Dankzij het LevelFit bed van Well-Fair is uw bed in een handomdraai een zorgbed. Zo kunt u te allen tijde genieten van het comfort van uw eigen bed.

Het-zorgbed-van-Well-Fair-is-makkelijk-schoon-te-maken

Het ontstaan van LevelFit

Naar aanleiding van een persoonlijke ervaring

“Mijn vader werd ziek. Een trotse man, die noodgedwongen op een ziekenhuisbed kwam te liggen. Mijn ouders konden op dat moment niet meer naast elkaar slapen, omdat het bed niet in de slaapkamer neergezet kon worden. Mijn moeder bleef op de bank slapen, zodat zij nog bij haar man in de buurt was. Dit bracht mij op een idee, want dit was niet de manier waarop je thuis ouder wilt worden. Vooral niet wanneer je zorgbehoevend wordt.”

- Jaap Frens -

Well-Fair-zorgbed-in-sfeervol-vertrek

Het nieuwste hoog-laag systeem

Het LevelFit bed is een ideaal zorgbed. Op de laagste stand is niet te zien dat het bed tot wel 80cm hoogte te verstellen is. Deze hoogte is nodig, indien u zorg ontvangt. De bedden zijn apart van elkaar verstelbaar. Op deze manier kunt u nog naast elkaar blijven slapen.

Elk-zorgbed-heeft-een-praktische-afstandsbediening

Handige afstandsbediening

De afstandsbedining ligt daadwerkelijk in uw hand. Door de grote verlichte toetsen is het bed eenvoudig in alle verschillende posities te verstellen. Van leesstand tot hoog-laag functie om enevtuele zorg te ontvangen.

De-poot-wiel-constructie-bij-het-zorgbed-maakt-het-bed-verrijden-eenvoudig

Eenvoudig deelbaar

Door het handige wiel- en pootsysteem van het bed is deze eenvoudig van de rem te halen en te verrijden. Eenmaal de juiste positie gevonden kan het bed weer op de poten vastgezet worden. Zonder te verschuiven.