Elektrisch verstelbare boxspring

Maak het uzelf makkelijk

Bent u op zoek naar een elektrisch verstelbare boxspring? Komt u in uw huidige bed moeilijk in slaap of draait u veel? Bent u snel weer wakker of kunt u niet lekker op uw zij liggen? Een goede nachtrust is zeer belangrijk. Wie ‘s nachts niet goed tot rust komt, heeft hier de rest van de actieve dag ongemak van. Well-Fair is sinds 1992 dé specialist op het gebied van langer thuis wonen. Wij hebben een elektrisch verstelbare boxspring ontwikkeld die u maximaal gemak en comfort biedt. Onze specialisten bepalen uw maten aan de hand van een unieke inmeetmethode, wij maken de boxspring volledig op maat maken.

De-boxspring-is-voorzien-van-een-afstandsbediening

Herkent u de volgende klachten bij uzelf?

 • Veel draaien tijdens de slaap
 • Pijn in uw onderrug
 • Lastig in slaap komen
 • Niet uitgerust uit bed komen
 • Niet lekker op uw zij kunnen liggen
 • Het lastig vinden om uw bed op te maken

Voordelen elekrisch verstelbare boxspring

 • Elektrische verstelbare boxspring volledig op maat

 • Elke dag fris en uitgerust wakker worden

 • Vermindering van bestaande klachten

 • Eenvoudig (zelf) op te maken

 • Tevens te gebruiken als (luxe) zorgbed

 • Ontdek alle voordelen, vraag hier de brochure aan

De verstelmogelijkheden

De elektrisch verstelbare boxsprings van Well-Fair zijn voorzien van veel verschillende verstelmogelijkheden. Zo kunt u comfortabel een boek lezen of tv kijken, zonder dat u onderuit zakt of kussens nodig heeft. En heeft u last van onrustige benen of opgezette enkels? Dan is het prettig om het voeteneinde iets omhoog te zetten. Bent u wat slechter ter been? Dan kunt u het bed zo instellen dat het een, voor u, prettige in- en uitstaphoogte heeft. Klik hier voor video's waarop we verschillende verstellingen demonstreren.

De-elektrsich-verstelbare-boxspring-van-Well-Fair-is-op-vele-wijzen-te-verstellen
Well-Fair-is-grondlegger-van-de-elektrsich-verstelbare-boxspring

Grondlegger van de elektrisch verstelbare boxsprings

In 2013 ontwierp Well-Fair het eerste LevelFit® bed. Hiermee was het eerste op maat gemaakte, in hoogte- én houding verstelbare boxspring een feit. De missie van Well-Fair is om mensen zo lang mogelijk, gezond en veilig thuis te laten wonen. De Well-Fair elektrisch verstelbare boxspring is hier een perfect voorbeeld van. Gemak, comfort en veiligheid zijn erg belangrijk geweest in het ontwerp, maar letterlijk over íeder detail is nagedacht. Zo hebben we naast al het gemak wat het bed biedt, zoals met een rechte rug op- en schoonmaken, niet ingeleverd op het comfort. De vele verstelmogelijkheden zorgen ervoor dat u het maximale uit uw nachtrust haalt, in- en uit bed stappen gemakkelijker gaat en u fysieke ongemakken kan verlichten. 

Onze elektrisch verstelbare boxspring uitproberen?

Well-Fair is al sinds 1992 dé specialist op het gebied van langer thuis wonen. Veel 50-plussers zijn op zoek naar mogelijkheden om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Met de producten van Well-Fair is dit mogelijk. Behalve onze elektrische verstelbare boxspring, leveren wij ook diverse andere levensloopbestendige (maatwerk) oplossingen. Alles is in onze showroom te vinden.

Showroom