Moderne relaxfauteuil

De moderne maatwerkfauteuil van Well-Fair

Vanuit vroegere tijden kennen veel mensen alleen de grote, zware relaxfauteuil in een grove uitvoering, terwijl de interieurs van tegenwoordig juist luchtiger en minder zwaar worden. Logisch dus dan mensen zoeken naar moderne relaxfauteuils. Een fauteuil die in uw interieur past, qua model, kleur en dessin.

Mevrouw ontspant in een moderne relaxfauteuil

Moderne relaxfauteuil van Well-Fair

Well-Fair heeft dit jaar een nieuwe lijn met zitmeubelen uitgebracht. Hierbij is rekening gehouden met trends. De stoelen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan leder of stof en de voet kan in veel gevallen naar eigen smaak gekozen worden. U kunt dus kiezen tussen verschillende modellen, stoffering en stijlen, en dit geldt voor al onze zitmeubelen! En uiteraard kunt u zelf de functionaliteiten kiezen.

Op deze manier kunt u dus de fauteuil samenstellen die u het liefst in uw interieur zou zien. Zo kunt u kiezen voor júist een contrasterende kleur zodat de fauteuil en fris en opvallend element in u interieur wordt. Of kiest u voor een stof en kleur die precies in uw woonkamer past, zodat de stoel wordt opgenomen in uw huidige interieur?

 

Gemiddeld zitten 65+’ers ruim 8 uur per dag. Om klachten te voorkomen of te verminderen is het dus belangrijk dat de zithouding goed is. Op de juiste plaatsen steun kan voorkomen dat men gaat hangen in de stoel. Door geen druk op spieren en aderen te ervaren is er minder kans op slapende of gevoelloze benen en voeten. Hierdoor wordt het risico op struikelen of vallen verminderd.

We zijn altijd bezig met oplossingen zoeken waardoor senioren langer thuis kunnen blijven wonen. De moderne relaxfauteuil valt zeker onder deze oplossingen. Door de sta-op functie zijn mensen langer zelfstandig en zelfredzaam. De hart-rust functie zorgt voor denkbeeldige lijn tussen het hart en de voeten. Hierdoor wordt het hart minder belast en ervaart u een heerlijk ontspannen en rustgevend gevoel.

Maatwerk

Bij Well-Fair leveren we maatwerk producten. Onze fauteuils worden dan ook volledig ingemeten door een maatspecialist. Hierbij wordt gewerkt met een uniek inmeetsysteem welke is ontwikkeld in samenwerking met ergonomie specialisten. De mogelijkheden zijn oneindig, u kunt precies kiezen wat u nodig hebt. Wat hulp nodig bij het opstaan? Of juist graag met de benen omhoog? Beiden geen probleem. Dankzij de accu zijn er geen kabels en bedrading zichtbaar.

En, zoals al aangegeven, niet alleen de opties zijn naar wens te kiezen, ook hoe het meubel eruit ziet. Ook daarmee kan onze maatspecialist u helpen. We kijken graag met u mee wat in uw interieur past.

Wilt u graag meer weten over onze oplossingen? Vraag dan gerust onze gratis brochure aan, of maak een afspraak met één van onze adviseurs, bij u thuis of in de showroom!

Gratis brochure
De moderne relaxfauteuil
Terug naar overzicht